Horoscop 29 decembrie 2016: Probleme financiare pentru Leu. Află surprizele astrelor şi pentru celelalte zodii

Citeşte horoscopul zilnic şi află ce ţi-au pregătit astrele în funcţie de zodia ta.

RomaniaTV.net
28 dec. 2016, 12:35
Horoscop 29 decembrie 2016: Probleme financiare pentru Leu. Află surprizele astrelor şi pentru celelalte zodii

Berbec

Tu esti cel care isi asuma de buna voie o stare de pesimism care nu iti face bine. Lupta cu aceasta atmosfera apasatoare, ti-o creezi singur sau o accepti fara sa lupti. De fapt, esti puternic afectat de o problema, a ta sau a altuia, si din cauza ei ai impresia ca totul e negru in jurul tau.

O vaga depresie te paste si nu gasesti in jur nimic bun de care sa te agati. In loc sa dai la o parte aceste neguri intunecate, parca le aduni si mai mult, pentru ca discuti doar despre ceea ce nu merge, despre ceea ce-ti lipseste, despre tot felul de subiecte predominant negative.

Taur

Te afli intr-un anturaj usor depresiv, cu oameni care il iau pe nu in brate la orice, dar tu nu trebuie sa te lasi influentat de aceasta atmosfera sumbra. Dimpotriva: tu esti plin de energie si ii poti trage tu pe ceilalti dupa tine inapoi la lumina, ca atare nu te complace in starea lor negativa. Tu ai curaj sa faci lucruri nemaifacute, ai chef de actiune, esti gata de orice aventura, dar nu prea ai cu cine face echipa.

Poate e bine sa faci abstractie total de mediul in care ai nimerit, care nu te sustine si nu te motiveaza, dar asa te poti tu afirma mult mai bine. Ei stau pe loc, tu iei avant. Ei dau inapoi, tu alergi inainte! E momentul in care ii poti depasi rapid!

Citeşte şi  Horoscop: 2017, anul chinezesc al Cocoşului de Foc

Gemeni

Te lasi complet la dispozitia unui companion care te indruma in directia decisa de el. E un semn de imensa incredere din partea ta si, desi habar n-ai incotro duce aceasta cale, nu te opui absolut deloc ghidului tau.

Vrei sa-i demonstrezi cat de mult crezi in sfaturile sale, poate si pentru ca ai mai facut-o si altadata si nu ti-a tradat increderea, ca atare abordezi o atitudine supusa, docila, pasiva, lasandu-l doar pe celalalt sa ia decizii si sa traseze directia. Vei fi multumit de ceea ce te asteapta la capatul acestui drum, ca atare nu incerca sa-ti expui punctul de vedere acum. Sfaturile acestui prieten sunt foarte bune!

Rac

Nu continua acel plan care vezi si tu ca nu mai inainteaza deloc, ci cauta sa schimbi cumva macazul. Transformarea unui blocaj intr-o reusita sta numai in mainile tale, chiar daca nu esti una din zodiile prea deschise spre schimbare, spre provocare, spre rasturnari masive de situatie.

Daca esti pregatit pentru asa ceva, dand chiar complet peste cap ceea ce faceai inainte, vei vedea ca lucrurile reintra in normal, deci nu te incapatana sa ramai la lucrurile deja cunoscute. Fii gata pentru o furtuna de evenimente, dar ce ramane in urma e o cale complet noua ce te va multumi pe deplin. Demoleaza tot si ia-o de la capat!

Citeşte mai mult pe Huff.ro