Horoscop 3 decembrie 2022. Zi cu vibraţii pozitive pentru multe zodii

Horoscop zilnic, 3 decembrie 2022. Este inutil sa astepti momentul perfect pentru a actiona, asa ca asculta-ti vocea interioara. Las-o sa te ghideze. Gasiti un echilibru intre sentimente si ratiune. Nu te descuraja daca simti ca ai omis ceva. Nu va faceti griji pentru vremea rea: infasurati-va intr-o patura si vizionati filmul preferat. 

02 dec. 2022, 15:52
Horoscop 3 decembrie 2022. Zi cu vibraţii pozitive pentru multe zodii

Horoscop 3 decembrie 2022. Berbec

Berbec, calmeaza-te, nu te grabi. Priveste si asculta ce se intampla in tine. Nu te agata de trecut si de amintirile tale despre el. Lasa trecutul sa faca loc viitorului. Poate ca rezistenta ta la circumstante te impiedica sa observi ceva important care se afla chiar in fata ta. Poate fi un job, o persoana sau o idee. Sfat: Nu rezista incercarilor Universului de a-ti corecta calea vietii!

Horoscop decembrie 2022. Zodiile care intră cu energie pozitivă în noul an. Atenţie la Mercur retrograd!
Taur

Adevarul este ca nu toata lumea va merge cu tine pana la capat, Taur. Astazi trebuie sa te intorci si sa privesti lucruri, oameni, locuri si ganduri care si-au servit deja scopul. Elibereaza-le. Nu va fie teama sa o faceti. Ai incredere ca vei avea intotdeauna sprijinul Universului de care ai nevoie. Sfat: Nu-ti fie teama sa lasi trecutul in urma, Universul te va sprijini mereu.

Gemeni

Gemeni, ascultati imprejurimile voastre! Nu le oferi oamenilor sansa de a explica ce se intampla in inimile lor. De fapt, iti sunt profund devotati. Si intotdeauna au fost. Incapacitatea de a vorbi sincer despre ceva se poate datora multor motive. Fa-ti o favoare, Gemeni, si fa-ti timp pentru a avea o conversatie deschisa si sincera. Practicarea ascultarii active este la fel de importanta ca si a vorbi despre toate lucrurile care va deranjeaza. Sfat: Practicati ascultarea activa, este timpul sa lasati oamenii sa isi spuna cuvantul.

Rac

Nu exista momentul perfect pentru actiune, Rac. Trebuie sa ai incredere in vocea ta interioara si sa fii gata sa iei masuri decisive. Gasiti un echilibru intre ceea ce faceti pentru distractie si ceea ce faceti pentru a plati facturile. Amintiti-va ca lumea exterioara va incerca intotdeauna sa va distraga atentia de la lucrul principal. Trebuie doar sa decizi care este prioritatea ta in acest moment si sa-ti pui tot sufletul in ea. Sfat: Hobby-urile tale necesita o atentie speciala, prioritizeaza-le.

Leu

Viata ta nu este menita sa fie controlata de tine sau de oricine altcineva. Scapa de falsul sentiment al nevoii de control. Esti acolo unde ar trebui sa fii, Leu. Chiar acum intri in fluxul vietii pregatit de Univers. Astazi trebuie sa aruncati o privire mai atenta la tot ceea ce va incurajeaza Universul sa faceti. Acordati atentie si semnelor sale. Stelele sugereaza ca se va imbunatati!

Horoscop decembrie. Zilele în care fiecare zodie este răsfăţată de astre

Horoscop 3 decembrie 2022. Fecioara

E timpul sa nu te multumesti cu putin, Fecioara. Este timpul sa va amintiti valoarea si apoi sa inmultiti aceasta valoare cu trei. Exista o realitate paralela disponibila pentru tine chiar aici si acum. Crede in imposibil si fa un pas spre necunoscut, indiferent de orice rezistenta. Ceva iti spune ca mai tarziu iti vei aminti deciziile tale de astazi cu recunostinta. Sfat: Fa un pas indraznet catre ceea ce te-a speriat candva.

Balanta

Balanta, te apleci din nou in circumstante externe si sub alte persoane. Faci din nou ceea ce asteapta altii de la tine, fara sa tii cont de propriile sentimente. Dar de unde vine acest tipar de comportament si de ce simti in mod constant nevoia sa te adaptezi pentru a-i face pe ceilalti confortabili? Incepeti sa abordati acest lucru mai constient. Ai incredere ca ai puterea si curajul sa rupi acest cerc vicios. Sfat: Rupe cercul vicios, este timpul sa schimbi regulile jocului!

Scorpion

Ai cazut din nou in vechea capcana, incurcat in reteaua propriilor ganduri. Universul aminteste: totul este mult mai simplu decat iti imaginezi. Deci, incepe un dialog cu o persoana draga si pune intrebari directe. Ceva iti spune ca esti deja aproape de a raspunde la intrebarile acumulate. Sfat: vorbeste cu persoana iubita in loc sa desenezi imagini intunecate in minte.

Sagetator

In realitate, conflictul exista doar in mintea voastra, Sagetatori. Conflictul dintre cine esti si cine ti s-a spus sa fii. Deci relaxeaza-te putin, bine? Uita de cuvantul „trebuie”. A trai o viata autentica inseamna a-ti permite sa renasti in fiecare clipa si sa urmezi ceea ce inima ta crede ca este corect. Procesul de eliminare a straturilor de opinii ale altora poate parea intimidant la inceput. Ai incredere ca esti pregatit pentru asta. Sfat: elibereaza-ti capul si deschide-ti inima, schimbarea te va multumi.

Horoscop 3 decembrie 2022. Capricorn

Fericirea este mai mult decat bani in contul tau bancar sau like-uri pe retelele sociale. Este vorba despre calitatea vietii tale, Capricorn. Este vorba despre lucrurile care iti aduc bucurie si iti dau un sentiment de scop. Astazi trebuie sa devii constient de toate lucrurile, oamenii si experientele care dau frumusete si har vietii.  Sfat: fa cu indrazneala ceea ce iti spune inima.

Varsator

Te-ai trezit uimit de tine! Astazi este o zi grozava pentru a elibera vibratii pozitive si pentru a arata tuturor cat de usor este sa fii una cu energia universului. Mai mult, este posibil sa aveti nevoie de o schimbare majora a garderobei. Varsator, provoaca-te si incearca ceva nou. Daca nu stii de unde sa incepi, cauta inspiratie la bloggerii tai de moda preferati. Sfat: raspanditi vibratii pozitive in jurul vostru.

Pesti

Momentul prezent este tot ce exista. Si aceasta este ceea ce va cere sa va acceptati inima astazi. Nu-ti face griji daca simti ca iti lipseste ceva. Pesti, fa o baie calda relaxanta si suna la un vechi prieten la care te gandesti de mult. Universul sugereaza ca timpul pentru o discutie inima la inima a sosit de mult.