Horoscop 30 NOIEMBRIE – 6 DECEMBRIE 2020. Saptamana eclipsei de Luna

Este saptamana puternicei eclipse de Luna plina in Gemeni. Nu am mai avut un astfel de eveniment de acum 8 ani. In acelasi timp, Mercur este foarte ocupat. Face un sextil cu Saturn, intra in Sagetator, face trigon cu Chiron.

30 nov. 2020, 08:55
Horoscop 30 NOIEMBRIE – 6 DECEMBRIE 2020. Saptamana eclipsei de Luna

Horoscop 30 NOIEMBRIE – 6 DECEMBRIE 2020

. Este ultima zi din noiembrie. Este inceputul unei saptamani care face tranzitia spre luna decembrie.  Mintea ta este superactiva. Weekend-ul, din fericire, se afla sub semnul romantismului cand Venus face trigon cu Neptun.

Citeste-ti horoscopul saptamanal in continuare si traieste din plin miracolul acestei vieti:
In fiecare luni, te asteptam sa citesti horoscopul general al saptamanii pe Sfatulparintilor.ro.

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Draga Berbec, tu esti foarte aproape de a-ti face planurile sa devina realitate si sa iti atingi obiectivele. Mentine-te calm si gandeste rational daca vrei sa urmezi pasii corecti. Gandirea superficiala ar putea ruina totul la care ai muncit asa de de mult. Starea ta de spirit este buna in aceasta saptamana si ti-o poti imbunatati si prin viata ta sociala. Trebuie sa fii calm si meticulos in orice treaba profesionala ai avea, daca vrei sa iti atingi scopul. Inceputul saptamanii iti solicita prudenta si atentie in orice miscare si o gandire foarte analitica inainte de a lua orice decizie. Echilibrele de la munca pot fi usor dezechilibrate, deci fii atent. Finantele nu iti pot sustine acum cheltuieli prea mari si fara noima. Cantareste bine fiecare miscare, pentru binele tau.

Horoscop lunar DECEMBRIE 2020. Ce seminte se planteaza la final de an? Ce roade se culeg in 2021?

Horoscop 30 NOIEMBRIE – 6 DECEMBRIE 2020. TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Draga Taur, este timpul sa iti spargi armura pe care ai pus-o in jurul tau. Scapa de gandurile negre si de indoieli si iubeste-te. Permite-ti sa mai faci si greseli, sa actionezi si sa traiesti! Nu mai lua atat de mult in seama vorbele pe care le auzi de la altii sau dorintele lor. Viata ta iti apartine tie si tu stii foarte bine ce te face fericit. Starea de dispozitie ti se va imbunatati semnificativ si te vei putea ocupa acum de nevoi mai adanci ale fiintei tale. Viata profesionala incepe sa faca progrese pentru ca multe subiecte sunt puse in miscare. Daca vrei sa iti promovezi planurile, trebuie sa muncesti cu oameni care iti sustin increderea pe care o ai.

Horoscop 30 NOIEMBRIE – 6 DECEMBRIE 2020. GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Draga Gemeni, te afli sub lumina reflectoarelor iar abilitatile tale de negociere sunt la cote maxime. Iti poti impune cu multa usurinta punctul de vedere si nimeni nu iti poate rezista. Printre prieteni, tu esti inima grupului si persoana care da tonul. In afara ca te face sociabil, dinamismul tau te ajuta sa iti atingi scopurile si sa te descurci cu obligatiile de pe rol. Saptamana iti aduce multe oportunitati pentru schimbare si imbunatatire la munca. Ai asteptat cu rabdare si tenacitate asta, deci acum e momentul sa iti joci cartea. Ai putea incepe o noua colaborare sau un nou proiect. Lasa-ti fluxul creativ sa te ghideze.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop DRAGOSTE saptamanal 30 NOIEMBRIE – 6 DECEMBRIE 2020. Magie in amor!

Horoscop dragoste saptamanal pentru 30 NOIEMBRIE – 6 DECEMBRIE 2020. O saptamana marcata de eclipsa de Luna plina in Gemeni, intrarea lui Mercur in Sagetator, trigonul lui Mercur cu Chiron. Totul se rezuma la comunicare, conexiuni cu oamenii, la indreptarea ochilor spre viitor. Romantismul este si el sustinut in aceasta saptamana de Venus in Scorpion care face trigon cu visatorul Neptun aflat in Pesti. Asteapta-te la o saptamana magica, mai ales weekend-ul!

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!
Horoscop dragoste Berbec
Partenerul are nevoie de atentia ta. Are nevoie sa fii aproape de el, intr-o maniera mai substantial. Fa tot ce depinde de tine pentru a-l sprijini. Aminteste-ti ca trebuie sa ai armonie in relatie, iar acest lucru se va reflecta si in celelalte zone ale vietii tale. Daca esti singur, nu ascunde in carapacea proprie. Vei rata oportunitatea de a cunoaste oameni noi: poate ca unul dintre acestia s-ar putea dovedi a fi sufletul tau pereche.

Horoscopul dragostei Taur
Viata amoroasa este departe de idealul visat de tine. Totusi, nu este nevoie sa te indoiesti, ori sa iti inchipui tot felul de absurditati. Renunta la astfel de ganduri si petrece mai mult timp alaturi de persoana iubita. Daca esti singur, nu-ti irosi timpul si energia cu flirturi inutilecare iti vor provoca doar frustrari.

Horoscop dragoste Gemeni
Viata sentimentala se indreapta in directia potrivita. Si asta pentru ca faci tot ce depinde de tine pentru a imbunatati atmosfera dintre voi. Esti mai conciliant si iti recunosti greselile asa ca relatia trece la un nivel superior. Daca esti singur, ai curajul sa abordezi persoana pe care o tot urmaresti din priviri. S-ar putea sa fii surprins placut.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.