Horoscop 28 septembrie 2023. Zodia care va avea un plus financiar joi. Cine câştigă marele po la Loto

Previziunile astrale ale acestei zile invocă faptul că nativii Săgetător vor avea o zi plină de surprize, nativii Vărsător au parte de schimbări pozitive, iar nativii Fecioară descoperă beneficiile refuzului.

27 sept. 2023, 13:50
Horoscop 28 septembrie 2023. Zodia care va avea un plus financiar joi. Cine câştigă marele po la Loto

Horoscop 28 septembrie 2023 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

În prima parte a zilei, cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de unele nemulțumiri venite din partea prietenilor, dar și discuții în contradictoriu cu persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce, în schimb, ocazia ca spre seară să își domolească trăirile și să se odihnească mai mult, să se liniștească și să fie mai împăciuitori.Va fi nevoie să faci față unor situații ceva mai complicate astăzi și vei trece prin momente de cumpănă. Va fi una din acele zile în care doar sprijinul apropiaților îți va ridica moralul, așa că trebuie să le permiți să îți fie alături.Astrologii spun că este o zi plină de surprize și extrem de nebună pentru zodia berbec, în special pe plan profesional. Nu este exclus că în prima jumătatea zilei berbecii vor primi o ofertă bună din partea superiorilor și acest lucru îi face să gândească mai strategic. De asemenea, în a doua jumătatea zilei poate apărea o persoană în viața lor, care va încerca să-i cucerească inima.

Noutăți în sfera sentimentală: veți întâlni pe cineva care vă va distrage atenţia din prima clipă şi veți dori să vă cunoașteți mai bine. Puteţi face dumneavoastră primul pas şi să îl invitaţi la o cafea. La urma urmei, nu mai este la modă să aşteptaţi să fiți curtată, femeia modernă ia atitudine, potrivit horoscop 28 Septembrie. Berbecii sunt pregătiți pentru succes. Va urma, pentru ei, o perioadă plină de agitație și vor avea senzația că pot conduce lumea. Mercur este retrograd, ceea ce va aduce o ușoară destabilizare, însă analizează situația și vei observa că îți vei îmbunătăți starea și îți vei mări stima de sine. Totul se va derula cu o rapiditate ieșită din tipar. Important este însă cum îți menții echilibrul interior. Perioada următoare este perfectă pentru voi și din punct de vedere sentimental.

Sunteți foarte romantici și vă ocupați mai mult ca de obicei de treburile casnice. Dacă sunteți singuri, apar și oportunități pentru a vă aventura în mrejele iubirii. Pentru cei care se află deja în relații stabile, urmează niște etape de evoluție care vor duce legătura dintre ei și partener la un alt nivel. Funcționați la cote maxime în această etapă a evoluției voastre, iar acest lucru nu va trece neobservat de cei de la birou. Există însă posibilitatea să faceți anumite sacrificii și să depășiți niște obstacole iminente, dar, muncitori cum sunteți, nu vă veți crampona. Pot apărea pe parcurs anumite probleme digestive sau legate de greutate însă, în ansamblu, stați destul de bine la capitolul sănătate.Persoanele născute sub semnul zodiacal al Berbecului sunt persoane care care cu greu își vor găsi concentrarea astăzi. Nu vă faceți griji, datorită eforturilor pe care le-ați depus zilele trecute, ziua de astăzi nu va trece neobservată pentru superiorii dumnevoastră ori chiar netrecută prin filtrul empatiei acestora, potrivit horoscop 28 Septembrie. Nativii Berbec sunt persoane recunoscute printre colegii de serviciu pentru modul în care se dedică activității profesionale însă cu toții avem la un moment dat zile proaste. Important este să trecem peste ele.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

În această zi taurii nu petrec foarte mult timp la serviciu sau la studii, dar încearcă să se relaxeze și să experimenteze. Astrologii spun că în a doua jumătatea zilei taurii vor fi invitați să ia parte la o întâlnire cu o gașcă de prieteni care, la rândul lor, vor aduce câțiva oamenii noi. Faptul că veți vedea și auzi persoane noi vă va prinde foarte bine și vă veți deconecta de rutina.Reproșurile nu vor lipsi astăzi, iar faptul că vor veni din partea unui apropiat nu îți va pica deloc bine. Îți vei da seama că nu a apreciat deloc eforturile pe care le-ai făcut pentru binele lui. Cei născuți în zodia Taur pot trece, în prima parte a zilei, prin tensiuni cu superiorii, situații profesionale inconfortabile și deranjante care nu permit nativilor să-și respecte programul personal. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia ca după amiaza să-și petreacă timp de calitate, plăcut, în preajma prietenilor și astfel să se deconecteze de la stresul cotidian.V-ați dori mai multe sarcini la locul de muncă pentru un plus financiar, potrivit horoscop 28 Septembrie. Ei bine, nu trebuie decât să cereți, dar fiți sigură că puteţi duce la bun sfârşit toate responsabilitățile, altfel riscați să fiți mustrată. Nu vă întindeți mai mult decât vă e plapuma! Taurii au impresia că toată lumea este a lor. Planeta Venus, cea care îi guvernează, le oferă o anumită energie pozitivă și îi încarcă energetic. Toate obiectivele pe care le-au tot amânat vor fi rezolvate cu ușurință.

Veți fi înconjurați de oameni dragi și lucruri frumoase și vă recomandăm să profitați din plin. Atenție însă cu deciziile luate în grabă! Lăsați impulsivitatea deoparte și nu faceți compromisuri decât dacă este într-adevăr necesar! Este indicat să acordați mai multă atenție în această perioadă relațiilor de orice natură. În schimb, atunci când vine vorba de dragoste, sunteți mai hotărâți ca oricând. Nimic nu vă oprește să dați frâu liber sentimentelor și să va consolidați relația. Considerați orice obstacol apărut ca pe o etapă evolutivă. Venus va înzestrează în această lună cu senzualitate și vă face irezistibili în ochii persoanelor de sex opus. Există posibilitatea de a lua o decizie radicală referitoare la viața sentimentală și va gândiți chiar la oficierea relației sau la căsătorie.

Cariera va fi un punct-cheie pentru Tauri și va fi necesar să dea dovadă de perseverență, căci succesul nu vine peste noapte, mai ales în cazul lor. Vor trudi din greu însă cu răbdare lucrurile pozitive vor veni atunci când se așteaptă mai puțin. Deși pentru nativii Taur ziua de astăzi poate părea una cât se poate de obișnuită, ea nu se va finaliza deloc în aceeași notă. Este posibil ca pe parcursul acestei zile să interacționați cu o persoană care să vă stârnească interesul și cu care să creați o legătură sentimentală sau de prietenie de lungă durată, potrivit horoscop 28 Septembrie.

Horoscop 28 septembrie 2023 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii se simt vulnerabili în această zi și este foarte ușor să-i rănești. În prima jumătatea zilei, s-ar putea ca gemenii să se certe cu cineva apropiat și să își facă o concluzie exactă. Astrologii mai observă că gemenii se pot transforma în urma unei situații neplăcute și își vor învăța o lecție importantă de viață. În a doua jumătatea zilei, poate primi o sumă de bani, care îi fac să nu cedeze.Nu ar fi exclus să ai o ieșire nervoasă astăzi, iar mai apoi să îți pară rău pentru felul în care ai reacționat. Ai mai multă grijă la acest lucru și nu acționa din instinct.În prima parte a zilei, cei născuți în zodia Gemeni au parte de discuții în contradictoriu cu cei din jur din cauza viziunilor diferite, a principiilor și mentalităților opuse. Ulterior, către seară, nativii își schimbă atitudinea și devin mai împăciuitori și dornici să afișeze o atitudine cât mai plăcută pentru a fi pe plac tuturor.

Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să aibă mai multă grijă la imaginea lor profesională.Astăzi vă veți afla într-o situaţie specială din care vei descoperi cât este de important să aveți prieteni pe care vă puteţi baza. Altfel spus, veți învăţa o lecţie importantă, iar de acum încolo veți aprecia mai mult persoanele pe care le aveți în jurul dumneavoastră, potrivit horoscop 28 Septembrie. Gemenii au parte de mai multe întâlniri și vor lega relații de prietenie cu mai mulți oameni din diverse categorii. Veți începe noi proiecte și veți descoperi noi talente. Sunteți dispuși să investiți în latura voastră evolutivă și veți pune mare accent pe spiritualitate și modul în care vă raportați la voi și la cei din jur.

Cu Mercur retrograd, începe un nou capitol, iar cu această ocazie vă veți mai șlefui puțin calitățile personale. Sunteți mai sensibili ca de obicei și va concentrați foarte mult pe carieră. Există posibilitatea să călătoriți în străinătate alături de partener și să aveți parte de multe surprize romantice. Relația pe care o aveți deja parcurge noi trepte evolutive și se va consolida, întrucât acum puneți mare accent pe comunicare. Cu această atitudine, nimic nu pare să vă tulbure liniștea. Gemenii sunt puși pe cheltuială astăzi. Deși până acum au economisit pe cât au putut de mult privându-se de anumite lucruri, aceștia au decis că au agonisit suficient astfel încât astăzi să se răsfețe și totodată să se răsplătească pentru munca depusă în ultima perioadă. Această decizie a nativilor Gemeni nu le va afecta în niciun fel situația economică din prezent, potrivit horoscop 28 Septembrie.

Horoscop 28 septembrie 2023 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Cei născuți în zodia Rac pot începe ziua cu stres financiar. Unele aspecte pe care vor să le rezolve în acest sens nu vor funcționa conform cu planul lor, mai ales dacă este vorba de situații ce privesc instituții bancare sau contact cu reprezentanți ai instituțiilor statului. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce, în schimb, ocazia ca spre seară să se relaxeze, să se detașeze de gânduri și ipostaze de viață obositoare.Poți intra în posesia unei sume de bani destul de generoase, iar acest lucru îți va permite să pui la punct unele aspecte pe care le-ai cam lăsat de izbeloște. Încearcă să împarți cât mai bine banii, astfel încât să acoperi cele mai importante datorii.Persoanele născute sub acest semn zodiacal au parte de o si frumoasă și plină de noroc. Stelele arată că racii pot intra în posesia unei sume de bani, ca urmare a finalizării unui proiect sau mulțumirea pentru o implicare. Astrologii spun că banii vin într-o perioadă destul de dificilă din punct de vedere financiar, din acest motiv, se cheltuie repede, dar pe lucruri importante. Astăzi este o zi favorabilă pentru a începe afacerea la care vă gândiți de atâta vreme. Nu mai stați atât pe gânduri şi apucați-vă de lucru, potrivit horoscop 28 Septembrie ! Veți vedea că în scurt timp va avea un mare succes, iar dumneavoastră vă veți îmbogăți considerabil.

Racii sunt precum o carte deschisă în această perioadă. Asimilează tot ce prind și investesc foarte mult în cursuri de autocunoaștere. Se descurcă foarte bine atât cu treburile casnice, cât și cu cele de la birou și reușesc să găsească un echilibru între viața personală și cea profesională, echilibru care stârnește invidia celor din jur. Eclipsele din ultima perioada vă pun într-o lumină favorabilă și vă plasează în centrul atenției. La capitolul dragoste, pot exista anumite discuții mai aprinse cu partenerul de viață însă vă recomandăm să dați dovadă de tact și diplomație în gestionarea situației, pentru a nu risca să spuneți lucruri pe care să le regretați mai târziu. Cariera și finanțele vor face pact comun și vor ieși în întâmpinarea voastră cu oferte de nerefuzat.

Dați dovadă de inventivitate și știți cum să vă puneți în evidență talentele artistice. Puteți începe chiar o afacere pe cont propriu. Veți avea numai de câștigat. Persoanele născute sub semnul zodiacal al Racului vor primi vești foarte bune în această zi. Se pare că nativii Rac vor intra astăzi în posesia unor vești potrivit cărora următoarele zile vor avea câteva îndeletniciri în plus, însă trebuie să observați partea pozitivă a acestui lucru, și anume aceea că vă veți rotunji veniturile în acest fel, potrivit horoscop 28 Septembrie.

Horoscop 28 septembrie 2023 Leu (23 iulie – 22 august)

Cei născuți în zodia Leu sunt atenționați că în prima parte a zilei pot avea un conflict cu persoana iubită, pornit dintr-o nemulțumire mai veche, însă acesta va fi remediat foarte rapid cu soluții adecvate. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a-și înlesni o situație financiară, poate de a primi un sprijin de la partener. Seara pasiunea în cuplu este la cote maxime.Leii au rezultate excepționale la locul de muncă, la studii sau în cadrul unui proiect. Se pot mândri cu personalitatea lor și cu faptul că sunt puternici atunci când apar situații dificile. În prima jumătatea zilei, leii sunt lăudați și admirați pentru caracterul puternic și pentru atitudinea lor de om care știe ce face. Leii sunt extrem de ambițioși și demonstrează acest lucru.

O situație te va lua pe nepregătite astăzi și acțiunile tale nu vor fi tocmai cele pe care le așteptau cei din jurul tău. Te vor prinde pe picior greșit și nu ar fi exclus să profite de asta pentru a-ți face rău. În ultima perioadă ați muncit foarte mult, ați venit târziu acasă în fiecare seară, fiind foarte obosită. Evident, ați petrecut mai puţin timp cu familia, iar ei au observat asta. Chiar dacă munciți pentru ei, nu trebuie să pierdeți cele mai frumoase evenimente din viaţa lor. Dozați-vă timpul cu atenţie, după cum vă sfătuiește acest horoscop din 28 Septembrie! Pentru Lei, buna dispoziție și energia vor fi criteriile acestei perioade. Pot reveni în atenția voastră situații pe care nu le-ați gestionat la momentul potrivit sau anumite răni nerezolvate însă puteți scăpa de aceste stări dacă veți învăța cum să vă gestionați emoțiile. Apar noi provocări la orizont și multe oportunități care vă vor propulsa pe cele mai înalte culmi. Depinde doar de voi cum alegeți să fructificați aceste șanse.

Pentru cei aflați deja într-o relație, recomandarea noastră este să își mai ofere spațiu, întrucât au nevoie de o revigorare a relației. Vor exista anumite tensiuni însă ascultându-vă și comunicând, lucrurile se vor rezolva de la sine. Dragostea care v-a unit contează cel mai mult și ar fi bine să puneți și acest lucru în balanță. Pentru cei singuri, se anunță o perioadă de stagnare. Va fi necesar să luați o pauză și să analizați puțin motivul pentru care ați ajuns în acest punct. Poate așa veți conștientiza că egoismul trebuie lăsat deoparte atunci când vine vorba de o ființă dragă. Ziua de astăzi este pentru nativii Leu o zi în care vor munci însă se vor și relaxa.Concret, nativii Leu vor avea de făcut câteva deplasări în interes de serviciu însă aceste deplasări vor permite explorarea unor zone noi pe care nu le-au mai vizitat până acum, potrivit horoscop 28 Septembrie. Cu ocazia acestei zile, nativii Leu vor aprecia și mai mult jobul pe care îl au, dar se vor și aprecia mai mult pentru eforturile pe care le-au depus pentru a obține acest job.

Horoscop 28 septembrie 2023 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Fecioarele stau foarte bine la capitolul comunicare în această zi. Iar această abilitate îi fac ă se evidențieze pozitiv în fața colegilor de serviciu sau de studii. Poziția planetelor arată că în prima jumătatea zilei vor fi preocupați de diferite sarcini profesionale și chiar vor încerca să ajute un coleg. Astrologii mai adaugă că felul frumos dea vorbi și a prezenta unele lucru îi scapă de o problemă.Cei născuți în zodia Fecioară vor trebui să rezolve în prima parte a zilei o situație legată de locul de muncă pe care au tot amânat-o. Se întrevede stres profesional, chiar dificultate în desășurarea sarcinilor din cauza lipsei de concentrare.

Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce, în schimb, momente plăcute în cuplu, iar către seară ocazia de a discuta constructiv cu partenerul de viață despre viitorul relației lor.Va fi una din acele zile în care parcă nimic nu merge cum trebuie. Va fi nevoie să ai foarte multă răbdare și să nu te agiți prea mult dacă lucrurile nu îți ies din prima.Astăzi veți primi telefonul sau e-mailul pe care îl aşteptaţi de atâta vreme, iar veștile vor fi din cele mai bune, potrivit horoscop 28 Septembrie. Acum este timpul să vă relaxați şi să vă faceți timp pentru dumneavoastră şi prieteni. Este cazul să sărbătoriți, deci invitați-i pe toţi la un mic party. Fecioarele vor avea parte de perioade fluctuante. Vor cunoaște succesul și vor gusta și din fructul insuccesului. Marte va fi retrograd, iar după această etapă, vă veți simți mândru de realizările voastre, stima de sine va crește simțitor. Perioada care urmează se anunță una destul de aglomerată, întrucât veți avea parte de multe ieșiri, petreceri sau evenimente pe care nu le puteți amâna. Relația sentimentală va fi una armonioasa bazată pe încredere și respect.

Partenerul vă va susține în tot ceea ce veți face, iar acest lucru nu poate decât să vă bucure. Cu susținerea de care veți beneficia, veți avea senzația că puteți muta și munții din loc. La capitolul financiar, lucrurile vor intra pe un făgaș normal. Veți reuși să achitați anumite facturi pe care le-ați tot amânat. Vă recomandăm să vă bazați pe fler atunci când vine vorba de capitolul financiar și să nu lăsați lucrurile la voia întâmplării.În ceea ce îi privește pe nativii Fecioară, astăzi aceștia descoperă, în sfârșit, cât de bine este să refuze pe cineva. Dacă până acum Fecioarele ar fi acceptat să-și sacrifice programul și resursele de dragul persoanelor care le cereau ajutorul, situația a luat o întorsătură radicală astăzi, deoarece, refuzând să se mai supună presiunilor, observă, în sfârșit, beneficiile acestui act, potrivit horoscop 28 Septembrie.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Astrologii spun că balanțele stau foarte bine la capitolul comunicare și atrag unii oamenii, care în viitor îi pot ajuta. Este o zi importantă pentru ei, fiindcă descoperă persoane noi și locuri speciale. În a doua jumătatea zilei, vor face mai multe cumpărături pentru casă, dar și pentru a le ușura viața. De asemenea, acest nativ va fi nevoit să facă unele alegeri, care vor afecta viața personală.În prima parte a zilei, cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de unele tensiuni cu persoana iubită, disconfort sentimental care, însă, se va rezolva către seară când vor avea parte de pasiune în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia unei îmbunătățiri remarcabile a stării de sănătate. Bucurie și pace interioară, mai ales ocazia de a se odihni pe cât au nevoie.Astăzi va fi nevoie să faci ceva mai multe drumuri între instituțile statului pentru a rezolva o problemă personală. Va fi o zi cu multă agitație și bătaie de cap, astfel că este recomandat să nu îți pierzi calmul.Toate orele suplimentare pe care le-ați făcut nu au fost în zadar. Șeful dumneavoastră a observat efortul constant pe care l-ați depus şi vă va lăuda tuturor, potrivit horoscop 28 Septembrie. Bineînţeles, odată cu asta va veni şi o recompensă financiară şi o promovare. Viaţa dumneavoastră profesională va deveni cu adevărat înfloritoare.

Balanțele se bucură de liniște în această etapă a vieții lor. Fiți pregătiți să străluciți, căci veți atrage atenția prin toate locurile pe unde veți ajunge. Mercur retrograd vă poate crea o stare de neliniște și puteți oscila atunci când vine vorba de decizii în carieră însă vă recomandam să vă păstrați traiectoria stabilă. Viața amoroasă va deveni destul de animată în următoarea perioadă și veți avea success în abordarea unei persoane pe care o considerați inaccesibilă. Pentru cei aflați deja într-o relație, pregătiți-vă! Urmează o perioadă plina de surprize. Vă apropiați și mai mult de partenerul de cuplu și vă sudați și mai bine relația. Există posibilitatea să aveți câteva discuții cu persoana iubita însă este necesar să învățați taina răbdării. Nativii Balanță vor culege roadele muncii lor în această zi. În realitate, ziua de astăzi este pentru nativii Balanță o zi în care vor încheia un proiect profesional extrem important pentru care au muncit mult timp și vor încasa câștiguri fabuloase de pe urma acestuia, potrivit horoscop 28 Septembrie. Rezultatele fructuoase pe care le-au obținut cu proiectul precedent nu îi fac să își dorească o pauză, ci, dimpotrivă, îi motivează să se implice într-un proiect nou, unul și mai ambițios decât cel din urmă.

Horoscop 28 septembrie 2023 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii vor fi preocupați de o problemă legată de viața personală, care nu-i permit să se concentreze la maxim la serviciu sau la studii. Poziția planetelor mai arată că la capitolul finanțe trece printr-o perioadă favorabilă pentru a face unele investiții sau pentru a începe noi afaceri. În a doua jumătatea zilei, scorpionii pot primi un apel important legat de viața lor profesională.Cei născuți în zodia Scorpion sunt atenționați că în prima parte a zilei vor avea parte de tensiuni cu membrii familiei, chiar și cu partenerul de viață și bine ar fi să evite dialogurile delicate.

Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce, în schimb, ocazia de a remedia complet situația către seară, când în cuplu se întrevăd momente plăcute, ba chiar o puternică uniune sentimentală, nevoia de a iubi și a fi iubiți.Vei avea senzația că ai picat pe planul doi în relația cu persoana iubită și că alte lucruri primează pentru ea acum. Poate fi doar o impresie, așa că mai bine discutați pe larg despre acest aspect.Astăzi trebuie să faceți o vizită doctorului pentru un control de rutină. Nu este cazul să vă faceți griji, nu veți primi veşti foarte proaste, dar este clar că trebuie să vă odihniți mai mult, potrivit horoscop 28 Septembrie. Încercați să nu mai fiți aşa tensionată; la urma urmei, sănătatea dumneavoastră este mai importantă ca orice altceva. Scorpionii au cea mai bună perioadă a lor de până acum. Cu Marte în conjuncție cu Jupiter vor fi capabili de lucruri nebunești și vor avea tendința de a răspunde afirmativ necunoscutului. Își vor asuma noi riscuri și, alături de omul potrivit, devin cea mai bună variantă a lor de până acum. Sunteți mai hotărați ca oricând și se pare că nimic nu vă poate ține deoparte de ceea ce vă doriți cu adevărat.

Aveți parte din plin de popularitate și success în tot ce întreprindeți. Dragostea va fi un subiect important pentru voi. Cei aflați la începutul unei relații se vor clădi pe încredere și respect. Veți avea suport din partea partenerului, iar acest lucru nu poate decât să vă bucure sufletul. Pentru celibatari, urmează o perioadă destul de complicată. Vor avea senzația că iubirea îi tot ocolește. Le recomandăm să aibă răbdare, căci curând vă apărea în viața lor o persoană specială care le va pune inima pe jar. Toate lucrurile vor prinde contur când vă veți da seama că puterea de a schimba lucrurile stă în felul vostru de a gândi și a acționa. Lăsați gândurile neplăcute deoparte. În această zi nativii Scorpion decid că este momentul să facă o schimbare. Deși au trecut ani la rând de când nu au mai încercat o frizură nouă, astăzi decid că este momentul să experimenteze, pentru că simt că au fost prinși în ghearele unei rutine de care s-au săturat, potrivit horoscop 28 Septembrie. Această decizie a nativilor Scorpion survine în urma faptului că au cunoscut o persoană căreia doresc să îi stârnească interesul, iar aceștia sunt de părere că înfățișarea actuală nu le flatează interesele și nici nu îi ajută prea mult în demersurile pe care le fac.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Săgetătorii se trezesc cu noi oportunități, care apar spontan în prima partea zilei. Astrele menționează că în această zi săgetătorii sunt înconjurați de oamenii influenți, care îi pot ajuta să ducă până la capăt un proiect sau o muncă. Iar în a doua jumătatea zilei, săgetătorii se dedică familiei și treburilor casnice, care s-au adunat în ultima perioadă. De asemenea, îi mai așteaptă și o vizită, care îi poate lua prin surprindere.Cei născuți în zodia Săgetător sunt sfătuiți să evite discuțiile în contradictotii pe teme principiale în prima parte a zilei pentru că nu vor rezolva nimic, în schimb se vor stresa peste măsură.

Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia de a petrece momente plăcute în familie, poate o cină alături de cei dragi sau o vizită a părinților.Mare atenție la presupunerile pe care le faci astăzi pentru că îți pot afecta relația de cuplu. Nu face crize de gelozie, mai ales dacă nu ai motive întemeiate.Problemele financiare cu care vă confruntați s-ar putea să ia sfârşit chiar astăzi, după cum este menționat în acest horoscop 28 Septembrie . Un cunoscut va veni cu o idee care vă va salva de stresul cu care v-ați confruntat până acum. Nu mai stați pe gânduri şi nu mai despicați firul în patru! Dacă mergeți pe instinct, nu aveți cum să greșiți! Săgetătorii sunt într-o continuă alergătură.

Horoscop karmic. Datoriile verii se rostogolesc ca un bulgăre până la finalul lunii octombrie
Devin și mai ambițioși, mai puternici și mai dornici de a reuși. Nu le stă deloc în fire să piardă timpul, motiv pentru care sunt șanse să rupă relațiile cu persoanele care îi trag în jos. Au tendința de a avea în jur doar persoane de la care pot învăța lucruri noi sau cele care îi motivează să devina mai buni în tot ceea ce fac. Este o perioadă favorabilă pentru cei care sunt în relații stabile. Atenție însă la doza de impulsivitate, de care beneficiați din plin! Riscați să deteriorați relațiile. Entuziasmul care vă caracterizează vă plasează în centrul atenției în grupul de prieteni. Persoanele posesoare ale semnului zodiacal al Săgetătorului au parte de o zi presărată cu surprize plăcute încă de la primele ore ale dimineții. În acest sens, este posibil să descoperiți că aveți o zi deloc încărcată, ceea ce vă va permite să munciți relaxat, iar mai pe seară partenerul va veni cu o propunere de a ieși undeva pentru a vă încheia ziua într-un mod cât mai frumos posibil, potrivit horoscop 28 Septembrie.

 

Horoscop 28 septembrie 2023 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

În această zi capricornii își pot mări veniturile, datorită unui proiect sau unui talent. Este o zi benefică pentru investiții sau pentru cumpărături valoroase. Stelele mai arată că apar și unele schimbări pe plan amoros, iar capricornii se simt mai fericiți și mai împliniți. S-ar putea ca și în viața intimă să apară unele modificări, iar acest lucru îi fac să se simtă bine și mai încrezuți în sine.Cei născuți în zodia Capricorn sunt atenționați că în prima parte a zilei niște situații financiare se pot amplifica, negăsindu-și rezolvarea acum. Posibile discuții tensionate pe tema banilor.

Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce, în schimb, ocazia ca spre seară să poarte discuții cu persoane înțelepte, cu persoane evoluate spiritual, iar temele abordate să le aducă informații prețioase, cu impact benefic asupra vieții personale sau chiar profesionale.Ai acumulat niște frustrări în ultima perioadă și simți că trebuie să spui tot ce ai pe suflet. Deși este bine să te descarci, mare atenție la felul în care o faci. Evită cuvintele jignitoare.Părinţii dumneavoastră vă vor face o vizită astăzi, aşa că aveți grijă să nu găsească ceva ce nu ar trebui să fie la dumneavoastră în casă, potrivit horoscop 28 Septembrie. Se pot ivi la orizont şi câteva certuri, dar indicat ar fi să vă păstrați calmul. Oricum dumneavoastră știți deja că motivul este diferența de mentalitate dintre cele două generații. Capricornii au o nouă perspectivă în următoarea perioadă. Își canalizează atenția către ținta propusă și se pare că nici norocul nu îi ocolește. Retrogradarea lui Mercur le oferă energie, dar și momente pe care le vor gestiona puțin mai greu. Vorbim aici de anxietate, nerăbdare. Se recomandă să vă organizați și să nu lăsați lucrurile la voia întâmplării.

Relația sentimentala va fi supusă unor teste. Dacă veți reuși să gestionați situația, veți putea discuta chiar despre căsătorie. Aveți grijă și cu bugetul, căci aveți tendința de a cheltui mai mult decât vă permite buzunarul. Cu toate că vor fi cheltuieli mai mari, și câștigurile vor fi pe măsură. În ceea ce îi privește pe nativii Capricorn, aceștia încep să se gândească serios începând cu această zi la o reorientare profesională sau la obținerea unui nou job, potrivit horoscop 28 Septembrie. În acest sens, odată ce le-a intrat în cap această idee, nativii Capricorn vor începe să demareze o serie de căutări de noi oferte și oportunități, vor lucra pentru a-și îmbunătăți CV-ul și vor merge la interviuri. Căutarea nativilor Capricorn se va dovedi una de succes având în vedere faptul că vor reuși să găsească o ofertă care să fie în perfect acord cu așteptările lor.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Cei născuți în zodia vărsător pot avea probleme de sănătate în această zi și s-ar putea să mai viziteze niște medici. În prima jumătatea zilei, mai apar și unele conflicte, care îi dezechilibrează starea emoțională. Iar în a doua partea zilei vărsătorii se simt mai bine și chiar încearcă să susțină un om apropiat. De asemenea, vărsătorii vor mai auzi în această zi și niște ponturi curioase cum să facă bani pe lângă salariu.Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tensiuni în prima parte a zilei cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri, însă tot prin dialog calm se vor rezolva acestea rapid. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le înlesnește, în schimb, o situație financiară. Poate fi vorba chiar de obținerea cu multă ușurință a unei sume de bani.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Luna Plină aduce astenie de toamnă, multe zodii sunt afectate

S-ar putea ca astăzi să nu ai dreptate în tot ceea ce spui, iar cineva să îți atragă atenția. Acceptă orice comentariu și vezi apoi dacă îl poți folosi în favoarea ta.Astăzi veți avea foarte multă treabă acasă şi de aceea s-ar putea să vă scurtați programul de la birou. Aveți grijă însă să recuperați în altă zi, ca să nu fiți penalizată de şefi, potrivit horoscop 28 Septembrie. Prietenii dumneavoastră vă vor călca pragul diseară, aşa că totul trebuie să fie ca la carte, inclusiv ţinuta dumneavoastră. Mergeți la o scurtă sesiune de shopping astăzi! Vărsătorii vor avea parte de multe schimbări care vor face din ei persoane mult mai responsabile. Planeta guvernatoare vă favorizează dorința de schimbare, în vreme ce Saturn vă oferă stabilitate și dorință de a vă aventura în mrejele riscului. Relația de cuplu trece prin momente plăcute.

Veți fi și mai vulnerabili decât de obicei și veți avea nevoie de susținerea partenerului. Sectorul financiar va fi pe un făgaș bun însă depinde doar de felul în care veți munci și de cât timp sunteți dispuși să acordați acestui sector. Puteți da dovadă de nehotărâre și aveți tendința de a pune interesele altora mai presus de ale voastre.Nativii Vărsător îmbracă o haină nouă, una pe care o aveau însă acum au găsit motivația de a o purta. Concret, au loc schimbări la nivelul mentalității în ceea ce îi privește pe nativii Vărsător, deoarece aceștia vor deveni mult mai creativi și, implicit, productivi începând cu această zi, ceea ce le permite atingerea obiectivelor într-un mod galopant. Deși în ultima perioadă s-au simțit în contratimp la serviciu, a venit vremea în care se vor ambiționa și își vor depăși propriile limite, reușind să fie de zece ori mai productivi față de cum au fost înainte de această perioadă nefructuoasă, potrivit horoscop 28 Septembrie.

Horoscop 28 septembrie 2023 Pești (19 februarie – 20 martie)

Pentru zodia pești, este o zi specială, în care vor simți că lumea este în mâinile lor. Sunt seducători și imprevizibili cu cei din jur. Iar acest lucru îi fac extrem de atrăgători pentru sexul opus. De asemenea, peștii își aleg cu grijă cuvintele, fiindcă vrea să convingă unii oamenii în câteva subiecte. Până la final de poate primi un cadou, care o să-I facă ziua și mai bună.Cei născuți în zodia Pești pot fi mai frământați în prima parte a zilei de o situație profesională sau pur și simplu de niște amintiri, își pot face unele gânduri legate de sănătate, dar se vor disipa destul de repede pe parcursul zilei, mai ales că după amiază Luna va intra în zodia lor și le va aduce o stare generală de bine. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce ocazia de a-și pune mai mult în valoare farmecul personal șia stfel de a obține unele mici beneficii în relațiile cu cei din jur.Nu te arunca cu capul înainte și ai grijă la contractele pe care le semnezi astăzi. Unele dintre ele pot fi în dezavantajul tău, chiar dacă la prima vedere nu îți vei da seama de asta. Iubitul dumneavoastră vă va invita astăzi la un restaurant elegant. Este posibil chiar să vă adreseze marea întrebare, și anume dacă vreți să fiți soţia lui, potrivit horoscop 28 Septembrie . Indicat ar fi să aveți un răspuns pregătit, să nu stați pe gânduri acolo. Oricare ar fi alegerea dumneavoastră, cel mai important este să faceți ce simțiți. Pentru Pești, perioada următoare va fi una foarte favorabilă sectorului financiar.

Aveți obiceiul să pierdeți foarte mult vremea însă acum e momentul să nu mai lăsați lucrurile la voia întâmplării. Sunteți și mai sensibili decât de obicei și vă este destul de greu să vă atașați de persoane pe care nu le cunoașteți. Încercați să nu renunțați la visurile voastre și acționați pentru îndeplinirea lor! Aveți grijă ca relația pe care o aveți să nu devină un refugiu și acordați mai multă atenție partenerului de cuplu. Indiferent de momentele mai puțin bune pe care le veți întâmpina, se recomandă să vă susțineți reciproc. Vă sugerăm să nu luați decizii în grabă și să vă gândiți foarte mult la consecințele propriilor acțiuni. Atenție și la sănătate, căci nici la acest capitol nu stați foarte bine! Recomandarea astrologului este să luați niște vitamine, zinc, magneziu și să încercați să vă odihniți mai mult. Veți avea multe perioade suprasolicitante și veți vedea că organismul vostru tinde să nu vă mai asculte.

Nativii Pești se confruntă de o bună perioadă cu o criză de comunicare între ei și membrii familiei, motiv pentru care în această zi vor prelua frâiele situației și vor începe să reinstaureze armonia care domnea acum ceva vreme în familia lor. Prin urmare, Peștii își vor petrece ziua căutând câteva cadouri pentru membrii familiei despre care știau că și le doresc și vor pregăti absolut tot ce este necesar pentru o cină în familie așa cum se cuvine. Încercările nativilor Pești vor fi răsplătite și își vor îndeplini obiectivul