Horoscop 30 aprilie 2015: Ce ţi-au pregătit astrele pentru ultima zi a lunii

Horoscop 30 aprilie 2015: Vezi ce iti rezerva astrele.

RomaniaTV.net
29 apr. 2015, 09:38
Horoscop 30 aprilie 2015: Ce ţi-au pregătit astrele pentru ultima zi a lunii

Horoscop 30 aprilie 2015 – Berbec

Privesti la cei dragi cu mandrie pentru ca vezi in ei propriile tale investitii facute in timp. Esti constient ca tot ce va leaga, amintirile frumoase, evenimentele fericite de care va bucurati, atmosfera armonioasa de acasa, a avut la origine propriile tale eforturi, deci ai cu ce te mandri. Tot ce vezi, e rodul muncii tale, efectele iubirii tale, grija ta de zi cu zi canalizata spre ceea ce indragesti tu cel mai mult, iar ceea ce ofera ei inapoi te umple de fericire! Copilul, casa, partenerul de viata, prietenii, animalele pe care le ingrijesti s-au hranit din iubirea ta, iar acum primesti rasplata!

Horoscop 30 aprilie 2015 – Taur

Priveste un pic inapoi, cu luni in urma, pentru ca ai primit atunci o informatie pe care o poti valorifica abia acum. Te-ai intalnit cu o persoana care ti-a promis ca te va ajuta la nevoie, dar nu ai avut ocazia sa apelezi la ea. E vremea sa cauti prin vechile carti de vizita, prin fostele contacte, prin informatiile stocate in memorie pentru a scoate la iveala exact cheia problemei tale de acum. Foloseste-o cu incredere, pentru ca e un sfat bine documentat de la o persoana cu experienta de la care iata, ai avut ceva de castigat sau de invatat. Totul a avut rost, chiar daca nu l-ai inteles la vremea respectiva, ci abia azi.

Citeşte şi HOROSCOP: Află cum agaţă fiecare bărbat în funcţie de zodie

Horoscop 30 aprilie 2015 – Gemeni

Oamenii nu pot fi intotdeauna pe aceeasi lungime de unda cu tine, dar inainte de a-i cataloga drept inamici, gandeste-te de doua ori daca nu cumva piedicile lor au, totusi, un rost! S-ar putea sa vada lucrurile din alt unghi decat o faci tu si sa te traga la maneca la timp, inainte de a face o greseala. Oricat de incapatanat ai fi, incearca sa asculti ceea ce iti spun ceilalti, mai ales daca aduc si argumente logice suficient de puternice. Nu ai cum sa le stii tu chiar pe toate, deci nu strica sa mai asculti din cand in cand si opiniile altora, chiar daca sunt complet diferite de cele proprii.

Horoscop 30 aprilie 2015 – Rac

Piedica de care dai azi in planurile tale pare a fi imposibil de trecut, incat ar fi bine sa nu consumi inutil resurse de energie doar pentru a demonstra ca poate fi depasita. Din pacate, e o usa complet blocata dincolo de care nu se mai afla nimic, deci mai bine ai abandona aceasta cale si te-ai apuca de altceva. Indiferent in ce plan al vietii resimti acest mare hop, nu trebuie sa-l iei ca pe un esec, ci ca pe o provocare de a-ti incerca fortele in cu totul alta directie. S-ar putea ca planul de rezerva pe care il incepi sa fie mai bun decat cel care nu mai duce unde vrei!

Horoscop 30 aprilie 2015 – Leu

Nu te lasa coplesit de starea emotionala fragila care iti da tarcoale. Poti depasi cu brio aceasta stare de teama, aproape inexplicabila, cu o gluma, cu o atitudine joviala si vesela, indiferent de ce se petrece in jur. E ceva nevazut care te retine sa zambesti si sa fii tu cel jucaus si pus pe sotii, de parca ti-ar fi teama sa nu faci vreo gafa, dar nu ai motive de ingrijorare. Tu ai intotdeauna solutii, chiar si in cele mai fragile situatii, pentru ca tu spui intotdeauna: da, se poate! Nu te mai gandi la pericole nevazute sau riscuri inexistente, si treci peste toate cu un suras pe fata!

Horoscop 30 aprilie 2015 – Fecioara

Familia, prietenii, anturajul apropiat sunt sursa principala de energie pozitiva catre succesele acestei zile. Daca ai vasli singur spre ceea ce ti-ai propus, roadele ar intarzia sa apara, pentru ca iti lipseste stimulentul puternic de pe margine. Cand ii vezi pe ceilalti atat de implicati si de dornici de succes, parca te concentrezi si tu mai bine catre ceea ce ai de facut. Ca sa nu-i dezamagesti, vei face tot ce-ti sta in putinta sa atingi acele scopuri. E o placere sa vezi entuziasmul lor, care te molipseste si pe tine!

Citeşte şi Noroc chior la bani: Topul zodiilor care se pot trezi bogate peste noapte în luna mai

Horoscop 30 aprilie 2015 – Balanta

Faci echipa foarte buna cu persoana iubita, dar, indiferent din ce tabara faci parte – adica esti ea sau el – trebuie sa accepti faptul ca azi femeia este capul tuturor actiunilor interesante. Femeia trebuie sa spuna incotro e mai bine sa mergeti impreuna, deci las-o pe reprezentanta sexului frumos sa-ti exprime parerea, pentru ca are cea mai buna solutie pentru cuplul vostru. Mama sau sotia este azi in centrul tuturor actiunilor pozitive, din care fiecare membru al familiei are de castigat sau de invatat. Daca femeia esti tu, fa un pas in fata si spune mai clar ce intentii sau dorinte ai, atragandu-i si pe cei dragi in proiectele tale.

Citeste mai mult in Revista TEO.