Horoscop 28 octombrie 2023: Ultima eclipsă de Lună plină în Taur pentru următorii 20 de ani. Moment de transformare pentru noi toți

Eclipsele sunt întotdeauna momente extrem de transformatoare. Ele aduc o energie instabilă care poate tulbura spiritul nostru și stârni emoțiile noastre. Eclipsele intensifică energia din jurul nostru, subțierea vălului, și ne fac să vedem lucruri pe care nu le-am observat înainte.

27 oct. 2023, 10:52
Horoscop 28 octombrie 2023: Ultima eclipsă de Lună plină în Taur pentru următorii 20 de ani. Moment de transformare pentru noi toți

Horoscop 28 octombrie 2023. Eclipsa de Lună Plină în Taur are loc pe 28 octombrie 2023. Este ultima eclipsă de Lună plină pe axa Taur Scorpion pentru următorii aproximativ 20 de ani. Nodurile lunare au nevoie de aproximativ 18,6 ani pentru a parcurge un ciclu complet. Ultima dată când au fost pe axa  Taur/Scorpion a fost de la mijlocul lunii aprilie 2003 până la sfârșitul lui decembrie 2004. Următoarea dată va fi de la mijlocul lunii august 2040 până la începutul lui februarie 2042.

Horoscop noiembrie 2023. Cele trei zodii care nu trebuie să-şi facă griji cu privire la bani. Cine sunt cei mai norocoși nativi

Eclipsele sunt întotdeauna momente extrem de transformatoare. Ele aduc o energie instabilă care poate tulbura spiritul nostru și stârni emoțiile noastre. Eclipsele intensifică energia din jurul nostru, subțierea vălului, și ne fac să vedem lucruri pe care nu le-am observat înainte.

Iată principalele mesaje pe care le aduce această Eclipsă a Lunii Pline în Taur din 28 octombrie 2023.

O cronologie este finalizată
Ia-ți un moment să-ți reamintești noiembrie 2021. Ce teme erau prezente pentru tine în acea perioadă? Cu ce situații sau energii te confruntai în viața ta?

Este posibil ca ceea ce se manifesta pentru tine să fi ajuns probabil într-un cerc complet. Este posibil ca orice lecții sau călătorii au fost în desfășurare în viața ta începând de atunci să fi atins acum un punct culminant sub Eclipsa Lunară în Taur.

Poate că, privind înapoi, vei vedea asta. Poate că, privind înapoi, vei observa cât de mult ai călătorit de atunci. Indiferent unde te afli astăzi, poți fi mândru de persoana în care te-ai transformat și de călătoria pe care ai parcurs-o.

Horoscop 28 octombrie 2023. Magia transformării eclipselor
Eclipsele ne ajută întotdeauna să aruncăm straturile, să intrăm în mai mult din sinele nostru autentic și să ne realiniem cu calea sufletului nostru. Le poți considera drept puncte de săritură în care putem trece la o conștiință superioară și să atingem un nou capitol al evoluției sufletului nostru.

Deoarece această eclipsă în Taur este ultima dintr-un ciclu, ea deține o putere incredibilă pentru finaluri. Dacă există ceva ce dorești să închei, ceva la care vrei să pui capăt, săptămânile din jurul acestei eclipse sunt un moment excelent pentru a acționa.

Horoscop chinezesc: Aceste 5 zodii se pot considera NOROCOASE toată luna octombrie

Folosește energia eclipsei pentru a închide uși și a spune la revedere totului ce nu îți mai slujește sufletul. În timp ce am putea dori să controlăm acest proces, Eclipsele au tendința de a lucra în moduri misterioase, îndrumându-ne către locul în care trebuie să fim.

În timp ce ai poate cereri referitoare la ceea ce dorești să scapi, lasă eclipsa să-și facă și magia. Lasă-o să-ți reveleze tot ceea ce este de văzut. Piesele finale ale puzzle-ului se vor așeza, așa că lasă-le să cadă unde vor.

Călătorie în subconștient
Pluto, planeta cunoscută sub numele de Stăpânul lumii de dincolo, este foarte activă sub această eclipsă a Lunii Pline. Pluto este și stăpânul Scorpionului, așa că, având în vedere că este Sezonul Scorpionului, energia sa va fi pronunțată.

Pluto și semnul Scorpionului sunt, de asemenea, sinonime cu temele morții și a renașterii. În acest moment al anului, Pleiadele, o constelație stelară legată de moarte și renaștere, se aliniază și ea în cer.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop 28 octombrie 2023 le poartă NOROC în DRAGOSTE acestor 6 ZODII. Cum le schimbă viața ULTIMA eclipsă de Lună plină în Taur din următorii 20 de ani

Sfârșitul de săptămână aduce ultima eclipsă pe axa Taur-Scorpion. Acest eveniment marchează eclipsa de Lună Plină în Taur, furnizându-ți resursele emoționale necesare pentru a depăși tot ceea ce s-a întâmplat în ultimii doi ani. Prima eclipsă din acest ciclu a avut loc în noiembrie 2021. Începând atunci, ai fost invitat să vezi adevărul cu privire la tiparele tale romantice și să înveți să găsești echilibrul între pasiune, stabilitate, consecvență și acceptarea necunoscutului. Odată cu această ultimă eclipsă care apare acum, ai oportunitatea de a experimenta vindecarea emoțională și închiderea necesară pentru a te elibera de teamă, durere sau aprehensiune în privința viitorului.

Iată care sunt zodiile pentru care ziua de 28 octombrie 2023, ziua eclipsei de Lună plină în Taur, este norocoasă la capitolul dragoste.
Gemeni

Eclipsa de Lună de Lună Plină în Taur în sectorul tău de acceptare și iertare

Înveți că nu te poți agăța de tot ceea ce trece pentru că nu ai spațiu pentru a primi fericirea. Ai trecut prin multe de când a început ciclul actual al eclipsei, în noiembrie 2021, și o mare parte a acestui proces a fost ca tu să înveți acceptarea și iertarea. Poate fi mai ușor să ții ranchiună sau să simți că lucrurile vor decurge întotdeauna într-un anumit fel din cauza modului în care s-a desfășurat trecutul. Cu excepția cazului în care îți umpli inima cu negativitate, nu există loc pentru fericirea adevărată și dragostea să înflorească.

Oricât e de provocator, încearcă să găsești un spațiu de iertare sau acceptare cu Eclipsa de Lună de Lună Plină din Taur. Indiferent de ceea ce s-a întâmplat, nu ierți pe cineva pentru el, ci ierti o situație pentru tine. Accepta tot ce s-a întâmplat pentru a crea pacea, nu pentru a continua să o permiti. Când faci asta, îndepărtezi pereții care au ținut afară dragostea pe care ai sperat să o primești.

Horoscop 28 octombrie 2023 Balanță
Eclipsa de Lună de Lună Plină în Taur, în sectorul tău de transformare și adevăr

Trebuie să-ți onorezi adevărul pentru a crea relația pe care o dorești. În loc să te conformezi să accepti ceea ce ti se oferă sau să simți cumva că ceri prea mult atunci când îți exprimi nevoile, realizezi că doar dacă pui ștacheta sus, altora li se va permite întotdeauna să ofere minimul necesar. Oricât de mult vrei să fii această forță a iubirii necondiționate pentru ceilalți, trebuie să fii și pentru tine, de aceea adevărul este atât de important.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.