HOROSCOP 3 MARTIE 2018: Discutii importante cu persoanele din anturajul apropiat. Mici conflicte casnice

Horoscopul zilei de Sâmbătă 3 Martie 2018. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

RomaniaTV.net
02 mart. 2018, 14:50
HOROSCOP 3 MARTIE 2018: Discutii importante cu persoanele din anturajul apropiat. Mici conflicte casnice

HOROSCOP 3 MARTIE 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Conform prognozei, aceasta zi se afla sub influenta trigonului Mercur-Jupiter, care amplifica interesul pentru studii aprofundate si interdisciplinare. Prin urmare, este posibil sa se manifeste o tendinta de a privi lucrurile in ansamblu, din mai multe puncte de vedere. Este o zi excelenta pentru a face schimb de experienta cu profesionisti din domenii conexe. La nivel macro, institutiile din domeniul juridic ar putea da dovada de mai multa transparenta si o mai buna comunicare cu presa.

HOROSCOP 3 MARTIE 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Dimineata sunteti foarte activ la locul de munca si va intelegeti bine cu colegii si cu superiorii. Parcugeti o perioada favorabila in plan profesional. Se pare ca va framanta o problema sentimentala, dar reusiti sa va pastrati optimismul. In ceea ce priveste sanatatea, nu se intrevad probleme deosebite. Dupa-amiaza s-ar putea sa faceti cunostinta cu o persoana mai in varsta care va juca un rol important in viata dumneavoastra.

HOROSCOP 3 MARTIE 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Sunteti in forma si se pare ca va ganditi sa incepeti noi activitati pentru familie si camin. Partenerul de viata si familia va sprijina. S-ar putea sa va preocupe micile dificultati financiare cu care v-ati confruntat in ultima vreme. Nu se intrevad probleme serioase, asa ca eastrolog.ro va incurajeaza sa fiti mai optimist.

HOROSCOP 3 MARTIE 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Este rost de discutii importante cu persoanele din anturajul apropiat. In mod special vei afla informatii secrete, bine ascunse de ceva vreme in sfera profesionala. Totusi ar fi bine sa asculti si sa vorbesti cat mai putin. Pe de alta parte, nu toate cele aflate astazi iti sunt de folos. S-ar putea sa fii nevoit sa faci cateva drumuri pentru a rezolva chestiuni personale sau profesionale. Printre vorbe si treburi cotidiene, rezerva momente pentru a lectura o carte bune.

HOROSCOP 3 MARTIE 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

S-ar putea sa primesti ceva bani de pe urma activitatii profesionale pe care o desfasori. De asemenea vin vesti importante legate de conditiile de munca, despre colegi sau despre modificarea sarcinilor de lucru de la serviciu. Totusi nu pune baza pe cele aflate sau discutate acum, pentru ca este loc suficient pentru rasturnari de situatie. Spre seara mergi la cumparaturi alaturi de cei dragi.

HOROSCOP 3 MARTIE 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ziua este favorabila dialogurilor cu sefii si cu reprezentantii institutiilor oficiale care iti sunt de folos in segmentul socio-profesional. Pentru ca starile de sprit sunt fluctuante, fii prudent si evita reactiile exagerate, discutiile ample si asumarea unor responsabilitati care te depasesc. A doua parte a zile iti aduce posibilitati de ingrijire corporala, achizitionarea unor obiecte vestimentare deosebite sau planuri de infrumusetare pe termen lung.

HOROSCOP 3 MARTIE 2018 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Este bine sa fii discret, retras si sa meditezi in tihna la evenimentele si situatiile in care esti implicat. Totusi sunt posibile discutii secrete cu persoane erudite sau cu cele aflate in strainatate. Evita sa-ti divulgi planurile si opiniile, mai alese cele care privesc segmentul profesional. Dupa-amiaza, odihneste-te si adopta o dieta usoara. Exista posibilitatea accentuarii unor afectiuni vechi, de aceea fii prudent si evita eforturile.

HOROSCOP 3 MARTIE 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Relatiile cu prietenii sunt accentuate. Dialogurile cu aceste persoane iti pot oferi idei si solutii bune legate de plasamantele financiare sau materiale. Cei dragi s-ar putea necaji vizavi de faptul ca esti dedicat mult prietenilor si parese ca tii cont numai de sfaturile lor. Ar fi bine sa-ti imparti echitabil timpul, resursele materiale si nevoile, atat cu prietenii, cat si cu cei dragi. Spre seara, relaxeaza-te al o sueta cu cineva drag si de incredere.

HOROSCOP 3 MARTIE 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Multa animatie este in segmentul profesional. Esti solicitat atat de colegi, cat mai ales de sefi. Exista sansele schimbarii pozitiei tale in cadrul unui grup de lucru. De asemenea poti primi responsabilitati noi. Fii atent la tot ce se petece la serviciu si selecteaza situatiile, colaborarile, relatiile care iti sunt de folos. In acest sens, membrii familiei cineva specializat in chestiunile tale profesionale pot fi cei mai potriviti sfatuitori.

HOROSCOP 3 MARTIE 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

O zi minunata pentru a stabili calatorii profesionale sau pentru a-ti planifica un curs, un program de instruire necesar la locul de munca. Ai sustinerea colegilor, insa niscai obstacole pot veni din partea anturajului apropiat. Rezerva-ti momente liniste pentru a te gandi la necesitatea dezvoltarii tale educationale sau a calatoriilor pe care doresti sa le intreprinzi. Pana la urma, toata lumea te va aproba. Dupa-amiaza, lectureaza o carte buna sau vizioneaza o piesa de teatru.

HOROSCOP 3 MARTIE 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Indreapta-ti atentia si eforturile spre capitolul financiar. Sunt momente bune pentru a achita facturi, a relationa cu institutiile bancare, a te ocupa de acte, documente, inscrisuri legate de bani si bunuri. Cei dragi vor dori sa profite de pe urma economiilor tale. Fii prudent si lasa emotivitatea deoparte. Spre seara, ti-ar prinde bine sa te plimbi pe malul unei ape si sa meditezi in tihna la evenimentele zilei. Vei fi surprins de cele aflate!

HOROSCOP 3 MARTIE 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Relatiile parteneriale iti dau mult de furca. Chiar este posibil, in cadrul unor colaborari sa se modifice termenii si conditiile de desfasurare sau altele sa se finalizeze fara prea multe explicatii. Numai de tine depinde solutionarea oricarei situatii ivite in relatiile cu ceilalti, indiferent cine sunt acestia. Totusi exista riscul sa iei decizii gresite, astfel ca este bine sa te sfatuiesti cu cei dragi si de incredere. Renunta la relatiile si situatiile care te consuma prea mult.