HOROSCOP: 3 cupluri de zodii care se despart până la finalul anului 2017

Finalul de an nu este unul fericit pentru toate zodiile. Exista cateva zodii care isi vor spune adio pana la finalul anului.

RomaniaTV.net
03 oct. 2017, 14:39
HOROSCOP: 3 cupluri de zodii care se despart până la finalul anului 2017

Berbec – Gemeni

Relatia acestui cuplu se va finaliza in urmatoare perioada. Ruptura vine din cauza Berbecului care nu-i permite Geamanului sa-si dezvolte cariera. In plus, conceptiile celor doi asupra vietii sunt diferite si cu greu ajung la un consens, motiv pentru care certurile sunt la ordinea zilei, mai ales ca Berbecul vrea sa domine, iar Geamanul are nevoie de libertate.

Taur – Scorpion

Un alt cuplu ce isi va spune adio pana la finalul lui 2017 este Taurul si Scorpionul. Desi in dormitor formeaza un cuplu excelent, in restul timpului nu sunt deloc compatibili. Scorpionii sunt firi visatoare, energice si adora sa traiasca fiecare clipa la maxim, in plus sunt si libertini. In schimb, Taurul isi doreste confort si o viata de familie. Vor sa fie inconjurati de copii si vor ca partenerul de viata sa fie tot timpul in preajma. Acesti nativi isi vor da seama ca nu sunt compatibili si vor decide sa o apuce pe drumuri separate.

Capricorn – Pesti

Capricornii si Pestii sunt total diferiti, iar daca la inceput tocmai aceste diferente i-au atras, acum ii vor desparti. Pestii sunt extrem de sensibili, iar Capricornii nu suporta acest lucru. In plus, Pestii se simt neglijati de catre Capricorni, care sunt destul de reci si nu stiu cum sa-si arate afectiunea. Pasul spre despartire il va face Capricornul, care isi doreste sa fie singur si sa se concentreze doar pe cariera, fara ca Pestele sa-l tine in loc.