HOROSCOP 30 ianuarie. O zodie primeşte bani de luni. Cum începe săptămâna pentru fiecare semn în parte

HOROSCOP 30 ianuarie. Conjunctura astrală ne face să ne lipsească puţin simţul practic, însă sunt şanse ca unii să se afirm pe plan artistic. Nu insistaţi cu lucrurile pentru care este nevoie de pragmatism, ci acordaţi o mai mare atenţie hobby-urilor şi talentelor. Pentru restul nu au intrat zilele în sac şi oricum azi nu vă iese mare lucru.

RomaniaTV.net
29 ian. 2017, 17:46
HOROSCOP 30 ianuarie. O zodie primeşte bani de luni. Cum începe săptămâna pentru fiecare semn în parte

BERBEC. Sunteti creativ si va preocupa ideea de a incepe o activitate noua. Aveti sanse sa va afirmati pe plan intelectual. Parcurgeti o perioada favorabila inspiratiei artistice. Va sfatuim sa nu neglijati odihna.

TAUR. Va simtiti in forma, dar este posibil sa constatati ca nu va reuseste aproape nimic. Sunteti confuz si va lipseste simtul practic si nu este exclus sa fiti inteles gresit de cei din jur. Riscati sa va certati atat cu colegii de serviciu, cat si cu partenerul de viata.

GEMENI. Dimineata sunteti mai sensibil decat de obicei, ceea ce ar putea sa va afecteze relatiile cu cei din jur. Azi e nevoie de prudenţă în tot ce faceţi. Nu faceti nici o promisiune daca nu sunteti sigur ca puteti sa o respectati!

RAC. In mod neasteptat, primiti o suma importanta de la o ruda mai in varsta. Va regasiti increderea in viitor si incepeti sa faceti planuri. Va recomandam sa nu luati hotarari importante in graba, pentru ca va lipseste simtul practic. Consultati-va cu partenerul de viata!

LEU. Sansele sunt de partea dumneavoastra, intuitia va ajuta si reusiti sa depasiti cu bine dificultatile. Aveti succes in tot ce faceti. Este o zi buna pentru examene si pentru afirmarea pe plan artistic. Relatiile sentimentale sunt foarte bune. Acordati mai multa atentie unui membru al familiei, care ar putea avea probleme cu sanatatea!

FECIOARĂ. Dimineata faceti planuri ambitioase in legatura cu o afacere, dar este posibil sa va loviti de obstacole care va cam taie elanul. Va sfatuim sa aveti mai multa rabdare si sa fiti mai realist. Proiectele dumneavoastra se pot concretiza, dar nu astazi.

BALANŢĂ. Dimineata aveti tendinta sa fiti prea idealist si sa neglijati probleme importante. Nu incepeti nimic nou, pentru ca este posibil sa luati decizii eronate! S-ar putea ca intuitia sa nu va ajute prea mult. Cereti sfatul prietenilor!

SCORPION. Sunteti hipersensibil si nu aveti chef de vorba. Va sfatuim sa evitati intalnirile cu prietenii. Ar fi bine sa amanati orice tranzactie si sa evitati speculatiile, pentru ca riscati sa pierdeti sume importante. Pe plan sentimental parcurgeti un moment favorabil.

SĂGETĂTOR. Sunteti cam agitat, pentru ca incepeti o lucrare noua si nu va este clar cum sa o abordati. Nu refuzati sprijinul oferit de colegi! Chiar daca va framanta problemele profesionale, ar fi bine sa ii aratati partenerului de viata mai multa afectiune.

CAPRICORN. Va recomandam sa nu incepeti activitati noi, pentru ca va lipseste simtul practic. Amanati deciziile importante pe plan profesional si in afaceri, pentru ca s-ar putea sa nu gasiti cele mai bune solutii!

VĂRSĂTOR. Aveti ocazia sa va afirmati in societate, mai ales datorita talentelor artistice. Dupa-amiaza faceti cunostinta cu o persoana care va va sustine activitatea creativa. Va sfatuim sa aveti rabdare si fiti increzator in intuitia partenerului de viata.

PEŞTI. S-ar putea sa aveti o mare dezamagire, in urma unei intalniri de afaceri. Nu va descurajati! Pur si simplu, nu este un moment favorabil. Nu incercati sa obtineti castiguri rapide. Seara petreceti momente placute alaturi de persoana iubita si faceti planuri cu privire la o calatorie.