Horoscop Mariana Cojocaru 27 iunie – 3 iulie 2020. Luna se poziţionază pe Axa Karmică Gemeni-Săgetător

Horoscop Mariana Cojocaru 27 iunie - 3 iulie 2020 pentru toate zodiile. Iată ce anunță astrele pentru ultimele zile ale lunii iunie. Cine începe luna cu stângul și cine are parte de o mulțime de surprize chiar la începutul lunii iulie.

RomaniaTV.net
26 iun. 2020, 10:43
Horoscop Mariana Cojocaru 27 iunie – 3 iulie 2020. Luna se poziţionază pe Axa Karmică Gemeni-Săgetător

Horoscop Mariana Cojocaru 27 iunie – 3 iulie 2020 Berbec

Berbec- Am două vești bune pentru toate zodiile și mă bucur că pot să vi le dau. Atât Venus, cât și Mercur și-au reluat mersul direct. Venus din Gemeni și Mercur din Rac, care deja se pregătește pentru conjuncția cu Soarele. Desigur, sunt planete care se mișcă repede, sunt dinamice. Dar rămân planetele grele retrograde… Între ciocan și nicovala. Așa vă veți simți…De ce? E perioadă grea, între două Eclipse.

Horoscop Mariana Cojocaru 27 iunie – 3 iulie 2020 TAUR

Taur- Destin la extreme, căci perioada acesta marcată de cele două Eclipse, una de Soare și următoarea de Lună, nu vă lasă să răsuflați ușurați, chiar dacă Venus și-a reluat mersul direct. Viața ca un sport extrem(dragoste, carieră, studii, sănătate, ș.a.), așa o veți simți. Eclipsele au conotații karmice și pot scoate la lumină himere ale trecutului din această viață, dar mai ales din viețile anterioare(relațional, copii).

Horoscop Mariana Cojocaru 27 iunie – 3 iulie 2020 GEMENI

Gemeni- Venus iși reia mersul direct în zodia voastră, dar problemele cu care vă confruntați nu se evaporă, mai ales dacă nu v-ați înțeles în maniera dea mai profundă, karmică destinul cu care ați venit pe Geea. Perioada dintre cele două Eclipse e cea mai dificilă cu putință. Sunteți într-ul labirint existențial și nu găsiți singuri calea spre ieșire(pe karma personală se vede acum calea spre lumină)…

Horoscop Mariana Cojocaru 27 iunie – 3 iulie 2020 RAC

Rac- Mercur își reia mersul direct în constelația voastră, ca veste bună! Dar cum problemele cu care vă confruntați le văd ca pe niște obstacole karmice grele pe viitor, nu cred că le veți putea soluționa singuri. Vizată este sănătatea(afecțiuni cu încărcătură și mesaj karmic ce se cere descifrat individual). Dar nici în plan relațional și sentimental nu plutiți pe norișori și vreți căi de orientare și corectare.

Horoscop Mariana Cojocaru 27 iunie – 3 iulie 2020 LEU

Leu- Cum mulți acumulează păcate și fără să își dea seama, se vor întreba cum este mesajul astrelor. Pozitiv(cu un Venus și Mercur îm mers direct) sau negativ(marcat pe viitor de tranzitul lui Uranus din Taur, a lui Saturn Retrograd încă în Vărsător sau a celor două Eclipse de la ora aceasta). Karma vizează familia/dragostea, sănătatea, dar și cariera sau business-ul multora, chiar dacă cei mai mulți ignoră. 

Horoscop Mariana Cojocaru 27 iunie – 3 iulie 2020 FECIOARĂ

Fecioara- Cu un picior în Valea Plângerii și cu un altul pe vibrația lui Mercur acum în mers direct. Cum sunteți zodie dublă, vă și întrebați cum puteți scoate piciorul rămas blocat în Valea Plângerii. Cum nu sunt două Fecioare identice(nici chiar gemene), nu am cum să vă orientez în acest cadru general. Astrograma karmică personală este busola mea de orientare prin codri existențiali, ca să ieșiți din impas.

Horoscop Mariana Cojocaru 27 iunie – 3 iulie 2020 BALANȚĂ

Balanța- Și pentru voi am o veste bună! Săptămâna debutează cu Luna Albă în zodia voastră. Deci, vă preocupă sănătatea. Emoțiile sunt sub patronajul celor două Eclipse. Deoarece, pe 21 iunie când a fost Eclipsa de Soare, Luna se poziționa pe Axa Karmică Gemeni-Săgetător. Pentru unele poate fi o schimbare de stare de spirit, pentru altele un obstacol greu de trecut(încărcatură karmică neînțeleasă)…

Horoscop Mariana Cojocaru 27 iunie – 3 iulie 2020 SCORPION

Scorpionul- Dacă la Fecioară vorbeam de Valea Plăngerii pe aspectul dat de cele două Eclipse, voi aveți nevoie de un Păzitor al Pragului, să nu picați în Abisul Existențial. Știți că sunt nouă trepte către Infern cu Pluton Retrograd în Capricorn? Cu Mercur în mers direct(veste bună) aveți nevoie de o comunicare și înțelegere profundă pentru a vă înalța la Cer(misiune personală karmică neînțeleasă de toți).

Citeşte mai multe pe kfetele.ro