Horoscop 3 iunie 2015: Viaţa este mai frumoasă când eşti într-un cuplu

Horoscop 3 iunie: Vezi ce îți rezervă astrele.

RomaniaTV.net
02 iun. 2015, 11:32
Horoscop 3 iunie 2015: Viaţa este mai frumoasă când eşti într-un cuplu

Horoscop 3 iunie 2015 – Berbec

Petrece ziua de azi in compania persoanei iubite, pentru ca atmosfera este prielnica apropierii, romantismului, tandretii, acelor gesturi placute pe care amandoi le asteptati unul de la altul. Fii mai generos in semne de afectiune, pentru ca, la tot ceea ce ai tu de oferit, s-ar putea sa primesti dublu in schimb! Daca abia azi apare cineva in cale, profita de clipele minunate de care ai parte, pentru ca ele pot fi startul unei noi iubiri. Fa un pas inainte spre cel care ti-a furat inima, da-i un telefon, stabileste o intalnire sau un plan comun, pentru ca ziua e norocoasa in iubire!

Horoscop 3 iunie 2015 – Taur

Daca ai ceva pe suflet, nu tine doar pentru tine, deoarece, in doi, problemele trec mult mai usor. Fa o destainuire celui mai apropiat prieten, acea persoana pentru care ai baga si mana in foc ca te-ar ajuta la nevoie, pentru ca te vei simti mult mai bine dupa ce iti vei deschide inima in fata lui. Sfaturile sale, felul in care se ofera sa te ajute sau chiar interventia sa rapida in problema care te macina iti vor demonstra, inca o data daca mai era nevoie, ca ai un prieten adevarat. Si tu ai face la fel pentru el.

Horoscop 3 iunie 2015 – Gemeni

Nu iti plac discutiile in contradictoriu, dar nici nu stii sa le aplanezi. Toata diplomatia pe care o pui in joc de cate ori intri in contact cu persoanele mai nervoase din fire pare sa fie inutila, pentru ca nu le poti domoli patima cu care abordeaza orice subiect. Desi esti de parere ca orice conflict poate fi aplanat daca tonul este tinut pe un teren mai pasnic, ceilalti sunt de alta parere si actioneaza de fiecare data agresiv, crezand ca totul se rezolva prin forta. Incearca sa nu-i iriti mai mult decat ai putea suporta!

Citeşte şi Horoscop inedit: Cum reacţionează zodiile când au succes

Horoscop 3 iunie 2015 – Rac

Anturajul nefast in care te afli este cel mai rau lucru care ti se poate intampla, ca atare, daca vrei o zi de succes, alege-ti cu mai multa grija companionii. Ai ghinionul de a atrage langa tine oameni care se plang intruna de orice, care nu sunt de acord cu nimic, care nu stiu altceva decat sa critice si sa strice si cheful altora cu atitudinea lor negativista. Daca te prind intr-o pasa sensibila, exista riscul sa te molipsesti de la ei si toate sa ti se para in jur urate, dar ai totusi sansa de a alege: vrei sa fii cu ei sau nu? Scoate acest gen de oameni din lumea ta si totul va merge bine. Schimbarea e la tine!

Horoscop 3 iunie 2015 – Leu

Nu te lasa atras in conflictele absurde din jurul tau. Tu ai si alte instrumente la indemana pentru a-ti impune parerea, fara a apela la agresivitate sau nervi, asa cum o fac tovarasii tai de discutie. Retrage-te din acele medii in care planeaza o energie negativa, pentru ca aceasta atitudine isi blocheaza creativitatea si libertatea de expresie. Ai atatea lucruri interesante de facut si idei originale de aratat lumii, dar daca ii lasi pe cei nervosi si critici sa te reduca la tacere, s-ar pierde idei valoroase!

Horoscop 3 iunie 2015 – Fecioara

Se termina brusc o sursa de venit pe care te-ai bazat o perioada. Bugetul tau poate suferi un hop abrupt, de parca ieri aveai suficient cat sa te simti in siguranta, iar azi te trezesti in fata unui portofel gol! Posibil ca la originea acestei situatii sa se afle si unele decizii gresite pe care le-ai luat de curand cu privire la banii personali, cheltuind in nestire sau pe ceva ce nu s-a dovedit a fi atat de util pe cat credeai. Fii mai drastic in cheltuieli, renunta la unele cumparaturi daca nu sunt necesare in acest moment, pentru ca esti gata sa faci o noua prostie financiara!

Vezi şi Horoscopul iubirii: Zodiile care suferă mereu din dragoste

Horoscop 3 iunie 2015 – Balanta

Ceea ce ar fi trebuit sa mearga ca pe roate, influentat de noroc, poate aluneca azi spre extrema cealalta. O rasturnare de situatie neasteptata schimba complet cursul lucrurilor si, in loc sa ajungi la rezultatele pozitive mult visate, consumi energie in plus pentru a repara situatia. Cineva intervine in problemele tale considerand ca-ti este de ajutor, dar faptele sale mai degraba te incurca si mai bine nu te folosesti de ajutorul lui. Se poate vorbi chiar de o zi cu ghinion, cand ceea ce trebuia sa ajunga la succes tinde spre directia diametral opusa.

Citeste mai mult in Revista TEO.