HOROSCOP 28 MARTIE 2019. Ce zodii se vor afla în impas, pentru cine este miercuri o zi norocoasă

HOROSCOP 28 MARTIE 2019. Fecioarele ar trebui sa cantareasca bine deciziile inainte sa actioneze. Afla si tu ce iti rezerva astrele. Citeşte pe RomaniaTV.net previziuni pentru toate zodiile.

27 mart. 2019, 10:24
HOROSCOP 28 MARTIE 2019. Ce zodii se vor afla în impas, pentru cine este miercuri o zi norocoasă

HOROSCOP BERBEC

Te prezinti in fata unui auditoriu care asteapta enorm de la tine, tocmai de aceea tracul creste inainte sa deschizi prima data gura. Desi esti bine pregatit si iti stii lectia ca la carte, totusi emotia te copleseste cand vezi ochii si urechile tuturor concentrate asupra ta. Gandeste-te ca esti un profesor care are un mesaj foarte important de transmis elevilor din fata sa, de aceea trebuie sa-ti tii bine sub control nesiguranta, frica de a vorbi, fobia de a fi in centrul atentiei. Aceste slabiciuni nu au ce cauta la unul ca tine, pentru ca discursul tau e limpede, bine organizat, atractiv, interesant, deci ii vei cuceri pe toti de la prima fraza.

HOROSCOP TAUR

Esti foarte sensibil la vorbe frumoase, la gesturi de romantism si afectiune, la povesti lacrimogene. Ai ocazia de a sta de vorba cu oameni care te impresioneaza usor cu mesajele lor de prietenie. Oricine te poate cuceri intr-o clipa daca apeleaza la toata recuzita de vorbe dulci si declaratii pompoase, dar acest lucru poate avea si reactii adverse: ai putea fi manipulat mult mai usor prin aceste arme, pentru ca unii vad ca te pot influenta repede daca umbla la coarda ta sensibila. Desi te bucuri de simpatia celor care iti in companie, dar nu toti merita increderea ta. Tine-ti emotiile sub control si acopera-ti inima cu un scut protector.

HOROSCOP GEMENI

Toate bune si frumoase azi in program, ai o atitudine tonica si pozitiva si mai ai si norocul unui anturaj la fel de optimist ca si tine. Succesul nu intarzie sa apara atunci cand te implici cu asemenea bucurie pe chip si cu incredere deplina in rezultatele finale. Vestile bune apar de pretutindeni, incat se poate vorbi de o zi de varf indiferent de planul in care vei folosi auspiciile acestea minunate. Ar fi pacat sa lasi asemenea zi sa treaca fara a face ceva interesant pe parcurs, pentru ca ar trebui sa-ti iasa toate ca unse, mult mai repede si mai usor decat in alte zile.

HOROSCOP RAC

Atitudinea cu care te inconjoara cei din jur este motorul principal de energie pozitiva pentru tot ce ti-ai propus pentru azi. Faptul ca peste tot esti primit cu simpatie, cu zambetul pe buze, cu o vorba buna, se va dovedi a fi exact ce aveai nevoie pentru a prinde curaj si a duce la capat proiectul la care iti aduci contributia. E o placere sa lucrezi intr-o atmosfera atat de cooperanta, de amicala, de optimista, pentru ca esti sustinut si apreciat sincer, ceea ce te motiveaza sa mergi si mai departe. Totul iti iese de minune si ai de ce sa fii mandru!

HOROSCOP LEU

Faci echipa buna cu o persoana la fel de energica si de implicata in proiectul care te preocupa si va stimulati excelent unul pe altul. Gasesti in el colaboratorul cel mai eficient care te impinge si pe tine de la spate, te motiveaza sa depui toate eforturile pentru a ajunge cat mai repede la rezultatul dorit. Chiar daca uneori mai ridica tonul si se comporta agresiv, nu te deranjeaza atitudinea sa, pentru ca are efect benefic asupra ta in momentele cand iti pierzi increderea. Nu te lasa sa micsorezi ritmul ci te obliga sa vaslesti mai departe

HOROSCOP FECIOARA

Mare grija la schimbarea de directie pe care o decizi azi, pentru ca e posibil sa nu iei cea mai inteleapta decizie. Nu te grabi, nici macar daca esti strans cu usa, pentru ca tot ce faci sub imperiul vitezei, poate iesi prost. Nici vestile de departe nu sunt prea bune azi, incat contactele tale cu alte tari sau alte localitati par a fi mai degraba sursa celor mai neplacute evenimente. Trebuie sa acorzi o atentie sporita si calatoriilor, deoarece exista unele riscuri pe drum, poate nici nu ajungi la destinatie conform planurilor de la plecare, deoarece se schimba pe parcurs directia, destinatia sau conditiile calatoriei.

HOROSCOP BALANTA

Piedica ce apare azi in calea ta te tine pe loc incat consideri ca singura iesire din impas e sa pui punct aici si sa te apuci de altceva. Poate n-ar strica sa te gandesti la asta daca vezi ca niciuna din variantele incercate nu aduce nimic nou ci totul stagneaza de ceva vreme. Mai bine ia o pauza, pentru ca un ragaz te ajuta sa te detasezi de miezul evenimentelor si sa gasesti unde se ascunde fisura. Esti pe cale sa renunti la un plan care nu mai evolueaza de la o vreme si e mai bine asa decat sa incerci sa resuscitezi ceva mort deja.

HOROSCOP SCORPION

Vrei multe de la viata, dar uneori ti-e frica sa exprimi liber tot ceea ce iti doresti. Lasa temerile deoparte deoarece, pentru a primi ceea ce astepti, trebuie sa ai curajul sa exprimi prin cuvinte, sa verbalizezi, sa spui sus si tare ce dorinte ai, altfel cum ai vrea sa te rasplateasca Universul? Ia-ti inima in dinti si gaseste o forma de a transmite in eter ce vise ascunse ai, deci vorbeste cu tine insuti, mediteaza, scrie intr-un jurnal, fa astfel de gesturi prin care sa dialoghezi cu ghizii tai spirituali care astfel aud limpede si ferm chiar de la tine ca vrei un anumit lucru. E primul pas pe care il faci catre materializarea lui.

HOROSCOP SAGETATOR

Nu te afli in cea mai buna companie pentru ceea ce ai de facut astazi, dar nu ai cum sa schimbi situatia. Trebuie sa te adaptezi unor oameni incarcati negativ, care te molipsesc si pe tine de tristete. Chiar daca intentiile lor sunt aparent bune, felul in care le pun ei in aplicare nu e in acord cu starea ta de spirit, pentru ca ei le pun mai intai pe cele rele in fata. Cum sa ajungi la rezultate bune cand toate suna riscant, rau, periculos? Nu poti da randament cand toti cei din jur te trag inapoi cu discutii panicarde, dar faci totusi niste sacrificii pentru a nu-i enerva si tu odata in plus.

HOROSCOP CAPRICORN

Nu ai cum sa te simti bine intr-un anturaj in care nu se discuta decat despre boli, probleme si necazuri. Sigur, le ai si tu pe ale tale, tocmai de aceea nu e nicio placere sa te impovarezi si cu ale altora. Cei din jurul tau nu stiu sa se abtina de la povestile lor lacrimogene ci monopolizeaza discutia, ca atare ar fi bine sa-i asculti, dar fara sa pui la suflet ceea ce auzi. Nu incerca sa preiei pe umerii tai grijile lor, pentru ca nu ai nevoie de asa ceva. Uneori chiar e bine sa pui o platosa de siguranta intre tine si ceilalti, ca sa nu te molipsesti de ceea ce ii supara pe ei.

HOROSCOP VARSATOR

Daca un plan in care ti-ai pus mari sperante pica peste noapte, nu trebuie sa aluneci spre depresie sau sa-ti torni cenusa in cap. Ai la dispozitie o paleta vasta de alte idei pe care merita sa le folosesti, deci nu faci altceva decat sa pui imediat mana pe alte resurse, pe care le aveai deja in bagaj. Nu te crampona de acel proiect care nu mai evolueaza asa cum visai, ci incepe altceva cat mai repede, ca sa nu consumi timp si energie in zadar. Schimbarea de macaz va duce catre un teren mult mai bun, semn ca, uneori, ceea ce pare a fi un esec nu e altceva decat sansa de a scoate la lumina resurse pe care le detineai, dar care stateau nefolosite la naftalina.

HOROSCOP PESTI

Discuti azi cu o persoana care are un efect miraculos asupra ta. Tonul vocii sale, energia pe care o degaja, lumina care i se citeste in ochi par angelice si esti fericit ca ai aceasta ocazie de a-i sta alaturi. Ai multe de invatat de la acest om, pe care il admiri sincer, pe care il asculti cu smerenie, pe care il respecti pentru ceea ce reprezinta. E un exemplu demn de urmat si esti de-a dreptul fericit ca ii poti sta in preajma chiar si pentru cateva minute. Ai mereu senzatia ca e trimis de undeva de sus anume pentru a-ti oferi tie un sprijin exact cand ai mai mare nevoie de indrumare. Vorbeste cu el, deschide-ti sufletul, caci vei primi raspunsuri capitale!