Horoscop: 3 zodii care par blânde, dar sunt adevărate fiare

La prima vedere sunt oameni blânzi, calmi, pentru care ai băga mâna în foc că nu sunt în stare să supere pe nimeni vreodată. În realitate, sunt în stare de răutăţi cumplite, de răzbunări fără seamăn.

RomaniaTV.net
20 ian. 2016, 14:08
Horoscop: 3 zodii care par blânde, dar sunt adevărate fiare

Iata cele trei zodii de la care nu te-ai astepta sa faca lucruri urate si totusi le fac:

Taur

Persoanele nascute in zodia Taur sunt, in aparenta, foarte calde si linistite. Este doar o fatada, pentru ca ele incearca sa para altcineva decat sunt. Sunt oameni prefacuti si vei ramane uimit sa le descoperi adevarata fata. Au gura mare si nu le poti spune niciun secret, pentru ca te vor critica de fata cu altii.

Sunt invidiosi si isi tradeaza pe ascuns prietenii, daca sunt de parere ca acestia i-au inselat in vreun fel. Taurii sunt caposi si sunt lipsiti de orice ratiune logica, motiv pentru care vor adopta mereu pozitia victimei, reusind sa te scoata vinovat.

Citeşte şi  Horoscop: Cele mai senzuale zodii feminine

Fecioara

N-ai zice, dar persoanele nascute in zodia Fecioarei sunt cele mai rele din lume. Manipuleaza pe toata lumea cu felul lor parsiv de a fi si cu zambetul lor inocent. Pentru ca simt nevoia mereu sa demonstreze ca sunt superioare, actioneaza de multe ori malefic.

Daca vei ajunge sa le cunosti iti vei da seama rapid ca, de fapt, sunt lipsite de scrupule. Daca la inceput e blanda si se poarta frumos, apoi incepe sa devina pisaloaga, critica, rautacioasa si carcotasa. Incepe sa iti dea sfaturi desi nu i le-a cerut nimeni, e inflexibila, si, din obsesiile ei pentru ordine si curatenie, e in stare sa faca un scandal monstru.

Citeşte continuarea pe studentie.ro