Horoscop 29 martie 2019. Ce zodii au parte de o zi stresantă, ce zodii fac planuri de weekend

Horoscop 29 martie 2019. S-ar putea să primiţi bani în urma unui proiect bine lucrat, dar nu vă bucuraţi înainte de termen. În dragoste, unii nativi au o decizie grea de luat. Gândiţi-vă bine şi analizaţi-vă toate opţiunile.

RomaniaTV.net
28 mart. 2019, 11:39
Horoscop 29 martie 2019. Ce zodii au parte de o zi stresantă, ce zodii fac planuri de weekend

Horoscop 29 martie 2019 Berbec

O zi liniştită pentru berbeci, atât timp cât nu îşi bagă nasul unde nu le fierbe oala… Mai exact, staţi departe de conflicte ori de situaţiile tensionate care pot apărea la serviciu. Cel mai bine ar fi să vă rezolvaţi sarcinile singuri, fără să cereţi ajutor dacă nu este neapărat nevoie. S-ar putea ca un anumit coleg să vă trădeze încrederea şi să vă saboteze munca, motiv pentru care staţi cu ochii în patru şi sub nicio formă nu leneviţi. Trebuie să fiţi pregătiţi pentru orice obstacol. 

Horoscop 29 martie 2019 Taur

Nativii Taur au de înfruntat o situaţie de care au tto fugit în ultima vreme. S-ar putea să fie vorba despre un conflict mai vechi pornit cu persoana iubită, despre care nu aţi discutat la timp. Motive s-au adunat, supărări la fel şi evident, la un momentdat, partenerul/partenera a izbucnit. Indicat ar fi să vă calmaţi, să vă puneţi în ordine gândurile şi să discutaţi cu calm, răbdare şi înţelegere. Lucrurile se vor rezolva.

Horoscop 29 martie 2019 Gemeni

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal trec printr-o perioadă uşor stresantă, obositoare şi poate au nevoie de o pauză. Dacă nu vă simţiţi bine, dacă nu mai daţi randament şi gândurile vis e îndreaptă în alte părţi, atunci e clar: aveţi nevoie de o vacanţă! Luaţi-vă concediu, plecaţi singuri, cu prietenii ori cu familia undeva, la munte, la mare, ori chiar în străinătate. Este important să vă destindeţi, să vă încărcaţi bateriile şi să scăpaţi de oboseala care vă poate afecta dacă nu acţionaţi. 

Horoscop 29 martie 2019 Rac

Nativii Rac şi-au cerut ieri iertare pentru greşeile făcute, aşa că astăzi pot dormi liniştiţi. O zi istovitoare la muncă, probabil multe proiecte ori sarcini de rezolvat, ce ziceţi de o plimbare spre seară, alături de persoana iubită? Ar fi un moment oportun pentru a vă relaxa, pentru a vă destinde şi, de ce nu, pentru a vă pune ordine în gânduri pentru planificarea unor activităţi de viitor. O vacanţă, o nouă afacere sau un drum complet diferit ca până acum. Important este să fiţi întotdeauna asumaţi şi câteodată nu strică să riscaţi. 

Horoscop 29 martie 2019 Leu

Pentru Lei, această zi promite să treacă ușor. Norocul va susțină fiecare aproape toate ideile dvs., planificatepentru astăzi. Singurul lucru care vă poate întuneca triumful este invidia cuiva apropiat vouă. Seara, ar trebui să vă gândiți cum să vă protejați de prietenii falși. Poate că cea mai bună opțiune este să reduci comunicarea la două sau trei dintre contactele cele mai apropiate. De asemenea, vă recomandăm să monitorizați îndeaproape dieta.

Horoscop 29 martie 2019 Fecioară

Fecioara este foarte puțin probabil să reușească în scopurile planificate pentru ziua de azi. Există riscul ca prietenii, circumstanțele nefavorabile sau indispoziția să intervină în mod activ astăzi. Indispoziția ta va necesita multă atenție. Dacă simțiți un simptom de gripă neplăcut, contactați imediat un specialist medical. De asemenea, nu vă recomandăm să abuzați de alimente grase, dulciuri sau cele cu multe calorii. Dezacordurile cu cei mai apropiați vecini sunt, de asemenea, posibile și astăzi.

Horoscop 29 martie 2019 Balanţă

Vineri poate aduce multe Balanței o adevărată încântare. Cel mai probabil, motivele fericirii tale astăzi vor fi concentrate în viața ta personală. S-ar putea să vă împăcați cu cineva cu care ați întrerupt legăturile. Fosta dvs. relație s-ar putea întoarce, iar un coleg vă va sprijini în sfârșit ideile. În ceea ce privește finanțele, ar trebui să procedați cu prudență. Nu trebuie să vă angajați astăzi în schimburi de anumite obiecte.

Horoscop 29 martie 2019 Scorpion

Scorpionii pe 29 martie sunt susceptibili de a avea probleme în comunicare. Poate exista un dezacord cu soțul / soția sau cu colegul. Dacă succesul colectiv este esențial, nu vă fie teamă să vă acordați respectul față de echipa dvs. Sentimentele pot fi un alt motiv de îngrijorare. Nu experimentați cu preparate medicale necunoscute și nu vă supuneți corpul vostru la teste. Atenția este binevenită în procesul de a face noi cunoștințe, pentru că toată lumea pare în regulă la început.

Horoscop 29 martie 2019 Săgetător

Astăzi, Săgetătorii sunt surprinşi şi se vor bucura de un eveniment mult așteptat. Este posibil ca asta să însemne un nou loc de muncă sau depăşirea problemelor financiare. Nu te grăbi să trâmbiţezi şi să te lauzi cu aceste reuşite. Fii reţinut, chiar şi în prezenţa oamenilor în care ai încredere. Recomandarea astrelor pentru nativii acestor zodii este să se relaxeze cel puţin două ore în tăcere. 

Horoscop 29 martie 2019 Capricorn

Capricornii încearcă, astăzi, lucruri diferite. Există toate şansele ca planurile tale să fie duse la bun sfârşit şi să te bucuri de rezultate. Nu trebuie să-ţi mai faci griji pentru bani sau mersul afacerii. Totul merge ca pe roate. Timpul liber trebuie să fie dedicat membrilor apropiați ai familiei. Seara va fi una romantică, alături de persoana iubită.

Horoscop 29 martie 2019 Vărsător

Vărsătorii nu se vor da în lături de la nimic pentru a-și realiza obiectivele. Există riscul ca, simțind presiunea, normele tale morale tale să fie încălcate. Dacă ai comis abateri, încearcă să corectezi situaţia cât mai curând posibil. Apreciază sentimentele celor dragi pentru tine. Dacă unul dintre ei îţi va cere acordul pentru a-şi îndeplini anumite capricii, răspunde afirmativ. 

Horoscop 29 martie 2019 Pești

Astăzi, Peştii nu trebuie să înoate contra curentului. Ar face bine să nu contrazică opinia generală pentru că, sugur, este o bătălie pierdută din start. Cea mai bună opțiune este să nu-ţi expui, deocamdată, planurile sau să părăseşti echipa dacă simţi că poţi face mai bine independent. În ceea ce privește viaţa sentimentală, va fi armonie și liniște.