Horoscop: 3 zodii de oameni fragili. Sunt sensibili, dar şi iubesc peste măsură

Sensibilitatea este măsura unui suflet bun. Există oameni de o bunătate ieşită din comun, care şi-ar da şi viaţa pentru cel de lângă ei. Sunt oameni fragili, dar care în acelaşi timp sunt dedicaţi în totalitate aproapelui lor.

RomaniaTV.net
11 mai 2016, 13:16
Horoscop: 3 zodii de oameni fragili. Sunt sensibili, dar şi iubesc peste măsură

Balanta

Cand vine vorba despre sensibilitate, Balanta este una dintre zodiile care ar putea primi un premiu la acest capitol. Se numara printre cele mai impresionabile zodii, chair daca la prima vedere nu o arata. Pune suflet in tot ceea ce face si sufera mult, inchizandu-se fata de cei din jur atunci cand nu primeste cu aceeasi masura cu care ofera.

Cu toate aceste, nu are resentimente. Dragostea reprezinta principalul sau scop in viata. Este o persoana romantica, plina de pasiune, intelegatoare, toleranta si mereu dispusa sa dea o mana de ajutor acolo unde este nevoie.

Citeşte şi  Horoscop: Tu ce personaj din „Game Of Thrones” eşti în funcţie de zodie

Pesti

Si persoanele nascute in zodia Pesti se numara printre cele mai sensibile zodii din horoscop. Sufera uneori fara motiv tocmai pentru ca pun suflet in tot ceea ce fac. Pentru ca sunt oameni deosebit de empatici, sunt foarte receptivi la sentimentele celor din jur, ba chiar tind sa se incarce emotional cu trairile celor langa care se afla.

Citeşte mai mult pe studentie.ro