Horoscop 30 mai 2021. Mercur îşi începe mişcarea retrogradă. Provocări majore, care îi împing pe nativi într-o direcţie nouă

Esti in cautarea variatiei, te-ai saturat de rutina. Vrei sa faci ceva diferit. Simti nevoia de o gura de aer proaspat, de putina libertate de miscare. Planifica ceva special!

29 mai 2021, 21:05
Horoscop 30 mai 2021. Mercur îşi începe mişcarea retrogradă. Provocări majore, care îi împing pe nativi într-o direcţie nouă

Horoscop 30 mai 2021 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Intrarea lui Mercur in retrograd se simte ciudat de confortabil la acest moment pentru tine si, in sfarsit, iti da putere ca sa nu iti mai justifici spatiul personal si limitele in fata altor oameni. Foloseste tehnici de relaxare si toti pasii necesari pentru ca trupul si mintea ta sa fie cat de calmi pot fi la acest moment.

Dedica clipe mai multe pentru a te odihni, pentru a permite creierului sa se detaseze de subiectele stresante si sa iti dea toata informatia pe care o poarta cu el. Totul va fi mult mai clar in curand.

Horoscop 30 mai 2021 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Suprizele nu par a se opri si tu ai nevoie de un moment sa iti tragi sufletul si respiratia si sa iti pese mai mult de starea ta de bine in fata atator influente exterioare si solicitari sociale. Petrece acest timp de izolare pe care sistemul il cere si foloseste aceasta oportunitate ca sa te scufunzi in lumea ta interioara, sa incetinesti ritmul si sa dormi bine.

Citeste si Horoscopul banilor pentru luna iunie. O perioadă cu multe provocări, dar şi cu surprize plăcute în sectorul financiar. În buzunarele cui vor intra mai mulţi bani decât de obicei

Este timpul pentru grija fata de Sine. Provocarile momentului te imping intr-o noua directie si ele pot schimba totul in timp. Vezi cat esti de bine conectat cu anumiti oameni si hraneste acele relatii pe care le simti a fi in regula.

Citeste si Horoscop IUNIE 2021. Venus schimba zodia de doua ori. Luna acopera total Soarele. Cinci planete retrograde. Ce va fi?

Horoscop 30 mai 2021 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Mercur a intrat in retrograd, facandu-ti credintele mai importante ca oricand. In timp ce acum sunt vremuri provocatoare pentru motivele bine determinate, ar trebui sa te intrebi daca judecata ta morala este in ordine si daca nu cumva ai dat mai multa putere influentelor exterioare inaintea personalitatii tale autentice.

Fata pe care doresti sa o arati lumii este importanta pentru ca ea te ajuta sa setezi niste limite si sa iti aperi lumea interioara de relatii toxice.

Citeste restul zodiilor pe www.sfatulparintilor.ro

Horoscop DRAGOSTE 30 mai 2021. Mesaj NOU de la ingerii iubirii!

Horoscop DRAGOSTE 30 mai 2021 BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Daca esti singur, da-ti seama ca timpul ti-a permis sa aducni experienta valoroasa care sa te ajute sa intri intr-o relatie de succes si plina de satisfactie in viitor. Ingerii dezvoltarii spirituale iti transmit sa iti privesti dificultatile si esecurile ca fiind lectii valoroase din care ai invatat foarte multe si ai devenit o alta persoana. Pentru cei aflati intr-o relatie, prezenta acestor ingeri speciali inseamna ca va asteapta decizii importante in cuplu ce trebuie luate si care vor duce la dezvoltarea voastra.

Horoscop DRAGOSTE 30 mai 2021 TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Prezenta arhanghelului Metatron pentru zodia ta acum ofera un bun moment de a luat decizii si a face alegeri importante pentru viata ta amoroasa. Nu actiona impulsiv si gandeste-te bine ce decizie iei. Metatron te ajuta sa te deschizi pentru prosperitate in viata ta care te ajuta sa ai o relatie de succes. Tot el iti introduce mai multa ordine si armonie in viata ta amoroasa.

Horoscop DRAGOSTE 30 mai 2021 GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Te ghidam spre raspunsul la rugaciunea ta. Fii rabdator si asculta-ti ghidul interior in liniste, ca sa simti pasii de urmat spre manifestarea relatiei de iubire ideale pentru tine.

Restul zodiilor pe www.sfatulparintilor.ro