HOROSCOP 30 APRILIE 2014: Ce au rezervat astrele pentru ultima zi a lunii aprilie

HOROSCOP 30 APRILIE 2014: Ce v-au rezervat astrele înainte de minivacanţa de 1 mai. 

29 apr. 2014, 13:24
HOROSCOP 30 APRILIE 2014: Ce au rezervat astrele pentru ultima zi a lunii aprilie

HOROSCOP 30 APRILIE 2014 BERBEC

Sectorul financiar este astazi in atentia ta, iar de dimineata poti fi mai auster decat ar fi cazul, ducand cumpatarea la extreme. Totusi, esti perfect constient de capacitatile si de resursele tale, putand castiga suplimentar prin adoptarea valorilor traditionale sau a experientei furnizate de catre cei din familia ta. Bazeaza-te pe o buna intuitie si pe aspectele practice.

HOROSCOP 30 APRILIE 2014 TAUR

Mai sensibil din punct de vedere emotional si poate rigid in anumite momente, nu-ti permiti prea usor sa te bucuri de compania partenerului de cuplu. In schimb, sunt favorizate activitatile educative, examenele, dar si aprofundarea unor subiecte care iti permit imbogatirea cunostintelor. Pune accent pe comunicare si fii deschis catre alte puncte de vedere.

HOROSCOP 30 APRILIE 2014 GEMENI

Poate energia ta nu este azi la cote maxime si poti pare usor in urma cu reactiile dar, ai ocazia sa fructifici aceasta incetinire de ritm pentru a analiza subiectele apasatoare din viata ta si de a trage invataminte din experientele trecute. Desi mai putin activ, esti dispus sa-ti duci la capat, in propriul ritm si cu zambetul pe buze, toate indatoririle din zona sociala.

HOROSCOP 30 APRILIE 2014 RAC

Atat in relatia cu persoana iubita dar si cu prietenii tai, astazi preferi mai mult rolul de ascultator, bucurandu-te intr-o maniera mai discreta de compania acestora, fara insa a-ti scapa vreun detaliu important. Grupurile frecventate dar si prietenii pot reprezenta sursele de imbogatire a cunostintelor dar si sansa de a ajuta intr-o maniera practica, daca ti se solicita acest lucru.

HOROSCOP 30 APRILIE 2014 LEU

Nu iti tensiona inceputul de zi cu grija atator responsabilitati. Mai bine ia lucrurile pe rand, important fiind sa le finalizezi. Atentia la semnalele subtile dar si capacitatea de a asculta activ problemele altora iti poate aduce beneficii in chestiuni care au de-a face cu banii. Esti destul de popular si-ti pasa de ce spun altii, dar esential este sa te axezi pe aspectele practice.

HOROSCOP 30 APRILIE 2014 FECIOARA

Ar fi de evitat, mai ales in orele diminetii, sustinerea unor examene sau prezentarea la un interviu, deoarece viteza de reactie nu e tocmai cea dorita. Totusi, subiectele carora le dedici acum timp de studiu, iti vor ramane fixate bine in memorie. O mica vacanta, alaturi de partener, iti ofera sansa de a te bucura de beneficiile contactului cu natura, de a experimenta prin simturi.

Citeşte mai mult pe curademiere.ro