Horoscop lunar DECEMBRIE 2020. Ce seminte se planteaza la final de an? Ce roade se culeg in 2021?

Iata horoscop lunar decembrie 2020, ultima luna a tumultuosului si transformatorului an 2020. Cum iti inchei anul? Cum intri in 2021? Cum iti influenteaza astrele aceasta luna?

RomaniaTV.net
28 nov. 2020, 13:18
Horoscop lunar DECEMBRIE 2020. Ce seminte se planteaza la final de an? Ce roade se culeg in 2021?

Horoscop lunar DECEMBRIE 2020.

Dupa eclipsa de Luna plina in Gemeni din ultima zi a lui noiembrie, decembrie ne rezerva si el eclipsele sale. Prima va fi eclipsa solara in Sagetator din 14 decembrie.

Dar nu aceasta este cea mai mare veste a lunii. Ci mutarea gigantilor din sistemul nostru solar Saturn si Jupiter in zodia Varsatorului. Astfel, Saturn paseste in Varsator in 17 decembrie, iar Jupiter in 19 decembrie, cu doar cateva zile inainte de Solstitiul de iarna (21 decembrie). Aceasta iarna planteaza semintele unei lumi nou-noute. Te intrebi ce inseamna toate acestea pentru tine?

Iata mesajul lunii DECEMBRIE 2020 pentru fiecare zodie:
Horoscop lunar DECEMBRIE 2020. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Draga Berbec, luna decembrie te va face dinamic si energic. Vei fi cu perceptia foarte ascutita si capabil sa te descurci in timp util cu orice aspecte apar de rezolvat. Asigura-te ca faci schimbarile dorite inainte de mijlocul lunii, pentru ca acum astrele te favorizeaza. Pot aparea unele obstacole minore, dar ele vor fi teportare si tu le vei putea depasi eficient. Dinamismul tau te va ajuta sa iti obtii ce ti-ai propus si sa simti succesul. Fii diplomat si vei fi recompensat.

Una peste alta, sunt influente pozitive predominante ce te ajuta sa avansezi lin prin luna. La final de an, relatiile tale devin resurse valoroase pentru ca tu daruiesti altora multa iubire si deschidere. Totusi, iti prinde bine sa ai in preajma si persoane mai realiste si nesentimentale, mai rationale care sa iti scoata ochelarii roz de la ochi, ceea ce este foarte important daca ai de luat decizii pe termen lung.

Horoscop lunar DECEMBRIE 2020. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Draga Taur, luna decembrie vei avea de-a face, ca mereu, cu multe solicitari ce te streseaza. Ca element pozitiv, iti va fi usor sa inchizi definitiv anumite usi si sa clarifici situatii, in special cele legate de statutul tauu profesional si financiar. Poate te gandesti si sa faci compromisuri ca sa iti stabilizezi castigurile. Focuseaza-te pe unele planuri din trecut care pot fi readuse la viata. Daca faci miscarile potrivite, poti realiza multe lucruri care te fac sa zambesti din nou.

Horoscop decembrie 2020. Zodiile fericite de Sărbători
Totodata, din cauza lui Marte in Berbec, mai ai de trait si experienta de a da drumul. Sa dai drumul la ce? La orice te stramtoreaza, te face dur si nerabdator. Treci prin viata in decembrie intr-un stil mediteranean, desi vremea si stresul sarbatorilor nu te imbie la asta. Insa procedeaza diferit fata de ceilalti – Uranus, caruia ii place mereu sa faca nota discordanta, te va sustine. Un ritm mai lejer nu este un panaceu, dar daca ai clipe de relaxare te deschizi mai usor catre bogatia de oportunitati ca sa te bucuri de viata total diferit.

Horoscop lunar DECEMBRIE 2020. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Draga Gemeni, decembrie are pentru multe multe surprize placute dar si unele provocari ce dateaza din cauza greselilor din trecut. La inceputul lunii, vei fi destul de sensibil si incapabil sa actionezi rational. Un tumult intern, plin de insecuritati pentru viitorul tau si indoieli legate de deciziile tale, iti va cam lua din energie. Evita sa actionezi dupa aceste emotii; astrele te ajuta sa rezolvi mai tarziu in luna aceste aspecte. Nu lua decizii finale in prima parte a lunii.

Sunt inca multe elemente pe care sa le iei in calcul si risti sa ofensezi inutil pe cineva. Deja in a doua parte a lunii ai grad mare de libertate si poti da creativitatii spatiu nelimitat, in special daca este in serviciul idealurilor tale. La final de an sunt constelatii ce te sustin ce implica cooperarea cu altii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop lunar DRAGOSTE DECEMBRIE 2020. Ce aduce intalnirea gigantilor cerului in amor?

Horoscop lunar DECEMBRIE 2020

Iata horoscop lunar dragoste decembrie 2020. Dupa eclipsa de Luna plina in Gemeni din ultima zi a lui noiembrie, decembrie ne rezerva si el eclipsele sale. Prima va fi eclipsa solara in Sagetator din 14 decembrie. Dar nu aceasta este cea mai mare veste a lunii. Ci mutarea gigantilor din sistemul nostru solar Saturn si Jupiter in zodia Varsatorului. Aceasta iarna planteaza semintele unei lumi nou-noute. Te intrebi ce inseamna toate acestea pentru tine? Citeste mai multe informatii aici.

Horoscop lunar DRAGOSTE DECEMBRIE 2020 pentru BERBEC
Luna decembrie se anunta armonioasa alaturi de parteneruld e cuplu. Veti avea grija ca celuilalt sa nu-i lipseasca nimic, sa fie fericit si satisfacut. Nu este exclus sa primiti vestea ca veti avea un bebelus. Daca esti singur, a doua jumatate a lunii te poate aduce mai aproape de o persoana speciala. Fii mai pozitiv si deschis la ceea ce Universul iti va oferi. Bucura-te de viata!

Horoscop lunar DRAGOSTE DECEMBRIE 2020 pentru TAUR
Luna decembrie este destinata relatiei si iubirii. Cuplurile care isi doresc copii au sanse mari de reusita. In cuplurile in care exista neintelegeri, dragostea si sinceritatea pot salva relatia. Bucura-te de ceea ce-ti ofera partenerul. Daca esti singur, planetele iti pot aduce in cale o veche dragoste. Cineva din trecutul tau pe care nu l-ai uitat complet si pentru care mai ai sentimente, bine ascunse, dar puternice. Esti sigur ca esti pregatit sa mai incerci o data.

Horoscop lunar DRAGOSTE DECEMBRIE 2020 pentru GEMENI
Tu ai planuri pentru orice, iar decembrie nu va face exceptie. Planurile tale din aceasta luna presupun fie oficializarea relatiei, fie marirea familiei. Indiferent de situatia in care te afli, sansele de izbanda sunt foarte mari. Daca esti singur, ar trebui ca inainte de a pleca „la vanatoare” sa lamuresti mai multe aspecte legate de viata ta. Nu poti avea o relatie simpla, daca viata ta e complicata.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.