Horoscop 30 DECEMBRIE 2020. E ziua Lunii pline in Rac!

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 30 DECEMBRIE 2020. E mult asteptata zi a Lunii pline in Rac.

30 dec. 2020, 00:31
Horoscop 30 DECEMBRIE 2020. E ziua Lunii pline in Rac!

Horoscop 30 DECEMBRIE 2020. 

Esti pregatit pentru avalansa de emotii? Venus si Neptun se asigura ca intretin atmosfera, ca sa lasi aceste sentimente sa te elibereze. Totul va fi bine in curand!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Abilitatile tale de a lua decizii pot fi la un maxim astazi, cu toate deciziile spontane ce iti apar la orizont si care iti fac ziua speciala in felul sau. Cu toate acestea, nu te lasa luat de val de un succes timpuriu si tempereaza-ti reactiile si raspunsurile pentru ca pot aparea mai tarziu implicatii nedorite. Iti vei face prezenta sa fie simtita cu adevarat in contact cu superiorii de orice fel.

Horoscop 30 DECEMBRIE 2020 TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Astazi vei realiza din nou importanta timpului in lumea afacerilor. Vei constientiza cat de mult risc este implicat atunci cand lucurile se fac intr-o maniera bazata pe hazard. Drept consecinta, iti vei replanifica totul intr-o maniera riguroasa ca sa nu ai surprize neplacute ce iti pot sabota toata munca. Se anunta si calatorii in viitorul apropiat, fie de placere fie de afaceri.

Horoscop ianuarie 2021 cu Adrian Bunea. Tranzitul nefavorabil al planetei Jupiter influenţează puternic mai multe sectoare de viaţă ale nativilor
Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Astazi este o zi norocoasa pentru tine. Te poti astepta sa ai parte de intamplari si clipe minunate, atat la munca cat si in viata personala cu oamenii dragi tie. Pot fi evenimente neasteptate, dar nu neplacute, care sa te tina in priza, chiar amuzat. Deci este o zi a surprizelor, aduse de Luna plina de azi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop 30 DECEMBRIE 2020 DRAGOSTE.  Simti magia?
Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 30 DECEMBRIE 2020. Venus in Sagetator face cuadratura cu Neptun si totul pare roz. Nimeni nu te poate scoate din starea ta euforica. Simti magia?

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:
Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Datorita libidoului tau crescut vei avea o noapte de neuitat, indiferent ca esti sau nu intr-o relatie serioasa. Daca esti intr-o relatie pe termen lung, partenerul nu va putea rezista sarmului tau debordant, iar flacara pasiunii este mai mistuitoare ca niciodata. Singur? Fii regatit pentru o aventura romantica neasteptata.

Horoscop 30 DECEMBRIE 2020 dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Totul merge excelent in relatia ta de cuplu, chiar si tu esti surprins ca lucrurile stau atat de bine. Negativitatea, tensiunea si indoielile, toate sunt de domeniul trecutului. Bazele relatiei voastre sunt compasiunea si intelegerea. Asa ca va simtiti foarte bine impreuna. Daca esti singur, afla ca norocul este de partea ta. Tot ce trebuie sa faci este sa actionezi.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Azi este ziua perfecta pentru a clarifica lucrurile intre tine si partenerul tau si a risipi norii negrii care se stransesera asupra relatiei voastre. Va va relaxa pe amandoi.  Esti singur? Mergi sa intalnesti oameni noi si flirteaza. Iesi in oras si distreaza-te!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.