Horoscop: 3 zodii de femei cu puteri nebănuite. Ele fac şi desfac cu o forţă incredibilă

Au capacitatea de a citi gândurile, de a intui situaţii care se vor întâmpla într-un viitor nu foarte îndepărtat. Sensibilitatea lor aparte le face extrem de interesante pentru că pot descoperi uşor lucruri de nimeni altcineva ştiute. Vorbim despre zodiile de femei cu puteri neobişnuite.

RomaniaTV.net
25 nov. 2016, 09:19
Horoscop: 3 zodii de femei cu puteri nebănuite. Ele fac şi desfac cu o forţă incredibilă

Scorpion

Nimic nu ii sta in cale femeii din Scorpion. Este puternica si ambitioasa, are o vointa de fier, iar atunci cand ii intra ceva in cap, cu greu i te poti opune. Nu se lasa pana nu duce la indeplinire ceea ce si-a propus. In plus, este si foarte empatica. Asta inseamna ca are capacitatea de a intui gandurile si starile celor din jur si de a iesi in intampinarea lor. Citeste cu o limpezime iesita din comun limbajul corporal si stie ce urmeaza sa spui sau sa faci.

Citeşte şi  Horoscop: Cum se comportă ZODIILE atunci când încep o relaţie serioasă

Rac

Sensibilul zodiacului nu putea lipsi din top. Deschiderea sa sufleteasca creeaza un al saselea simt, care se traduce printr-o comunicare extrasenzoriala, telepatica. Femeia Rac intuieste foarte usor ceea ce isi doresc ceilalti si ii va lua prin surprindere.

Citeşte continuarea pe ele.ro