Horoscop 29 aprilie 2023. Urmează cea mai norocoasă zi a săptămânii. Zodiile fericite în portalul eclipselor

Vor apărea schimbări, dar totul este spre binele nostru. Săptămâna aceasta se anunță norocoasă  în 29 aprilie, când Luna se mută în Fecioară.

28 apr. 2023, 11:22
Horoscop 29 aprilie 2023. Urmează cea mai norocoasă zi a săptămânii. Zodiile fericite în portalul eclipselor

Horoscop 29 aprilie 2023. Suntem încă în portalul eclipselor, deschis saptamana trecută. Suntem încă sub influența lui Mercur retrograd început tot săptămâna trecută și care va dura până în 14 mai 2023. Nu ne rămâne decât să ne acceptăm dorințele, nevoile, entuziasmul.

Așa că, indiferent cum ar părea lucrurile în acest moment, ele se vor schimba, la un moment dat. Este doar o chestiune de timp și, desigur, de disponibilitatea ta de a te preda unui plan mult mai mare decât al tău, acela al Universului.

Iată ce vor manifesta zodiile în cea mai norocoasă zi a săptămânii.

Horoscop 29 aprilie 2023. BERBEC
Indiferent de provocările pe care le ai în jurul tău, este întotdeauna posibil să găsești acele momente de bucurie. Meriți asta în loc de autopedepsirea prin care te-ai supus recent. Unele decizii pe care le iei trebuie să fie anulate. Transformarea și schimbarea trebuie acceptate, dar amintirea a ceea ce te face fericit face parte din întoarcerea la tine. Există un motiv pentru care lucrurile te ușurează în felul în care fac și cu cât le poți accepta mai mult, cu atât aceste provocări vor fi mai ușor de rezolvat.

Previziuni RUNE LUNA mai 2023. Runa ALGIZ este inversată! Ce transmit pietrele mistic din alfabetul zeilor
Horoscop 29 aprilie 2023. TAUR
Ai tendința să vrei să mergi singur și să te gândești că trebuie să fii piatra pentru ceilalți fără a-i lăsa pe ei să facă același lucru pentru tine. Meriți tot ce ai pus acolo și din această cauză, în această săptămână, când Soarele în Taur se aliniază cu Saturn în Pești, este timpul să te deschizi pentru reciprocitate.

Când recunoști că te poți baza pe ceilalți și să obții sprijinul sau sfatul lor, atunci schimbi automat ceea ce simți că meriti. Când faci asta, universul poate răspunde în sfârșit. Amintește-ți că există putere în a schimba nu doar perspectiva, ci și modul de viață. Nu poți dori noul, continuând în vechi.

Trei zodii care vor prospera în luna mai. Se vor bucura de reuşite pe mai multe planuri

Horoscop 29 aprilie 2023. GEMENI
Este timpul să scoți în lume cuvintele care ți se învârteau în cap. Este timpul să începi să vorbești despre tot ceea ce te-ai gândit prea mult. Ai trecut printr-o fază uriașă a vieții de la sfârșitul anului trecut și, deși este un moment în care ți-ai dorit să se rezolve magic, acum vezi cât de multă putere deții în situație.

Săptămâna aceasta, veți găsi cuvinte mai ușor de rostit și va fi ceea ce va schimba situația de la a fi o povară la a simți în sfârșit că este o binecuvântare. Pentru că s-a rezolvat. Acest lucru creează un spațiu mai mare pentru a te deplasa acum în direcția pe care o cauți.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.