Horoscop 31 iulie 2015: Ce prevestesc astrele în ultima zi din lună

Horoscop Vineri 31 Iulie 2015. Leii au nevoie de ordine urgentă în viață, iar Vărsătorii analizează etapele prin care au trecut, potrivit Bewoman.ro.

RomaniaTV.net
30 iul. 2015, 12:26
Horoscop 31 iulie 2015: Ce prevestesc astrele în ultima zi din lună

Horoscop Berbec 31 iulie 2015

Berbecii au posibilitatea de a-și mari veniturile astăzi. Încercați să vă gândiți bine înainte de a lua decizii bune în viitor. În dragoste, ați putea începe să ocupați un loc important în viața cuiva.
 
Horoscop Taur 31 iulie 2015

Este un moment bun pentru a vă pune ideile în aplicare și de a dobândi noi cunoștințe. Mintea dvs este receptivă și predispusă la muncă intelectuală. În dragoste, comunicarea va juca un rol important în relația de cuplu.

Citeşte şi HOROSCOP AUGUST: Cum stai cu banii în ultima lună de vară

Horoscop Gemeni 31 iulie 2015

Gemenii vor cu orice preț să încheie niște capitole din viața lor și să înceapă noi etape care vin încărcate cu posibilități și speranțe. Vă simțiți foarte optimiști și dornici de a dezvolta proiectele dumneavoastră. În dragoste, vă simțiți foarte aproape de partenerul dvs, care v-a dat sprijinul necondiționat în orice moment.  

Vezi şi HOROSCOP AUGUST 2015: Cumpenele tale în această lună

Horoscop Rac 31 iulie 2015

Succesul este o posibilitate reală în viața dvs, dacă sunteți dispuși să luptați pentru a-l realiza. Continuați să mergeți pe calea cea dreaptă și să fiți optimiști indiferent de situație. În dragoste, ați putea începe treptat să acceptați pe cineva în viața dvs.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO.