Horoscop 29 decembrie 2021. Situaţii imprevizibile pe plan amoros, se merge pe gheaţă subţire

Planeta Jupiter va intra în zodia Pești pe 29 decembrie 2021. Acesta este ultimul fenomen astrologic important din acest an, aduce vindecare și speranță la o viață mai bună.
Alina Costache
28 dec. 2021, 14:45
Horoscop 29 decembrie 2021. Situaţii imprevizibile pe plan amoros, se merge pe gheaţă subţire
Horoscop 29 Decembrie 2021 Berbec

Horoscop 2022 Mariana Cojocaru. Karma grea anul viitor, multe zodii sunt lovite de cumpene
Taur
Taurii conștientizează mai bine anumite situații spre final de an. Astfel, vor învăța cum să abordeze anumite probleme fără să fie arătați cu degetul. Totodată, comunică mai bine datorită tranzitului jupiterian și devin mai vocali.

Gemeni
Nativii gemeni trebuie să ia câteva decizii în planul amoros. O situație imprevizibilă în viața personală poate afecta climatul de la locul de muncă. Le este indicat să se hotărască pe ce drum vor s-o ia din 29 decembrie înainte. Nu le pot avea pe toate, deci trebuie să renunțe la ceva.

Rac
Racii îți folosesc strategiile bine puse la punct pentru a le atrage atenția celor din jur. Sunt puși pe fapte mari și impresionează prin ideile lor. Au un sfârșit de an foarte bun pe plan sentimental.

Horoscop 29 Decembrie Leu
Ai impresia că lucrurile vor lua o altă întorsătură dacă nu acționezi acum, potrivit horoscop 29 Decembrie 2021. Pe parcursul zilei de astăzi vei purta o discuție aprinsă cu partenerul de viață. Ești nemulțumit de comportamentul acestuia și încerci să-i spui tot ce te deranjează. Folosește-te de calitățile pe care le deții pentru a încerca să ieși în evidență, potrivit horoscop 29 Decembrie 2021! Te vei face remarcat prin naturalețea ta șarmantă, iar dacă vei face mici eforturi, cu siguranță vei atrage priviri.

Baba Vanga, profeţie despre un NOU VIRUS în 2022. „Vom muri din cauza unei boli oribile”. Ce previziuni a făcut şi Nostradamus
Horoscop 29 decembrie 2021 Fecioară
Fecioarele iubesc originalitatea, iar prietenii sunt susţinătorii principali orice idei trăznite ar avea. Ba chiar vă vor ajuta să duceţi totul la bun sfârşit. Aveţi mare noroc şi de bani în aceste zile.

Horoscop 29 decembrie 2021 Balanţă
Umorul negru va fi caracteristic Balanţelor azi. Tindeţi să faceţi haz de necaz, dar va dispărea amuzamentul când ajungeţi la capitolul cheltuieli. Aveţi de cumpărat lucruri importante pentru casă.

Horoscop 29 decembrie Scorpion
Scorpionii, în schimb, sunt foarte cicălitori. Lucru care îi împiedică să se facă plăcuţi şi nu vor reuşi să convingă oamenii să îi urmeze. Aveţi, însă, spirjinul prietenilor.

Horoscop 29 decembrie Săgetător
Nativii Săgetător vor să fie lăsaţi în pace, iar nervozitatea se ridică la cote înalte. Cea mai bună soluţie este terapia prin shopping.

Horoscop  Capricorn
Ambiţia de care dau dovadă Capricornii îi ajută să îşi atingă obiectivele. Gândiţi-vă foarte bine înainte să vă exprimaţi intenţiile privind planurile de viitor. Puteţi obţine câştiguri financiare neaşteptate.

Horoscop 29 decembrie Vărsător
Vărsătorii trebuie să fie extrem de atenţi ce spun şi ce fac, pentru că imaginea pe care o afişează azi va obţine feedback din partea tuturor. Aveţi tendinţa să vă certaţi cu cei din jur, ceea ce va mai adăuga un minus la reputaţia voastră.

Horoscop 29 decembrie 2021 Peşti
Iar Peştii sunt uşor imprudenţi şi vor deranja pe cineva. Sunteţi avantajaţi în deplasările cu amicii, dar astrele vă sfătuiesc să fiţi foarte atenţi dacă veţi conduce.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Ana Bodea vrea un copil cu Valentin Butnaru: „Nu m-a cerut încă, dar îmi doresc!“
Fanatik.ro
Unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din România se va deschide din această vară. Ce localități va străbate
Capital.ro
Reguli noi la vămile din România. Autoritatea Vamală Română a făcut anunțul
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
Se schimbă Codul Penal! Pedepse dure pentru cei care fac acest lucru!
Adevarul
De ce bebelușii spun „tata”, înainte să spună „mama” VIDEO
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Câți bani vor primi românii de la 1 iulie. Cu cât cresc salariile
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. „Ce rușine!”. Imaginile indecente pentru care Mădălina Ghenea a fost desfințată de fani
wowbiz.ro
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Cancan.ro
Cine este și cu ce se ocupă soția lui Radu Mazăre, de fapt. Roxana e însărcinată în 4 luni!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
De ce niciun trecător nu a intervenit pentru a-l salva pe bărbatul ucis în Crângași! Explicația unui psiholog criminalist: „Oamenii sunt din ce în ce mai egoiști”
Capital.ro
S-a dat interdicție în România. Este ilegal în sate și în orașele mici. Legea e deja activă
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
stirilekanald.ro
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
substantial.ro
Descoperă rețeta salatei de legume la borcan: Gust de vară, prospețime și conveniență în bucătăria ta!
MediaFlux
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'