Horoscop IUNIE 2021. Venus schimba zodia de doua ori. Luna acopera total Soarele. Cinci planete retrograde. Ce va fi?

Horoscop IUNIE 2021. Venus, planeta care patroneaza dragostea si romantismul, schimba 3 zodii in luna iunie.

29 mai 2021, 07:22
Horoscop IUNIE 2021. Venus schimba zodia de doua ori. Luna acopera total Soarele. Cinci planete retrograde. Ce va fi?

Horoscop IUNIE 2021.

Luna iunie va fi mai mult decat activa. Soarele va fi pe rand in Gemeni, apoi in Rac. Pana va schimba zodiac, Luna Noua il va acoperi intr-o frumoasa eclipsa totala, Gemeni. Iar ziua trecerii in Rac va conincide cu solstitiul de vara. De asemenea, Mercur este retrograd, apoi va iesi. Venus isi continua tranzitul direct prin trei zodii (Gemeni, Rac, Leu). Marte intra si el in Leu, iar Jupiter si Neptun intra in miscare retrograda. Ar mai fi de adaugat ca pe parcursul lunii iunie 5 planete vor fi retrograde (Mercur, Jupiter, Neptun, Saturn si Pluto). Acestea sunt pe scurt evenimentele majore ale lunii iunie. Mai multe detalii despre fiecare poti afla de aici.

Iata cum va fi luna iunie 2021 pentru fiecare zodie in parte.

Horoscop IUNIE 2021 – BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Pana in septembrie, doua teme sunt la ordinea de zi pentru tine. Intai de toate, este independenta. Multi oameni vor sa fie independenti, dar nu vor sa isi asume ceea ce presupune sa isi obtina independenta : sa actionezi liber inseamna multa responsabilitate de sine. Este o provocare pentru ca nu poti sa faci pe nimeni altcineva responsabil. In alt doilea rand, este vorba despre puterea vointei – despre cum sa iti folosesti vointa inteligent in loc de impulsiv si imprudent. Ca sa poti stapani ambele aspecte bine, ai nevoie sa stii cu ce iti aliniezi actiunile. Stabileste-ti valorile.

Horoscop IUNIE 2021 – TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Ai parte de un start frumos si delicat in luna iunie. Mai tarziu, subiecte fata de care te-ai eschivat pana acum vor veni pe masa. Dar Venus in Leu iti ofera taria si curajul sa rezolvi inclusiv situatiile neplacute – intai, pentru ca unele lucruri pur si simplu trebuie acceptate, iar in al doilea rand pentru ca esti chemat sa gasesti solutii neconventioale. Fii creativ si nu te duce pe calea cea mai simpla, ci vezi ce iti satisface inima cu adevarat. Ai in tine toate resursele sa descoperi asta in tine.

Horoscop IUNIE 2021 – GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Prima saptamana din iunie este cam confuza. Dorintele si visele fac viata dificila pentru tine, pentru ca circumstantele vietii nu doresc sa se subordoneze acestora asa cum ai vrea. Insa apoi intri in contact cu partea ta mai receptiva care este gata sa accepte si sa aprecieze orice vine pe calea ta. In a doua parte a lui iunie, Jupiter si Neptun iti vor sustine aceasta atitudine si iti asigura tranzitii line spre urmatoarea etapa. Nu te lasa presat de energia retrograda a lui Saturn si Pluto, ci ramai increzator intr-un context mai mare in care poti actiona cu incredere.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop lunar DRAGOSTE iunie 2021. Venus schimba 3 zodii. Cum influenteaza dragostea?

Iata horoscop lunar dragoste IUNIE 2021. Venus, planeta care patroneaza dragostea si romantismul, schimba 3 zodii in luna iunie. Aflata la inceputul lunii in Gemeni, Venus se muta in 2 iunie in Rac, pentru ca in 27 iunie sa se instaleze in regalul Leu. Asteapta-te la o perioada cu reuniuni de familie, intalniri cu prietenii, la romantism, creativitate, stralucire.

Iata cum va fi luna iunie 2021, in plan amoros, pentru fiecare zodie in parte.

Horoscop lunar DRAGOSTE iunie 2021 pentru BERBEC
Inveti lucruri noi, ai parte de revelatii inspirationale. Mergi cu valul, vezi unde te duce, chiar daca, pe moment, pare ca n-ajungi nicaieri. Intuitia te va ghida si vei obtine ceea ce-ti doresti in dragoste. Mercur retrograd te poate face sa te indoiesti de tine. Faci alegerile corecte? Ai grija de viitorul tau? Vestea buna este nu trebuie sa hotarasti acest lucru acum. Raspunsul va veni atunci cand trebuie sa vina.

Horoscop Mariana Cojocaru. Tensiuni în paradisul conjugal, eclipsa de Lună aduce necazuri
Horoscop lunar DRAGOSTE iunie 2021 pentru TAUR
Venus iti aduce multa satisfactie. Esti jucaus, dornic sa incerci lucruri noi, sa impingi limitele. Ai energia unei luni de miere, iar daca esti la inceputul unei relatii, legaturile se vor crea mult mai repede. Relatia poate creste si poate rezulta ceva de durata. Bucura-te de viata, chiar daca lucrurile nu stau uneori chiar ca pe roze!

Horoscop lunar DRAGOSTE iunie 2021 pentru GEMENI
Relatiile de lunga durata se cimenteaza, iar altele noi pot incepe. Indiferent in care situatie te afli, viata amoroasa va fi infloritoare. Lasa-ti adevaratele sentimente sa iasa la suprafata, fii deschis si vei primi dragostea pe care o meriti. Marte se muta in Leu si ai tendinta de a fi mai practic, mai ambitios, dornic de putere. Nu uita de compasiune!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop Urania 29 mai – 4 iunie 2021. Intrarea planetei Venus în Rac aduce o schimbare mare de energie. Tranzitul vine cu emoții intense, sentimente puternice și trǎiri complexe