Previziuni RUNE LUNA mai 2023. Runa ALGIZ este inversată! Ce transmit pietrele mistice din alfabetul zeilor

Runele reprezinta sistemul antic de alfabet creat de celtici, scandinavi si popoarele germanice tocmai in primul secol.

28 apr. 2023, 06:48
Previziuni RUNE LUNA mai 2023. Runa ALGIZ este inversată! Ce transmit pietrele mistice din alfabetul zeilor

Previziuni RUNE LUNA mai 2023. Iata mesajul magic al pietrelor mistice rune pentru luna aprilie 2023. Runele, a caror existenta dateaza de sute de ani, sunt folosite si in zilele noastre datorita ghidarii pe care o ofera in viata de zi cu zi celor ce o cer.

Cuvantul RUNA inseamna soapta sau secret sfant.
Fiecare litera se considera ca poarta un mesaj energetic ce ofera ghidare intuitiva din lumea supranaturala. Sunt 24 rune in total si fiecare in parte are un simbolism bogat ce este conectat cu astrele, cu zeitatile, cu cele 8 directii si cu ciclurile naturii. Runele sunt considerate alfabetul zeilor. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

URMĂTORUL RETROGRAD, din 1 MAI 2023! Planeta morții și a renașterii revine în Capricorn. Să ne îngrijorăm?
Runele au fost sculptate in lemn, piatra sau os si pastrate intr-o punga de panza sacra. Fenomenul citirii runelor are loc ca la cartile de tarot, prin selectarea runelor in baza intentiei si a cererii de mesaj intuitiv.

Runele reprezinta sistemul antic de alfabet creat de celtici, scandinavi si popoarele germanice tocmai in primul secol.

Iata care este runa asociata cu fiecare zodie in citirea intuitiva pentru mesajul lunii mai 2023 si ce transmite fiecare:

Previziuni rune mai 2023 pentru BERBEC
Nauthiz (inversata)

Daca runa este in picioare, inseamna probleme asociate in primul rand cu lumea exterioara, aceeasi runa, dar inversata, arata clar ca cauza raului este in interiorul tau. Incearca sa intelegi daca situatia ta actuala iti aminteste de ceva? Probabil ai mai intalnit asa ceva inainte – poate chiar de mai multe ori? Daca raspunsul este pozitiv, atunci incearca sa raspunzi la intrebarea cum este situatia anterioara similara cu aceasta? Este posibil ca asemanarea sa aiba un caracter aproape mistic – aceleasi detalii, circumstante si date. Daca da, atunci poate ca trebuie sa-i acorzi atentie. Cu toate acestea, cel mai remarcabil lucru este altceva. Daca iti amintesti sentimentele – cum s-au dezvoltat, cum s-au schimbat – si le compari cu ceea ce experimentezi acum, probabil vei gasi un model ciudat: sentimentele trecute si actualele nu difera unele de altele; doar „decorul” s-a schimbat.

Previziuni rune mai 2023 pentru TAUR
Raido

Daca analizezi situatia actuala – stii ca esti deja pe drumul tau catre ceva. Daca intrebi despre viitor, este o cale lunga in fata ta. Este posibil, poti construi unele relatii sau poti participa la un proiect. Si orice ar fi, runa iti spune arata ca nu trebuie sa stai intr-un loc si ca trebuie sa treci la treaba pentru atingerea scopului specificat. Aminteste-ti ca drumul din fata este deschis. Fa pasii cu indrazneala.

Trei zodii care vor prospera în luna mai. Se vor bucura de reuşite pe mai multe planuri

Previziuni rune mai 2023 pentru GEMENI
Algiz (inversata)

Oricat de trist poate fi, lucrul pentru care te straduiesti in acest moment cu greu poate fi realizat acum. Nu te poti astepta la mare lucru de la aceasta situatie acum. Rezultatul este unul singur: adaptarea la evenimentele actuale. Incearca sa accepti oamenii din jurul vostru si nu incerca sa spargi stereotipurile comportamentului lor. Nu va duce la nimic. Chiar daca ai dreptate de o mie de ori, iar ei nu au, nu incerca sa-i descurajezi. Doar asa vei disipa puterea.

Mesaj rune mai 2023 pentru RAC
Fehu  (inversata)

Indiferent de situatia despre care este intrebarea ta, aceasta runa avertizeaza ca s-ar putea sa ai dificultati sau s-ar putea sa intalnesti unele obstacole in relatiile tale actuale sau viitoare. Poate ca situatia ta este neclara, iar faptele tale sunt putin confuze. Ceva nu merge. Sfatul pe care il da runa in aceasta situatie este: fereste-te de situatiile ambigue si fii pregatit pentru aparitia obstacolelor. Poate ca este necesar sa amani decizia problemei tale. Incearca sa iesi din situatie pe plan intern (si, eventual, extern).

Previziuni rune mai 2023 pentru LEU
Othila

Situatia ta actuala are doua laturi. Este posibil sa rupi o relatie. Este trist, dar merita sa o accepti. Ati fost impreuna, ati plecat undeva impreuna. Dar tu esti menit sa fii  insotit atat cat trebuie. Oamenii au modul lor de a iesi din scena. Al doilea aspect al runei este asociat cu proprietatea. Este posibil sa castigi ceva sau sa obtii mostenire. In acest moment, poti in mod liber si cu un avantaj semnificativ sa dispui de proprietatea ta. Daca vrei un sfat: da drumul ce ar trebui sa renunti fara atasamente, furie sau resentimente. Incearca sa-ti lasi trecutul in urma. In unele situatii, fii pregatiti pentru achizitii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.