Horoscop 30 iulie 2020. Tensiunile plutesc în aer. Învăţaţi să vă gestionaţi emoţiile pentru a evita conflictele inutile

Horoscop 30 iulie 2020. Nu este una dintre cele mai bune zile pentru nativii din mai multe zodii. Tensiunile plutesc în aer şi este nevoie de o mică scânteie pentru a izbucni ditamai conflictul. Astrologii vă sfătuiesc să încercaţi să vă gestionaţi mai bine emoţiile şi răbufnirile. Este nevoie doar să conştientizaţi faptul că sunteţi pe punctul de a isca un război, iar din momentul în care conştientizaţi acest lucru, ţine doar de voi să vă temperaţi, să trageţi aer în piept şi să amânaţi răspunsul la respectiva situaţie pentru mai târziu, când veţi fi mai calmi şi poate mai detaşaţi.

RomaniaTV.net
29 iul. 2020, 13:11
Horoscop 30 iulie 2020. Tensiunile plutesc în aer. Învăţaţi să vă gestionaţi emoţiile pentru a evita conflictele inutile

BERBEC

Azi, relaţia cu persoană iubita este parcă şi mai tensionată. Este posibil să nu reuşiţi să vă achitaţi datoriile şi să fie necesar să apelaţi la ajutorul apropiaţilor. Fiţi precauţi şi încercaţi să nu aruncaţi banii pe lucruri care nu vă sunt de folos imediat.

TAUR

În ultima perioadă nu aţi reușit să vă daţi seama de ce anume aveţi nevoie pentru a vă simți împliniţi. Totul în jurul vostru este haos. Nu reușiţi să duceţi la îndeplinire nimic din ceea ce vă propuneţi. 

GEMENI

Încercaţi să vă menţineţi bunadispoziţie. Aveți grijă să nu lăsați această apatie bruscă să vă aducă ghinion la locul de muncă. Pentru a vă contracara starea de spirit curentă, asigurați-vă că munca pe care o faceți astăzi este cât mai apropiată de perfecţiune. De asemenea, încercaţi să puneţi la punct un plan detaliat pentru viitorul vostru, astfel încât universul să știe ce să vă ofere. 

RAC

Nu este una dintre cele mai bune zile pentru voi, deoarece aveţi impresia că nimic nu merge cum v-aţi dori sau cum v-aţi planificat. În plan sentimental, conflictele continuă, iar în plan profesional, vor ieși la suprafață niște nemulțumiri mai vechi. 

LEU 

Relaţia de cuplu este instabilă şi nu vă puteţi baza pe partenerul de viaţă. Vă asumaţi mai multe activităţi decât puteţi finaliza şi intraţi în criză de timp şi în panică, iar asta are consecinţe neplăcute şi asupra relaţiei voastre de cuplu.

FECIOARĂ

Neajunsurile emoționale pe care le-aţi trăit în copilărie au făcut din voi persoane fragile și extrem de vulnerabile. Zilele acestea aduc neliniște în viața personală. Agitația din jur are un efect advers evident asupra propriului echilibru.

BALANŢĂ

Azi, puteţi avea parte de tensiuni și situații la limită, fie cu partenerul de viață, fie cu un coleg de muncă sau cu un partener de afaceri. Ar fi recomandat să nu luaţi decizii radicale deocamdată, ci să lăsaţi lucrurile să se calmeze. 

SCORPION

Dacă simţiţi prea multă greutate pe umeri, amintiți-vă că nu este greşit şi nu este nicio ruşine să cereţi ajutor. Încercați să vă petreceți cât mai mult timp cu prietenii și familia și evitați stresul cât mai mult posibil până când această dispoziție trece.

SĂGETĂTOR

Nu vă plac schimbările care au loc acum la nivel profesional, mai ales că nici din punct de vedere financiar nu faceţi faţă cheltuielilor comune. Vorbiţi prea mult şi faceţi excese foarte periculoase.

CAPRICORN

Planurile voastre de azi pot fi împiedicate de anumite circumstanțe neprevăzute. Nu lăsaţi acest lucru să vă demoralizeze. Utilizați timpul liber pentru a vă odihni dacă aveți nevoie să vă reîncărcați bateriile. În dragoste, astrologii vă sfătuiesc să acţionaţi în mod echilibrat.

VĂRSĂTOR

Azi, ajungeţi să acționaţi complet irațional în anumite situații. Sunt persoane față de care ar trebui să simțiţi măcar o infimă recunoaștere pentru tot ceea ce fac pentru voi.

PEŞTI

Persoana iubită este mult prea stresată de propriile probleme pentru a fi capabilă să vă înţeleagă cu adevărat. Vă simţiţi neglijaţi, ba, chiar vă puneţi problema că nu mai prezentaţi interes pentru partenerul de viaţă. Nu mergeţi chiar atât de departe cu scenariile. Nu ăsta este motivul atitudinii lui distante, ci alte probleme cu care voi nu aveţi de-a face.