Horoscop 3 August 2015: Schimbări ciudate în viaţa zodiilor

Horoscop Luni 3 August 2015. Racii trebuie să-și rezolve problemele de cuplu, iar Gemenii pot intra într-un conflict, potrivit Bewoman.ro.

RomaniaTV.net
02 aug. 2015, 18:25
Horoscop 3 August 2015: Schimbări ciudate în viaţa zodiilor

Horoscop zilnic Berbec 3 August 2015

Berbecii sunt la începutul unei perioade de stabilizare în ceea ce privește noile oportunități pentru prosperitate materială și profituri. Astăzi, ei pot primi o ofertă de muncă avantajoasă. În dragoste, este timpul să puneți toate detaliile la punct pentru a pleca într-o vacanță

Horoscop zilnic Taur 3 August 2015
Astăzi, cea mai mare parte a Taurilor sunt conduși de intuiție, însă ar trebui să ia în considerare și faptele în șine. Ar fi mai bine să evaluați bine situația într-o schema logică. În dragoste, simțiți că a intervenit o răceală în viața de cuplu.

Horoscop zilnic Gemeni 3 August 2015
Gemenii pot intra într-un conflict cu cineva, și în unele cazuri, ar putea duce la violentă. Circumstanțele sunt îngrijorătoare și mulți dintre cei născuți în zodia Gemenilor, cu greu vor acționa în mod liber. Încercați să vă mai calmați, deoarece consecințele ar putea fi dezastruoase.

Horoscop zilnic Rac 3 August 2015
Racii au multe probleme în relația cu partenerul de viață. Ar fi mai bine să încercați să luați deciziile corecte și să vă protejați poziția cu argumente logice. La sfârșitul zilei, puteți petrece timpul în compania prietenilor apropiați.

Continuarea pe Bewoman.ro