Horoscop 29 MAI 2020. Cum stai cu dragostea înainte de weekend

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 29 MAI 2020. Sextilul dintre Soare si Chiron aduc un dialog intersant. Daca Soarele te indeamna sa ai curaj si sa vorbesti, Chiron te indeamna sa ai si mai mult curaj ca sa asculti. E vremea vindecarii. Spune tot ce simti si viata ta poate capata un nou scop. Asculta ce ti se spune si poti gasi si alt sens.

RomaniaTV.net
29 mai 2020, 04:03
Horoscop 29 MAI 2020. Cum stai cu dragostea înainte de weekend

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Este momentul sa lasi deoparte grijile si problemele zilnice si sa petreci timp de calitate impreuna cu persoana iubita. Daca esti singur, s-ar putea sa cunosti in online o persoana incantatoare. Este posibil ca relatia dintre voi sa inceapa sa evolueze in directia dorita de tine.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Vorbeste cu partenerul de cuplu si clarificati lucrurile dintre voi. Este bine sa stiti amandoi cum stati asfel incat sa actionati corespunzator. Daca esti singur, nu mai pune presiune pe tine si lasa lucrurile sa se desfasoare de la sine.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Pacea si armonia domnesc in viata amoroasa asa ca nu ai de facut decat sa te relaxezi si sa te bucuri de o zi minunata alaturi de persoana iubita. Daca esti singur, trebuie sa astepti sa treaca aceasta perioada de izolare dupa care poti iesi in oras sa cunosti oameni noi. Abia atunci vei putea sa-ti largesti cercul de prieteni.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.