HOROSCOP 3 NOIEMBRIE 2015: Marţi, trei ceasuri rele? Ce v-au rezervat astrele

HOROSCOP 3 NOIEMBRIE 2015: Berbecii au probleme cu banii, Taurii sunt altruişti. Citeşte previziunile pentru fiecare zodie. 

02 nov. 2015, 16:01
HOROSCOP 3 NOIEMBRIE 2015: Marţi, trei ceasuri rele? Ce v-au rezervat astrele

HOROSCOP 3 NOIEMBRIE 2015 ZODIA BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Discutiile despre finante sau cel putin gestionarea banilor nu decurg intr-un mod cat se poate de pasnic sau eficient pentru ca nu ai rabdarea sa ii asculti pe cei din jur si cauti rapid vinovatii pentru modul total neinspirat de gestionare a resurselor. Poate nu ar strica sa iti faci chiar tie o mica analiza si sa vezi daca nu ai contribuit activ la dezastru.

HOROSCOP 3 NOIEMBRIE 2015 ZODIA TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Oferi ajutor neconditionat unei persoane si faci gesturi de prietenie imposibil de ignorat, iar in loc sa primesti laude esti aspru criticat si chiar ti se spun ceva vorbe dure. Pana la urma este un test de prietenie pentru cei cu care obisnuiesti sa umbli. Cei care il pica trebuie eliminati din preajma.

HOROSCOP 3 NOIEMBRIE 2015 ZODIA GEMENI (22 mai – 21 iunie)
O ruda pare sa iti urmareasca foarte atent toate miscarile si in urma procesului demn de un detectiv te intreaba despre lucruri pe care nu ar fi avut de unde sa le stie, iar tu te simti de-a dreptul descoperit. Refuzi sa mai oferi si alte informatii despre viata ta privata si iti promiti sa rupi legatura cu ea.

HOROSCOP 3 NOIEMBRIE 2015 ZODIA RAC (22 iunie – 22 iulie)
Pari gata sa iti asumi orice risc pentru un venit obtinut eventual fara pic de efort, doar ca in spatele propunerilor de colaborare din ultima vreme se ascund ceva detalii care nu ti-au fost aduse la cunostinta. Poate fi vorba despre o incercare a unor colaboratori de a te pacali.

HOROSCOP 3 NOIEMBRIE 2015 ZODIA LEU (23 iulie – 22 august)
Linistea din casa este distrusa de un moment nefast prin care trece un membru mai in varsta. Tu il intelegi perfect pe suferind si esti gata sa il ajuti sa iasa din pasa neagra in care se afla. Cu o vorba buna si cateva solutii practice gasite vei face adevarate minuni pentru un om aflat in momente grele.

HOROSCOP 3 NOIEMBRIE 2015 ZODIA FECIOARA (23 august – 21 septembrie)
De ceva timp te-ai invatat ca cei din casa sau prietenii sa iti rezolve problemele. Inainte sa negi cu vehementa tot ceea ce ti se spune, fa o analiza a comportamentelor tale din ultima vreme si vei constata ca are dreptate, chiar ai lasat toate responsabilitatile pe umerii altora.

HOROSCOP 3 NOIEMBRIE 2015 ZODIA BALANTA (22 septembrie – 22 octombrie)
Diversele planuri pe care ti le faci nu prind contur astazi pentru ca trebuie sa te ocupi de problemele altora. Sunt multe persoane din familie care nu isi pot gestiona activitatile si te roaga in mod insistent sa le ajuti. Nu poti spune nu si din acest motiv lasi balta tot ce ai ticluit de ceva timp si renunti de asemenea la timpul necesar doar pentru tine.

HOROSCOP 3 NOIEMBRIE 2015 ZODIA SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)
Din cauza faptului ca nu obtii lucrurile pe care le vrei rapid, devii delasator, ba pe alocuri chiar cinic. Ca de obicei sunt colegi la munca ce isi cunosc exact dorintele si fac orice pentru visele lor. Adauga ceva mai multa determinare in comportamentul tau si nu te mai lasa influentat de reusitele altora.

HOROSCOP 3 NOIEMBRIE 2015 ZODIA SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
O persoana iti schimba total comportamentul si toate dovezile de loialitate nu iti sunt suficiente dupa ce in trecut te-a atacat destul de serios in fata unui public numeros. Acum consideri ca ai dreptate sa o tii la distanta si sa te prefaci ca nu o vezi cand iti este prin preajma. Din pacate foarte curand vei avea nevoie de ajutorul ei pentru rezolvarea unor probleme.

HOROSCOP 3 NOIEMBRIE 2015 ZODIA CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)
Ideile diferite pe care le ai te aduc in fata unei dispute asa ca fii atent la ce cuvinte folosesti pentru ca persoana din fata ta este destul de importanta. Nu lua decizii transante in urma disputei pentru ca le vei regreta mai repede decat te astepti. A rupe o relatie cu o persoana care ti-a fost alaturi profesional nu este intelept.

HOROSCOP 3 NOIEMBRIE 2015 ZODIA VARSATOR (20 ianuarie – 18 februarie)
Activitatile tale de astazi presupun putere de concentrate si mai ales simt de raspundere pentru ca dincolo de simpla prezenta la un eveniment, reputatia iti este pusa in joc. Daca la sfarsit vei culege sau nu laudele de rigoare tine doar de tine si de gradul tau de implicare.

HOROSCOP 3 NOIEMBRIE 2015 ZODIA PESTI (19 februarie – 20 martie)
Imagina ta poate avea mult de suferit astazi pentru ca ai luat parte la unele activitati nu tocmai oneste si te temi ca nu cumva cunoscutii sa afle unele lucruri pe care le-ai tinut secrete. Ei bine, a multumi pe toata lumea este imposibil mai ales atunci cand este vorba despre raportarea la alte standarde.