Horoscop 29 iunie – 5 iulie, cu Camelia Pătrăşcanu. Săptămână de foc, cu numeroase conflicte

Horoscop. Camelia Pătrășcanu a dezvăluit ce prezic astrele în săptămâna 29 iunie - 5 iulie pentru fiecare zodie în parte. O săptămână cu Luna în creștere pentru că sâmbătă ne pregătim de Lună Plină în Rac. Toată săptămâna trebuie să fim atenți la ce gândesc și ce simt ceilalți

28 iun. 2020, 06:32
Horoscop 29 iunie – 5 iulie, cu Camelia Pătrăşcanu. Săptămână de foc, cu numeroase conflicte

Horoscop Berbec. Pot exista confruntări legate de bani. Pot fi deranjați de felul în care ceilalți știu să-și apere interesele. Pot avea ieșiri orgolioase, simt că dețin adevărul.

Horoscop Taur. Au o săptămână care începe cu multă energie la locul de muncă. Pot avea sentimentul că totul merge bine, dar s-ar putea să apară și niște confruntări cu persoane care le reproșează că nu le consultă când iau decizii.

Horoscop Mariana Cojocaru 27 iunie – 3 iulie 2020. Luna se poziţionază pe Axa Karmică Gemeni-Săgetător

Horoscop Gemeni. Au mult de muncă în prima parte a săptămânii. Au discuții multe legate de drepturi și obligații, se simt trădați și jigniți ușor.

Horoscop Rac. Sunt preocupați de propriul interes. Pun mai mult accentul pe emoții, pe stare de bine, stil de viață, comunicare. Pot fi surprinși de răspunsurile pe care le primesc de la persoane apropiate.

Horoscop Leu. Săptămână care începe foarte bine, cu o agendă încărcată. Sunt cu ochii pe propriul lor interes, mai ales marți și miercuri. Pun toate cărțile pe masă, pot exista confruntări.

Horoscop Fecioară. O săptămână care începe cu o preocupare financiară. Primesc o propunere bună, dar care presupune schimbări.

Horoscop Balanță. O săptămână cu inspirație și intuiție, dar și sensibilitate. E posibil să aibă multe emoții, dar își apără punctul de vedere.

Citeşte mai multe aici