Horoscop 28 iulie 2020. Trecutul vă bate la uşă. E doar decizia voastră dacă îi deschideţi sau vă vedeţi, în continuare, de viaţă

Horoscop 28 iulie 2020. Pentru unii nativi, ziua de azi vine cu tensiuni în relaţiile cu cei apropiaţi. Nativii sunt sfătuiţi să încerce să lase de la ei, să meargă pe varianta compromisului şi a negocierii, în caz contrar, ţinerea cu tot dinadinsul la ideile lor poate produce dispute serioase. Pentru toţi nativii este recomandat să se ţină cât mai departe de conflicte, indiferent dacă este vorba despre conflicte cu cei apropiaţi sau cu partenerul de viaţă. În cazul altor nativi, trecutul le bate la uşă şi pare să nu le dea pace.

RomaniaTV.net
27 iul. 2020, 13:25
Horoscop 28 iulie 2020. Trecutul vă bate la uşă. E doar decizia voastră dacă îi deschideţi sau vă vedeţi, în continuare, de viaţă

BERBEC

Contextul astral al acestei zile impactează puternic sectorul banilor pe care-i deţineţi la comun cu partenerul de viaţă sau cu alt membru al familiei. Nu sunt excluse neînţelegeri cu privire la o sumă de bani, la modul în care doriţi să o investiţi, iar cei apropiaţi nu sunt de acord cu ideea voastră. Marte, zeul războiului, se află în semnul vostru zodiacal, de aceea ar fi bine să vă temperaţi eventualele porniri agresive, să nu vă treziţi în mijlocul unei furtuni pe care să n-o mai puteţi opri.

TAUR

Sunteţi sfătuiţi să renunţaţi la invidie. Renunţaţi la a vă compara cu alţii. Succesul îl dobândiţi doar muncind. Aveţi potenţial, aveţi capacitatea de a dezvolta proiecte memorabile, aşa că nu staţi în spate, privind cu invidie la reuşitele celor din jur.

GEMENI

Sunteţi “dominaţi” de pozitivism. Este un lucru foarte bun, motiv pentru care trebuie să fiţi atenţi la cei invidioşi, să staţi departe de conflicte, de situaţii tensionate sau de certuri, mai ales dacă nu vă privesc şi nu vă implică în mod direct.

RAC

Contextul astral al zilei influenţează puternic sectorul sentimental. Pot apărea tensiuni în cuplu din cauza mentalităților diferite și a faptului că atât voi, cât şi partenerii de viaţă aţi ascuns frământările, nemulţumirile, deşi cel mai constructiv ar fi fost să comunicaţi deschis. 

LEU

Sunteţi sfătuiți să nu vă încredeţi în persoane străine, care par a avea intenții bune. E posibil ca unele dintre acestea să urmărească scopuri ascunse, despre care să aflaţi atunci când va fi prea târziu. Încercaţi să vedeţi ce interes există în propunerile care vă sunt făcute.

FECIOARĂ

Puține șanse să aveţi o zi liniștită. O persoană din trecutul vostru vă dă din nou târcoale. Nu e cazul să vă victimizaţi pentru că e posibil să existe sentimente pe care nu vreţi să le recunoașteţi. 

BALANŢĂ

Astrologii vă recomandă să fiţi mai selectivi, azi, în a vă face noi cunoştinţe. Astăzi nu este cea mai bună zi pentru a vă stabili parteneriate de afaceri, să flirtaţi sau să participați la discuţii care nu vă privesc. Prioritatea voastră trebuie să se îndrepte către succesul carierei.

SCORPION

Configuraţia astrală a acestei perioade vă activează sectorul relațiilor și al mariajului. Cum Luna vă traversează casa personalității, iar contextual astral are legătură cu sfera comunicării, azi nu prea ar fi recomandate întâlnirile și ședințele importante.

SĂGETĂTOR

Nu lăsaţi vechile nerealizări şi adversităţi să revină în actualitate. Ce-a fost a fost! Dar şi situaţiile noi pot ridica probleme greu de rezolvat. Aşa că străduiţi-vă să găsiţi un drum mai uşor de urmat! 

CAPRICORN

Contextul astral al începutului de săptămână vă impactează destul de serios sectorul asociat proiectelor și relației cu prietenii sau cu grupurile din care faceţi parte. Azi, aveţi parte de multă socializare, iar asta vine la pachet cu oportunități de a vă lărgi cercul de cunoștințe.

VĂRSĂTOR

Fiind vorba despre nişte probleme personale, veştile primite astăzi nu trebuie anunţate în public, ci analizate cu discreţie. O veste primită spre sfârşitul zilei vă va aduce mare bucurie. 

PEŞTI

Veşti bune care privesc viitorul apropiat. Urmaţi-vă în continuare instinctul, intuiţia! Astăzi reuşiţi să rezolvaţi în condiţii favorabile un impas, o problemă mai veche. A doua parte a zilei este favorabilă vizitelor, prieteniilor, socializării pe net, plimbărilor.