Horoscop: 3 zodii de bărbaţi din care faci ce vrei

Sunt buni de pus la rană, sufletişti şi iubitori. Vorbim despre cei mai buni bărbaţi, cei care ştiu să fie docili şi fideli, ştiu să ofere tot ce au mai bun, dar în acelaşi timp se lasă şi uşor manipulaţi. Nu ai cum să nu te îndrăgosteşti de ei!

RomaniaTV.net
20 apr. 2016, 12:26
Horoscop: 3 zodii de bărbaţi din care faci ce vrei

Rac

Lista scurta a barbatilor buni incepe cu Racul. E bland, intelegator si parca cere incontinuu mangaieri si sarutari. Odata ce l-ai cucerit poti fi convinsa ca il vei avea pentru totdeauna, fiindca este foarte loial. E usor de manipulat, mai ales daca e vorba despre relatia sa de cuplu, despre rude si copii.

Citeşte şi  Horoscop: Patru zodii de bărbaţi ar face absolut orice pentru femeia lor

Munceste mult pentru binele familiei, pentru a-si construi un camin in adevaratul sens al cuvantului. Este genul de barbat care te ingrijeste cand esti bolnava si te asteapta seara cand iesi de la serviciu cu un buchet de flori.

Pesti

Un alt barbat bun de pus la rana, care te va iubi cu toata fiinta lui intreaga viata este cel nascut in zodia Pesti. Nu se indragosteste usor, dar si cand o face devine cel mai bun om de pe pamant langa care ai fi putut trai. 

Citeşte mai mult pe ele.ro