Horoscop 31 decembrie 2020. E momentul să laşi trecutul în urmă

Horoscop 31 decembrie 2020. Este ultima zi a anului. Planeta dragostei, Venus, traverseaza punctele destinului si ale sortii, Nodurile Lunare. Esti gata sa lasi trecutul in urma? Ce datorii ti-au ramas de platit? Luna trece din Rac in Leu, un alt semn emotional, deci continui calatoria in rollercoaster.

31 dec. 2020, 01:57
Horoscop 31 decembrie 2020. E momentul să laşi trecutul în urmă
Horoscop 31decembrie 2020

Horoscop 31 decembrie 2020. Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop 31 decembrie 2020 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Este nevoie de doi pentru un tango, draga Berbec. Tine minte ca viata nu este un bulevard cu sens unic. Este nevoie sa existe putina daruire si primire daca vrei ca altii sa te trateze exact asa cum doresti sa fii tratat. Nu lasa pe altii sa aiba control asupra ta cand vine vorba de a tine fraiele propriei tale vieti. Altii pot fi emotionali si incapatanati. Rosteste lucruri cu sens pentru tine si pentru ceilalti. Intampina Noul An imputernicit !

Horoscop 31 decembrie 2020 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Multe dureri vechi pot fi eliminate daca esti dispus sa stai drept si sa spui exact ce trebuie spus, draga Taur. A te lasa dus de val poate fi o cale usoara dar nu intotdeauna te duce spre calea de implinire a viselor tale. Fii un pic mai agresiv in legatura cu pozitia ta azi si proiecteaza-te ca fiind adevaratul maestru al destinului tau. Intampina Noul An cu bagheta magica de creator in mana !

Horoscop 31 decembrie 2020 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Poate fi o oarecare tensiune si opozitie azi, deci fii pregatit, draga gemeni. S-ar parea ca toata lumea vrea ceva de la tine. Ramai ferm. Sunt tot felul de opinii ce se doresc a fi auzite. Cu cat esti mai incapanat, cu atat va fi mai greu ca informatie importanta sa zboare liber. Protejeaza-ti interesele tinand de teritoriul tau dar ai grija sa nu calci nici pe altii pe picioare in acest proces. Intampina Noul An cu forte de a fi propriul tau stapan dar si cu respect pentru puterea altora !

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Horoscop dragoste 31 decembrie 2020. Ce te doare?

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 31 DECEMBRIE 2020. Venus in Sagetator aduce romantismul la suprafata, dar scoate la iveala sir anile trecutului. Cui ii esti dator? Cine iti datoreaza ceva? Ce bagaje aduci din trecut? Ce te doare? Acum este momentul sa lamuresti cum stau lucrurile!

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop dragoste 31 decembrie 2020 BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Au aparut neintelegeri in viata de cuplu? Azi este momentul perfect sa pui lucrurile in ordine. Spune ce simti, fii sincer si deschis, fara sa faci reprosuri dure. Accepta ca si tu ai contribuit la aceasta situatie, chiar daca nu ai intentionat sa iasa asa. Daca esti singur, fii mai indraznet. Undeva te asteapta sufletul pereche. Nu sta cu bratele incurcisate, cauta-l!

Horoscop dragoste 31 decembrie 2020 TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Ai tot impins problemele sub pres, iar acum situatia a devenit mai mult decat tensionata. Indiferent care este motivul pentru care ai evitat sa lamuresti lucrurile, acum esti pus in fata unei „explozii” de frustrare. Numai un dialog sincer si deschis cu partenerul mai poate clarifica lucrurile. Fa acest lucru inainte sa fie prea tarziu. Daca esti singur, personalitatea ta puternica atrage pretendenti. Esti pregatit de flirt?

Horoscop dragoste 31 decembrie 2020 GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Traversezi o perioada stresanta si pot aparea conflicte cu partenerul de cuplu. Incearca sa eviti certurile, mai ales daca ele nu sunt cauzate de probleme din cuplu, ci de natura profesionala. Nu este vina partenerului ca vreun coleg ti-a furat proiectul sau isi aroga meritele tale. Calmeaza-te si spune-i partenerului ce simti, dar nu il invinovati. Daca esti singur, fa alegerea corecta! Nu judeca o carte dupa coperti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.