Horoscop: 3 zodii de femei superbe. Tu te numeri printre ele?

Femeia, dacă este şi frumoasă şi deşteaptă are toată lumea la picioarele ei. Dar oricât am vrea să nu supărăm pe nimeni, totuşi trebuie să recunoaştem că nu oricine se poate lăuda cu asemenea calităţi. Ceea ce au observat astrologii este că sunt câteva zodii care dau femei de o frumuseţe aproape perfectă.

RomaniaTV.net
02 sept. 2016, 08:28
Horoscop: 3 zodii de femei superbe. Tu te numeri printre ele?

Capricorn

Femeii nascute in zodia Capricon i se citeste inteligenta in priviri, in atitudine. Si care barbat nu s-ar simti atras de o asemenea amazoana provocatoare? Are intotdeauna grija cum se afiseaza in societate, ceea ce inseamna ca nu iese niciodata nearanjata din casa.

Multe femei din jur isi doresc sa aiba trasaturi fizice ca ale ei, asa ca o urmeaza ca pe un model. Atrage prin siguranta si prin independenta pe care o afiseaza, ii place sa fie curtata si sa isi puna in valoaare calitatile.

Citeşte şi  Horoscop: Cele 3 zodii de bărbaţi care se poartă urât cu femeile

Balanta

E foarte feminina si foarte atragatoare. Are un sex-appeal aparte, care o face fermecatoare. Nu-si pleaca niciodata privirea, mergand elegant si mandru, fiind inconjurata de un farmec cu totul particular. Este o femeie foarte naturala, are o piele catifelata si exprima foarte multa senzualitate.

Citeşte continuarea pe ele.ro