Horoscop 29 octombrie 2015: Atenţie la scutul emoţional

Horoscop 29 octombrie 2015: Emotiile care au generat probleme nativilor mai multor zodii incep sa fie mai usor stapanite de acestia, reusind astfel sa-si reechilibreze unele relatii personale sau profesionale care s-au subrezit in ultimele zile.

29 oct. 2015, 04:32
Horoscop 29 octombrie 2015: Atenţie la scutul emoţional

BERBEC: Horoscop zilnic – 29 octombrie 2015, joi

Berbecii constientieaza astazi, intr-un mod destul de crud, exact ceea ce le lipseste din relatia intima pe care o au cu cineva foarte apropiat. Poate fi vorba de persoana iubita, partenerul de viata, copilul, un prieten de suflet sau o ruda foarte draga. Oricine ar fi, Berbecii isi dau seama de hibele relatiei, dar reusesc sa se stapaneasca. Calmul cu care abordeaza problema ii va ajuta inzecit mai mult sa redreseze relatia decat orice reactie cu nuante negative.

TAUR: Horoscop zilnic – 29 octombrie 2015, joi
Astazi este ziua ideala pentru a pune acele intrebari incomode si dificile la care nativii din Taur cauta raspuns de ceva vreme. Este vorba de intrebari mai cu seama existentiale care necesita, in primul rand, un raspuns de la ei insisi si abia mai apoi de la ceilalti. Taurii dau dovada de capacitati bune de stapanire de sine, arata ca sunt cu adevarat inradacinati in mediul lor, dar fara a fi reticenti la schimbare. Nativii acestei zodii descopera noi cai de dezvoltare personala care le va aduce implinire emotionala in perioada urmatoare.

GEMENI: Horoscop zilnic – 29 octombrie 2015, joi
Gemenii si-au ridicat scutul emotional pentru a nu se lasa influentati de schimbarile tumultoase care au loc in jurul lor. In felul acesta, reusesc cu o mai mare eficienta sa analizeze la rece evenimentele care ii antreneaza si pe ei, dar si sa ia decizii mai intelepte. Desi, aparent, precautia nu pare sa le fie una dintre trasaturile de caracter, de data aceasta Gemenii vor surprinde – intr-un mod placut – tocmai prin precautia de care vor da dovada.

RAC: Horoscop zilnic – 29 octombrie 2015, joi
Racii s-au obisnuit sa tot oscileze in starile lor emotionale, traind parca intr-un rollercoaster emotional in ultima perioada. Spre norocul lor, cineva sau ceva provenit din cercul lor intim de persoane dragi va reusi sa-i incurajeze sa caute mai multe stabilitate emotionala. Desi renuntasera la acest gand, Racii prind curaj si incep sa ceara ceea ce li se cuvine in fel de fel de situatii cotidiene din viata lor, toate cu scopul de a fi mai linistiti emotional ei insisi!

LEU: Horoscop zilnic – 29 octombrie 2015, joi
Leii se afla intr-un prag destul de delicat, chiar periculos: risca sa permita problemelor personale sa se reverse in mediul lor profesional, fapt care, daca se intampla, le va aduce doar prejudicii. Desi simt uneori ca sunt la capatul puterilor, Leii vor reusi sa se ridice mereu si sa faca fata situatiei cu brio, cel putin in ochii celorlalti, chiar daca ei simt ca au trecut prin acea greutate tarandu-se.

FECIOARA: Horoscop zilnic – 29 octombrie 2015, joi
Fecioarele care si-au planificat urmatorii pasi pentru urmatoarea perioada trebuie sa se tina de ei cu dintii. Nu este momentul potrivit sa renunte la planurile lor, indiferent de rezistenta de care se vor lovi. Isi gasesc un refugiu in persoana iubita care-i va sustine pana in panzele albe.

Continuarea pe Lyla.ro