Horoscop Urania 27 februarie – 5 martie 2021. Ce aduce Mărţişorul pentru fiecare zodie

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 27 februarie - 5 martie 2021, detaliate pentru fiecare zodie.

26 feb. 2021, 12:28
Horoscop Urania 27 februarie – 5 martie 2021. Ce aduce Mărţişorul pentru fiecare zodie

Horoscop Urania 27 februarie – 5 martie 2021 Berbec

Între 27 și 28 februarie, seara, activități obișnuite legate de un angajament profesional salarizat și poate ceva mai multă muncă decât în alte zile, mai ales dacă Berbecii vor lucra în condiții adaptate actualelor restricții impuse de pandemie, motivați doar de sentimentul datoriei. În afara orelor dedicate muncii, nativii vor simți nevoia evadării din cotidian, a cufundării în gânduri și analize; cei tineri vor „visa cu ochii deschiși”.

În dimineața zilei de 27 februarie, se va produce faza de Lună Plină în Fecioară, care va sublinia, în cazul unora, importanța unei chestiuni legate de serviciul unde își desfășoară activitatea curentă; zvonuri legate de punerea în aplicare a unor schimbări (transformări, aplicare a unor măsuri financiare); conștientizarea nevoii că în viitorul apropiat nativii vor trebui să ia măsuri care să le asigure stabilitatea profesională și materială. Reacții capricioase față de mâncare, în general, sau față de un aliment anume, fără o motivație organică alarmantă. Între 28 februarie, după ora 21:17, și seara zilei de 2 martie, relații parteneriale marcate de un (relativ) confort și de amabilitate (politețe). Între 2 martie, după ora 22:39, și începutul zilei de 5 martie, presimțiri mai greu de explicat coerent, cu argumente logice, îi vor face pe nativi să fie neliniștiți cu privire la o temă financiară importantă (investiție, vânzare, cumpărare).

Horoscop WEEKEND 26-28 FEBRUARIE 2021. Weekend cu multa dragoste!
În ziua de 4 martie, planeta Marte va intra în zodia Gemenilor și, până pe 23 aprilie, se va plasa în sectorul comunicării și al învățăturii, căruia îi va imprima un dinamism puternic. Din 5 martie, după ora 0:43, și, ulterior, pe 6 și 7 martie, cei născuți în zodia Berbecului vor fi preocupați de relațiile cu oamenii și instituțiile din afara granițelor și de posibilitatea de a călători cu un scop precis (muncă, învățătură, examene, strămutare, îngrijire a sănătății).

Horoscop Urania 27 februarie – 5 martie 2021 Taur

Între 27 și 28 februarie, seara, calm și cumpătare; mod de viață echilibrat, fără „scăpări” sentimentale. Cei născuți în zodia Taurului vor face efortul de a impune și pretinde copiilor respectarea unor reguli în familie și în societate. În dimineața zilei de 27 februarie, în sectorul relațiilor afective se va produce faza de Lună Plină în Fecioară; contextul va sublinia ceea ce trebuie menținut și consolidat într-o relație sau ceea ce nu trebuie sacrificat prin intervenții dictate de stres, de furie, de exagerări sau de răstălmăciri.

Din această perspectivă, impactul Lunii Pline asupra nativilor va fi unul constructiv, ea va împinge spre trăiri lucide și reacții raționale și nu va alimenta slăbiciunile sufletești. Între 28 februarie, după ora 21:17, și seara zilei de 2 martie, perioadă banală în plan profesional, dar mai utilă sănătății de fiecare zi prin influența pe care o va exercita asupra fiziologiei (reacții organice blânde, temperanță, nevoia de echilibrare și de respingere a efortului sau a comportamentului exagerat).

Între 2 martie, după ora 22:39, și începutul zilei de 5 martie, toate tipurile de relații parteneriale vor fi afectate, chiar dacă unele dintre ele au evoluat corect până acum. Risc de escaladare a conflictelor și de naștere a unor antipatii sau confruntări care vor fi greu de „reparat” mai târziu. În ziua de 4 martie, planeta Marte va intra în zodia Gemenilor, va străbate sectorul banilor câștigați din muncă proprie și le va da nativilor posibilitatea ca, până pe 23 aprilie, să poarte discuții pe tema viitoarei lor salarizări. Taurii vor încerca să tatoneze piața muncii în căutarea unei soluții profesionale mai avantajoase financiar. Din 5 martie, după ora 0:43, și, ulterior, pe 6 și 7 martie, abordări ale unor specialiști în drept pentru a găsi o soluție legală, juridică unei probleme bănești/materiale/patrimoniale.

Horoscop Urania 27 februarie – 5 martie 2021 Gemeni

Între 27 și 28 februarie, seara, numeroasele opoziții și cuadraturi susținute de cele opt posturi astrale în tranzit prin cele patru semne ale Crucii mobile vor crea o stare de nesiguranță în viață și activitate: familie, casă, căsnicie, relații parteneriale, afaceri, procese, profesie și statut public ori referitoare la propria condiție fizică și psihică și care va funcționa ca un fel de hărțuire; în plus, în dimineața zilei de 27 februarie, se va produce faza de Lună Plină în Fecioară, care va sublinia deficiențele de organizare a vieții domestice, amplificate chiar de factorii solicitanți de care vorbeam adineauri.

Prin implicarea Soarelui, Luna Plină în Fecioară se va reflecta și în mecanismele patronate de casa a X-a, ceea ce îi poate pune pe cei născuți în zodia Gemenilor în situații care impun atenție, intuiție, subtilitate și pliere pe nuanța cu care un dialog, o relație, un eveniment, o provocare se colorează de la un moment la altul, schimbând datele problemei. Între 28 februarie, după ora 21:17, și seara zilei de 2 martie, răstimp favorabil activităților care angajează comunicarea, exteriorizarea gândurilor, a sentimentelor și a intențiilor. Avantaj astral pentru cei care desfășoară activități profesionale sau de reprezentare în domeniul artistic și public (profesorat, avocatură, presă, politică).

Între 2 martie, după ora 22:39, și începutul zilei de 5 martie, nemulțumiri sau poate chiar schimburi de cuvinte la locul de muncă și care nu fac plăcere și tensionează și mai mult o relație complicată cu un șef, cu un coleg, cu un colaborator. În ziua de 4 martie, planeta Marte va intra în zodia Gemenilor și, până pe 23 aprilie, va străbate casa I a personalității acestor nativi, dându-le multă energie, spirit de inițiativă și mobilizare rapidă. Din 5 martie, după ora 0:43, posibile dialoguri cu persoane oficiale pe teme juridice, contractuale, procesuale.

Horoscop Urania 27 februarie – 5 martie 2021 Rac

Între 27 și 28 februarie, seara, efort de concentrare pe o temă ce presupune nevoia ca nativii să asimileze un volum semnificativ de informații, să studieze, să se pregătească pentru o verificare a cunoștințelor. În dimineața zilei de 27 februarie, se va produce faza de Lună Plină în Fecioară, care se va reflecta și asupra segmentului superior al acestor ipostaze, și anume în activitatea desfășurată în medii academice, în perfecționarea și afirmarea profesională alături de o elită în domeniu sau în cazul emancipării în spațiul public, în fața unei audiențe. Cei născuți în zodia Racului nu vor avea trac, dar vor fi foarte grijulii cu tot ceea ce privește impresia pe care doresc să o facă în rândul unei asistențe. De aici poate și niște opțiuni de atitudine, de exprimare ori de formulare a unui conținut de idei care să nu deranjeze, să nu supere, să nu provoace reacții de adversitate sau comentarii critice.

Între 28 februarie, după ora 21:17, și seara zilei de 2 martie, tentative de eschivare de la niște treburi domestice sau de la activități obositoare. Între 2 martie, după ora 22:39, și începutul zilei de 5 martie, mecanisme afective (destul de) profunde care pot fi utile celor care desfășoară activități artistice, pentru că acestea le vor amplifica forța de exprimare (sinceritate, profunzime, expresivitate, intuiție, sensibilitate). În ziua de 4 martie, planeta Marte va intra în zodia Gemenilor și, până pe 23 aprilie, va străbate sectorul lucrurilor mai puțin cunoscute, declanșând un șir de ipostaze care îi pot permite câte unui Rac să ajungă mai aproape de un adevăr ori care, prin conexiuni și raționamente, să le permită să ajungă la o explicație logică ori la o concluzie coerentă. Din 5 martie, după ora 0:43, mobilitate fizică și agitație care le vor pune nativilor aparatul locomotor la încercare. Puțină măsură ar fi indicată pentru a evita epuizarea sau suprasolicitarea.

Horoscop integral, pe libertatea.ro