Horoscop: 3 zodii greu de sedus. Te chinui să le cucereşti şi tot nu cedează

Oamenii sunt diferiţi şi oricât am crede că suntem buni psihologi, tot nu reuşim să îi cunoaştem îndeaproape. Noroc cu zodiile, căci astrele au hărăzit caracteristici speciale nativilor născuţi în aceeaşi perioadă a anului. Aşa se pot împărţi în persoane uşor de cucerit şi persoane cu care trebuie să duci o luptă dură pentru a le ajunge la inimă.

RomaniaTV.net
27 sept. 2016, 09:08
Horoscop: 3 zodii greu de sedus. Te chinui să le cucereşti şi tot nu cedează

Fercioara

Fecioara este extrem de pretentioasa atunci cand vine vorba despre alegerea partenerului. Cauta o persoana inteligenta si stabila emotional si financiar, motiv pentru care trebuie sa indeplinesti o multime de calitati ca sa reusesti sa te apropii de ea.

Apreciaza stilul si eleganta, dar mai ales siguranta unei persoane. Din cauza ca este o fire vulnerabila nici nu se lasa usor cucerita. Prefera sa vada fapte inainte de vorbe, vrea sa simta iubirea inainte sa fie declarata. Este pretentioasa cand vine vorba de inchegarea unei relatii.

Citeşte şi  Horoscop: Trei zodii pe care le îndrăgeşti pe loc

Capricorn

Capricornul este pretentios atunci cand alege pe cine sa iubeasca. Vrea un partener care sa nu il conditioneze in relatii, sa nu ii ceara explicatii pentru tot ceea ce spune si face. Nu suporta oamenii profitori, deci nu il poti cuceri daca vrei sa te bucuri de pozitia sa oficiala.

Citeşte mai mult pe studentie.ro