HOROSCOP 3 IUNIE 2017: Conjunctia Venus-Uranus vă influenţează weekendul

HOROSCOP 3 IUNIE 2017: Conjunctia Venus-Uranus poate sa aduca schimbari bruste de situatie mai ales in plan sentimental. > Este posibil sa resimtiti o dorinta intensa de libertate sentimentala. Poate ca este un moment potrivit pentru a lua deciziile necesare in acest sens.

02 iun. 2017, 11:54
HOROSCOP 3 IUNIE 2017: Conjunctia Venus-Uranus vă influenţează weekendul

HOROSCOP 3 IUNIE 2017Berbec (21 martie – 20 aprilie)

In relatiile de profunda implicare afectiva si emotionala e de asteptat sa te arati sedus de o profunda legatura mentala cu ceilalti. E adevarat probabil ca ai nevoie de un partener de vorbe, de discutii aprinse care-ti creeaza o anumita stare de spirit. Te atrag partenerii interesanti, intelingenti si cultivati, care au mereu ceva inedit sa-ti spuna. Loialitate, grija si intelegere poti arata si fata de parinti.

HOROSCOP 3 IUNIE 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

S-ar zice ca poti supralicita azi rabdarea si rezistenta membrilor de familie, poti intinde destul de serios coarda, dornic sa vezi pana unde poti merge, care sunt de fapt limitele libertatii tale. Ca drept urmare, e posibil sa izbucneasca un conflict cu parintii, sunt posibile crize emotionale doar de dragul explorarii, a experimentarii trairilor intense. Altfel, ziua ar putea veni cu mici castiguri si cadouri surpriza.

HOROSCOP 3 IUNIE 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

O zi de revenire la normalitate in privinta starii de sanatate. Reusesti sa-ti pastrezi sanatatea fizica si nervoasa, indiferent de sicanele la care esti supus. In viata sentimentala o faci pe enigmaticul si te incita probabil necunoscutul, relatiile afective greu de clarificat, dominate de mister. Mai introvertit si introspectiv, te regasesti mai degraba intr-un spatiu personal si intim, probabil in familie.

HOROSCOP 3 IUNIE 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Poate fi o zi in care sa cauti in iubire certitudini de nezdruncinat ori dovezi de necontestat. Probabil ca esti mai suspicios si nelinistit, e posibil sa simti ca totul merita verificat si nu poti fi sigur de nimic. Pe de alta parte, perseverenta si staruinta intr-o suma de activitati te pot aduce in pragul unor rezultate favorabile, poti incasa acum un beneficiu, un premiu sau o suma de bani de la care iti luasei gandul.

HOROSCOP 3 IUNIE 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

S-ar zice ca azi poti fi departe de a fi ponderat, ca iti place sa te impaunezi cu ceea ce ai sau cu cati bani castigi. Nu esti insa la fel de strident in viata afectiva, unde nu tii sa-ti asumi o identitate proprie, nu actionezi in baza unui fond narcisist si nu vrei sa te disociezi de ceilalti. Pare ca ajungi chiar sa semeni cu cel cu care-ti imparti viata, ca esti dispus sa ii intelegi si sa-i ajuti pe cei de care esti legat sufleteste.

HOROSCOP 3 IUNIE 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Te-ai putea face remarcat in plan profesional printr-un simt aparte al infruntarii si competitiei, printr-o ambitie feroce ori fierbinti aspiratii de pionierat. Iti displace probabil ca altii sa se amestece in treburile tale, iti displac regulile de lucru impuse, vrei maxima libertate de miscare si control. Poate ca atitudinea ta nu deranjeaza daca vei sti sa-i convingi pe altii, prin iscusinta vorbelor, ca dreptatea e de partea ta.

HOROSCOP 3 IUNIE 2017 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Se poate spune ca azi ai toate sansele sa pui ordine in frica, sa-ti educi teama indraznind. Starea fizica poate fi una exceptionala, creandu-ti toate conditiile necesare pentru a te manifesta in forta si fara reticente. Sentimental pari a fi mai detasat, rece si nepasator, lucru care poate sa atraga furia cuiva care isi revendica sufleteste niste drepturi asupra ta.

HOROSCOP 3 IUNIE 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

E posibil sa fii nevoit ca, din considerente pur profesionale cel mai probabil, sa parasesti azi localitatea de bastina, domiciliul ori un spatiu resimtit ca familiar si sigur. Ti-ar putea cadea in responsabilitate, pe nepusa masa, o misiune, o delegatie care presupune un efort financiar, dar si unul fizic. In general, te poate indispune si irita, te poate obosi orice solicitare de a te deplasa undeva in afara casei.

HOROSCOP 3 IUNIE 2017 Sagetator (22 noiembrie – 20 decembrie)

Azi pari hotarat sa exteriorizezi ceea ce simti fara niciun fel de retinere, fara teama ca ceilalti vor folosi momentele tale de sinceritate emotionala in favoarea lor. Poate fi vorba de unele marturisiri, de confidente sentimentale care s-au cam lasat asteptate, dar care, odata eliberate, pot intari puntile de comunicare din cuplu. Orice acces de revolta si nemultumire poate sfarsi usor in acceptare si intelegere.

HOROSCOP 3 IUNIE 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Ziua de azi ar putea sa nu exceleze prin cine stie ce acalmie si armonie in sfera amoroasa. Pe fondul unor nemultumiri deja existente, e posibil sa ai un comportament vulcanic si resentimentar, sa doresti sa-ti iei o revansa si sa obtii o victorie, de-ar fi chiar si prin mijloace mai putin cinstite. Sau, extrem de pragmatic, ai putea manipula fara scrupule sentimentele cuiva pentru a obtine un folos propriu.

HOROSCOP 3 IUNIE 2017 Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Sunt posibile turbulente in sectorul financiar. Fie nu pricepi la timp ce nevoi ai, risipesti banii in cu totul alte directii, secundare, fie esti asaltat de cheltuieli neprevazute, in mare parte datorate celor apropiati. Familia ar putea fi pentru tine azi o obligatie deloc atractiva, careia n-ai vrea sa-i dedici timp si atentie. Pot veni vesti bune legat de sanatate, sentimental ti se pot aprinde calcaii dupa cineva anume.

HOROSCOP 3 IUNIE 2017 Pesti (19 februarie – 20 martie)

Probabil ca astazi ai niste lupte de dus in planul carierei. Te simti capabil de mari eroisme, poti da dovada de determinare si de o cruzime senina, ai de aratat sefilor ca dispui de inzestrari exceptionale, care merita apreciate si remunerate. Totusi, este de asteptat sa nu fii foarte transant sau brutal, sa nu-ti ataci colegii sub vreo forma, sa gasesti modalitati mai blande de a te promova ca valoare.