Horoscop 30 mai – 5 iunie 2022. Un retrograd se termina, altul incepe. Apar surprize in amor

Saturn intra in retrograd in Varsator, deci asteapta-te sa simti din plin un sentiment al datoriei si seriozitatii in legatura cu directia ta

30 mai 2022, 07:25
Horoscop 30 mai – 5 iunie 2022. Un retrograd se termina, altul incepe. Apar surprize in amor

Iata horoscop saptamanal pentru 30 mai – 5 iunie 2022. O noua saptamana incepe, sub superbul aspect de Luna noua in Gemeni. Noi inceputuri se anunta. Spre finalul saptamanii, Mercur iese din retrograde (3 iunie), iar o zi mai tarziu (4iunie) Saturn intra in retrograd in Varsator. A venit momentul sa treci la actiune si sa pui in practica toate ideile din timpul lui Mercur retrograd. Dar ai grija sa nu iti obligatiile, caci Saturn este responsabil cu disciplina si simtul datoriei.

Citeste-ti horoscopul saptamanal in continuare si traieste din plin miracolul acestei vieti:

Previziuni RUNE pe ZODII, 30 mai – 5 iunie 2022. Runa Thurisaz aduce probleme! Noutati de la pietrele mistice

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Impulsul tau de a cumpara poate fi destul de ridicat, ai grija sa ai o perioada de asteptare inainte de a achizitiona lucruri de valoare. Un puternic sentiment de valoare de sine va avea legatura cu aceasta zona, deci ai face bine sa iti revizitezi cele mai bune calitati pe care le pui la bataie atunci cand castigi bani. Afirma credinte care iti dau putere si priveste-te in oglinda atunci cand o faci. Te simti ridicol rostind sau te simti autentic ? Multi oameni au o dificultate sa faca asa ceva, deci antreneaza-te rostindu-le ca si cum le spui copilului tau intern sau chiar copilului tau.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Saturn intra in retrograd in Varsator, deci asteapta-te sa simti din plin un sentiment al datoriei si seriozitatii in legatura cu directia ta, a felului in care te prezinti si a contributiei tale generale in aceasta lume. Viata te poate forta sa te focusezi pe activitatea pe care o faci acum, indiferent despre ce este vorba, pe un job intr-o corporatie sau pe unul ce nu implica ore traditionale de munca. Oricare ti-ar fi calea prezenta, faca ceea ce faci si te motiveaza este autentic, atunci recompensa lui Saturn va fi o experienta plina de mari satisfactii. Viziunile tale sunt in general progresiste si esti implicat in schimbarile sociale ale acestuian,deci cum poti sa iti faci cat mai bine partea in care crezi, personal sau profesional ?

Horoscop special. Cele cinci care vor da lovitura în acest an. Toate le merg din plin

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Saturn intra in retrograd in Varsator, sugerand ca tu sa te focusezi pe bunurile tale, pe valoarea ta financiara pana in iulie. Nu este cazul sa fii permanent cu ochii pe cardurile de credit, dar incearca sa te focusezi pe ce ai nevoie, in special daca este vorba de o investitie in ceva ce va dura. Daca nu esti confortabil cu acest ritm, seteaza-ti un obiectiv de termen lung iar economiile te vor duce la el. Soarele straluceste puternic pe sectorul tau de familie o data cu prezenta sa in Gemeni o luna de zile, deci asteapta-te la schimbari pe acest front de viata.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop DRAGOSTE 30 mai – 5 iunie 2022. Surprize in amor. Vezi pentru cine!
Horoscop dragoste saptamanal pentru 30 mai – 5 iunie 2022. Saptamana incepe sub Luna noua in Gemeni. Devii spontan si dornic de noi explorari Venus si Uranus aduc momente placute in compania oamenilor pe care ii iubesti. Se anunta surprize, mai ales ca Mercur va iesi din retrograd spre finalul saptamanii.

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!
Horoscop dragoste Berbec
Saptamana aceasta se anunta suprize placute in amor. Relatia de cuplu poate deveni oficiala, iar daca este deja, sunt sanse mari sa anuntati venirea pe lume a unui viitor membru. Daca esti singur, norocul iti surade. Fa prima miscare si abordeaza persoana de care esti interesat.

Horoscopul dragostei Taur
Viata ta amoroasa este destul de complicata acum. Daca esti implicat intr-o relatie, ia in calcul sa petreci o vreme singur, pentru a te calma si pentru a vedea cu alti ochi situatia prin care treci acum. Daca esti singur, fii mai deschis la flirturi si complimente. Nu iti face deloc bine sa te inchizi in tine.

Horoscop dragoste Gemeni
Nu te mai preface ca este totul in regula si indrazneste sa infrunti adevarul. Schimba-ti atitudinea, fii diplomat si conciliant, evita conflictele si luptele cu partenerul. Relatia ta depinde de modul in care vei aborda aceasta situatie. Daca esti singur, aura ta senzuala va atrage din ce in ce mai multi oameni in jurul tau. Alege cu intelepciune potentialii parteneri.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.