Horoscop 31 decembrie: Ce machiaj îţi faci de Revelion în funcţie de zodie?

Horoscop 31 decembrie: Machiaj de Revelion în funcție de zodie! De Revelion fiecare femeie vrea să arate spectaculos și să atragă toate privirile în jurul ei, de aceea trebuie să știe cum trebuie să se machieze în funcție de zodia ei.

RomaniaTV.net
30 dec. 2014, 12:12
Horoscop 31 decembrie: Ce machiaj îţi faci de Revelion în funcţie de zodie?

Horoscop 31 decembrie: Pentru petrecerea de Revelion fiecare detaliu contează, de la coafură, machiaj, până la ținută și accesorii. Totul trebuie să se completeze armonios, scrie BEWOMAN.RO.

Nu uitati ca machiajul trebuie selectat in functie de rochia pe care o purtati. Acesta stabileste schema de culori si gradul de complexitate. Regula de baza este: o culoare luminoasa in machiaj combinat cu o rochie inchisa si invers, un make-up in nuante tari si o rochie in nuante pastel.

Cum se machiaza de Revelion o femeie Berbec?
In general Femeile Berbec sunt foarte indraznete si le plac sa experimenteze cu diverse culori. Li se potrivesc nuantele de maro, auriu, portocaliu si desigur negru si alb. Cu toate acestea, este recomandat sa evitati nuantele roz si violet lila.

Cum se machiaza de Revelion o femeie Taur?
Doamnele nascute sub zodia Taurului sunt foarte norocoase. Acestea pot incerca toate nuantele de roz, violet, albastru, culorile neutre si cele pastelate.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO