Horoscop 30 iunie 2023. Contextul astral ne ajută să avem claritate și să luăm cele mai bune decizii

Horoscop vineri, 30 iunie 2023. Mercur din Rac face trigon cu seriosul Saturn, ajutandu-ne sa trecem cu bine printr-o sarcina importanta.

29 iun. 2023, 23:47
Horoscop 30 iunie 2023. Contextul astral ne ajută să avem claritate și să luăm cele mai bune decizii
Horoscop vineri, 30 iunie 2023

Horoscopul zilei, vineri 30 iunie 2023. Mercur din Rac face trigon cu seriosul Saturn, ajutandu-ne sa trecem cu bine printr-o sarcina importanta. Apoi Luna din Scorpion va face trigon cu visatorul Neptun, incurajandu-ne sa luam lucrurile mai usor. Dupa ce Luna intra in Sagetator, la Neptun se va intoarce apoi retrograd, incepe un ciclu de cinci luni in care putem obtine claritate si putem vedea dincolo de valurile care se vor ondula peste tot in jurul nostru. Lumea noastra devine mai clara.

Citește și: Horoscop special: NEPTUN RETROGRAD ÎN PEȘTI, 30 iunie 2023. Tot ce trebuie să știi despre mișcarea retrogradă a planetei iluziilor

Horoscop 30 iunie 2023

Berbec

Aspectele de viata ce au avut de suferit din cauza amanarilor, punand presiune pe tine, acum se indreapta spre solutii pozitive. Asta te ajuta sa te decompresezi si sa te relaxezi. Intri intr-o noua faza, mai creativa, in care poti inchide usa spre trecut pentru totdeauna si sa ai un inceput dinamic, plin de optimism si energie.

Citește și: Horoscop iulie 2023 Camelia Pătrăşcanu. Luna în care se fixează amintiri de neuitat

Taur

Aceasta zi iti aduce influente astrale favorabile, ajutandu-te sa iti gasesti puterea necesara ca sa clarifici aspecte ce ti-au cauzat mult stres si confuzie. Fa bine sa nu te panichezi si asigura-te ca eviti contradictiile si potentialele conflicte din nimicuri cu altii. Asta iti va da suficient de multa libertate mentala ca sa te concentrezi doar pe ale tale si sa le faci bine.

Gemeni

Astazi te simti revolutionar si in timp ce intorci lumea cu susul in jos, ai putea descoperi ca iti place ce a iesit. Descoperi moduri noi de a face lucruri vechi. Toate acestea te duc pe calea de a te simti mult mai optimist si iti imbunatatesc starea de spirit.

Citeste restul zodiilor pe www.sfatulparintilor.ro.