Horoscop 30 Aprilie 2015: Momente tensionate pentru Tauri şi Scorpioni

Horoscop 30 Aprilie 2015: Scorpionii au parte de câteva zile mai complicate, iar Taurii trebuie să treacă peste o zi mai greoaie, potrivit Bewoman.ro.

RomaniaTV.net
29 apr. 2015, 12:32
Horoscop 30 Aprilie 2015: Momente tensionate pentru Tauri şi Scorpioni

Horoscop Berbec 30 Aprilie 2015

Buna comunicare cu partenerii va juca un rol-cheie în această etapă a activităților dumneavoastră. Trebuie să negociați cu inteligență și să vă impuneți punctele de vedere cu elocvență. În iubire, dacă aveți deja un partener, astrele favorizează o dezvoltare armonioasă și plină de afecțiune în relație.

Citeşte şi HOROSCOP: Află cum agaţă fiecare bărbat în funcţie de zodie

Horoscop Taur 30 Aprilie 2015

Aveți în față o sarcină grea sau greoaie, dar nu trebuie să o amânați sau să o eliminați. Vă veți simți mai calm după îndeplinirea tuturor obligațiilor dvs. În dragoste, șansele sunt mari să începeți o relație cu persoana care vă place.
 
Horoscop Gemeni 30 Aprilie 2015

Posibilitatea de a începe o afacere bună sau o oportunitate importantă va necesita strategii inteligențe și eficiente pentru dvs. Este o zi excelentă pentru ocuparea forței de muncă, așa că folosiți-vă cunoștințele dobândite. În dragoste, trebuie să acceptați ca partenerul dvs să realizeze propriile aspirații sau să canalizeze vocația sa. Sănătatea este stabilă.

Citeşte şi Horoscop financiar: Pe ce cheltuiesc zodiile cei mai mulţi bani

Horoscop Rac 30 Aprilie 2015

Aveți un devotament puternic pentru proiectele dvs. și, de asemenea, o dorință mare de a lucra. Astrele favorizează obținerea rezultatelor foarte satisfăcătoare. În iubire, ați putea avea o discuție foarte plăcută, cu cineva care vă atrage. Profitați de vremea bună pentru a face mai multe activități în aer liber.

Citeste continuarea horoscopului pe BEWOMAN.RO.