HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru marţi

HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2014: Racii au o zi buna, dar obositoare, iar Balantele nu trebuie sa faca cheltuieli inutile.

29 dec. 2014, 12:17
HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru marţi

Horoscop berbec 30 Decembrie 2014
In cazul in care va doriti ceva nou, puteti incepe pregatirea pentru acel eveniment. Revizuiti adresele de contact. Nu este exclus ca propunerile sa fie facute deja.

Horoscop taur 30 Decembrie 2014
Va puteti trezi cu o invitatie a prietenilor, spontana si improvizata. Nu o refuzati. Tocmai pentru ca este spontana, poate fi foarte interesanta.

Horoscop gemeni 30 Decembrie 2014
Intalnirile ocazionale sunt cele mai interesante si poti avea ceva de genu astazi. Un vechi prieten, probabil va introduce in relatii noi si casuale, care pot deveni o cooperare pe termen lung.

Horoscop rac 30 Decembrie 2014
Zi de succes, dar obositoare. Multe lucruri le faceti in casa dvs si la altcineva, fara ajutor sau interventie straina. Rezultate bune va vor alimenta cu optimism.

Horoscop leu 30 Decembrie 2014
Nu este o zi prea de de succes pentru dvs, dar este recomandat sa o folositi in primul rand pentru recreere. Reduceti intalnirile si nu va lasati atras de intrigi.

Horoscop fecioara 30 Decembrie 2014
Ziua de azi este buna pentru recreere, dar puteti merge la o intalnire de afaceri sau puteti purta o conversatie. Putina retinere nu strica, nu va lasati atras de emotii si nu va grabiti sa indepliniti propunerile primite.

Horoscop balanta 30 Decembrie 2014
Astazi trebuie sa va abtineti sa faceti cheltuieli inutile. Marfa cumparata astazi se poate deteriora, sau va va fii absolut inutila, deci este mai bine sa amanati o plimbare prin magazine.

Citeşte mai mult pe bewoman.ro