Horoscop: 3 zodii lipsite de personalitate. Faci din ele ce vrei

Sunt oameni nehotărâţi, care acum sunt cu zâmbetul pe buze şi în următoarele 10 minute pică într-o depresie cumplită. Îşi însuşesc opiniile celorlalţi şi nu sunt capabili să emită o părere vizavi de un subiect.

RomaniaTV.net
30 mart. 2016, 13:17
Horoscop: 3 zodii lipsite de personalitate. Faci din ele ce vrei

Rac

Persoanele nascute in zodia Rac se lasa usor influentate in special de catre mama lor chiar si la o varsta adulta. De aceea, daca nu te numeri printre cei preferati de ea s-ar putea sa ai o problema in relationarea cu Racul. Acesta este ultra sensibil si nu poate suporta esecul.

Se atasaza emotional nu tocmai de cele mai potrivite persoane si le urmeaza orbeste. Are tendinta de a se relationa prea mult la trecut. Intamplari din trecut il bantuie si in prezent. Actioneaza de multe ori in contradictoriu cu ceea ce afirma.

Citeşte şi  Horoscop: Top 3 zodii care nu suportă să piardă

Pesti

Ghidati de acelasi gen de sensibilitate exacerbata, nativul din Pesti este schimbator ca vremea. Ai crede ca ceea ce ti-a spus acum e batut in cuie, insa o singura vorba sau privire perceputa gresit il determina sa se intoarca la 180 de grade. Nu are o personalitate puternica, ba chiar e lipsit de linii directoare.

Citeşte mai mult pe studentie.ro