Horoscop 30 Mai 2015: Leii îşi calcă pe orgoliu cerând ajutor

Horoscop SÂMBĂTĂ 30 Mai 2015. Leii au nevoie de ajutor și trebuie să-l ceară unei persoane dificile, iar Berbecii pot primi oferta unui loc de muncă, potrivit Bewoman.ro.

RomaniaTV.net
29 mai 2015, 12:25
Horoscop 30 Mai 2015: Leii îşi calcă pe orgoliu cerând ajutor

Horoscop Berbec 30 Mai 2015

Puteți primi oferta unui nou loc de muncă sau a unei activități profesionale. Cu toate acestea, va fi o perioadă de muncă grea și o oportunitate de a câștiga experiență și noi abilități. În iubire, cineva se se apropie mai mult de dvs, pentru a vă cunoste mai bine.

Citeşte şi Vrei o soţie perfectă? Află din ce zodie ar trebui să fie

Horoscop Taur 30 Mai 2015

Poate că în anumite situații trebuie să vă informați pentru că activitățile și proiectele dumneavoastră să decurgă bine. Actualizările pe care le așteptați, pot să vina mai repede decât credeți. În dragoste, trebuie să vă limpeziți mintea înainte de a vă implica într-o nouă relație.
 
Horoscop Gemeni 30 Mai 2015

Faceți propuneri în ceea ce vă pricepeți cel mai bine. Cu sprijinul astrelor, veți atinge excelentă la care tânjiți. În iubire, cineva de care vă place vă dezvăluie ceva important.

Vezi şi Horoscop: Află cât de norocoasă vei fi în luna iunie 2015, în funcţie de zodia ta

Horoscop Rac 30 Mai 2015

O problemă economică vă forțează să luați o decizie rapidă. Există riscul de a pierde bani, deci ar trebui să luați măsuri de precauție. În dragoste, partenerul dvs ar putea fi rănit sau supărat de unele dintre cuvintele dvs.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO.