HOROSCOP 30 AUGUST. Decizii dificile şi posibile conflicte pentru mai multe zodii

HOROSCOP 30 AUGUST. Este momentul in care se iau decizii dificile si se fac eforturi pentru aplanarea conflictelor. Simtiti nevoia de a afla adevarul, inclusiv in chestiuni minore. Incercati sa nu faceti din lucrurile marunte un capat de lume! Este de preferat sa porniti in cautarea unor adevaruri mai inalte. 

RomaniaTV.net
30 aug. 2014, 08:38
HOROSCOP 30 AUGUST. Decizii dificile şi posibile conflicte pentru mai multe zodii

BERBEC: Plecati intr-o calatorie in interes familial, care s-ar putea sa nu decurga asa cum ati dorit. Va recomandam sa va pastrati calmul.

TAUR: In prima parte a zilei sunteti irascibil din cauza problemelor de serviciu. Dupa-amiaza va simtiti bine impreuna cu prietenii care va vin in vizita. S-ar putea sa planuiti o excursie.

GEMENII: Din cauza stresului, sunteti predispus la probleme de sanatate sau chiar accidente. Va recomandam sa nu faceti eforturi fizice sau intelectuale.

RAC: De dimineata sunteti nervos pe partenerul de viata, pentru ca a cheltuit prea mult. Puteti sa evitati o cearta cu persoana iubita daca renuntati sa mai fiti incapatanat.

LEU: De dimineata va pune pe ganduri o veste neplacuta, legata de relatiile sentimentale. Va sfatuim sa fiti prudent, indiferent ce se intampla. Nu faceti persoanei iubite promisiuni pe care sa nu le puteti respecta!

FECIOARA: In cursul diminetii aflati ca trebuie sa plecati intr-o delegatie. Partenerul de viata este foarte nemultumit, pentru ca spera sa fiti impreuna. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa ii acordati mai multa atentie familiei.

BALANTA: Este posibil sa aveti probleme cu banii, motiv pentru care nu va simtiti in largul dumneavoastra la o petrecere. Incercati sa va pastrati echilibrul si sa nu exagerati!

SCORPION: S-ar putea sa va certati cu persoana iubita, pentru ca renuntati la o excursie. Se pare ca astazi nu aveti succes nici in afaceri. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa va limitati la activitati de rutina.

SAGETATOR: S-ar putea sa fiti nemultumit din cauza unor schimbari neasteptate la locul de munca. Incercati sa va calmati, oricum nu puteti schimba nimic!

CAPRICORN: S-ar putea ca partenerul de viata sa va reproseze ca neglijati familia, pentru ca va implicati in prea multe activitati. Sunteti pus in fata unei decizii dificile. Incercati sa luati decizii la rece.

VARSATOR: Astazi puteti avea succes in tot ce faceti. Va sfatuim sa tineti cont de parerile unui prieten apropiat. Relatiile sentimentale sunt foarte bune. Nu-i faceti reprosuri persoanei iubite!

PESTI: Dupa-amiaza s-ar putea sa aveti o neintelegere cu partenerul de viata, din cauza problemelor financiare si a parerilor diferite despre o calatorie in care urmeaza sa plecati impreuna. Va sfatuim sa va controlati nervii, pentru ca situatia se va REZOLVA repede.