Horoscop 31 iulie 2020. Schimbări benefice în sectorul financiar. Doar de voi ţine să prindeţi acest tren

Horoscop 31 iulie 2020. Contextul astral al zilei este favorabil câştigurilor, dar şi schimbărilor în plan profesional. În sectorul relaţional, mai cu seamă cel al relaţiei de cuplu, nu sunt excluse tensiunile, dar acestea nu ar trebui să ducă la vreo separare.

RomaniaTV.net
30 iul. 2020, 19:48
Horoscop 31 iulie 2020. Schimbări benefice în sectorul financiar. Doar de voi ţine să prindeţi acest tren

BERBEC

Ar fi bine să învăţaţi să fiţi mai cumpătaţi, în special în comunicare, și să vă supuneţi unor reguli de dialog noi. Încercaţi să nu mai judecaţi, să nu mai daţi verdicte, asta v-ar putea atrage antipatia celor din jur.

TAUR

Evitaţi, azi, să rezolvaţi o situaţie dificilă care trenează de câteva zile. Încă o zi nu mai contează. Azi nu sunteţi în cea mai bună formă şi puteţi face mai mult rău decât bine.

GEMENI

Aveţi alături un om care îşi deschide inima în faţa voastră tocmai pentru că are încredere deplină în sfaturile voastre. Din prietenie sinceră, îi veţi oferi ajutorul vostru, convinşi fiind că veţi juca un rol cheie în rezolvarea problemei care îl macină. Nu sunteţi direct implicaţi emoţional, şi tocmai capacitatea de a rămâne detaşaţi de ceea ce trăieşte acesta vă ajută să-i oferiţi un sfat corect.

RAC

Cineva vă oferă o mână de ajutor, dar ceva vă spune să nu acceptaţi atât de repede, de parcă aţi presimţi că în spatele aparentelor bune intenţii, s-ar ascunde şi un interes negativ. Nu mai fiţi atât de suspicioşi, nimeni nu vă vrea răul, dar azi aveţi tendinţa de a vedea chiar şi în cele mai sincere gesturi de apropiere semne de ostilitate.

LEU 

Sunteţi foarte solicitaţi în plan profesional, mai ales în relațiile cu șefii. Este posibil să fiţi convocaţi de urgenţă,ca să vă expuneţi ideile profesionale sau modul în care vă desfăşuraţi activitatea la locul de muncă. Se pare că aveţi multe responsabilități, iar acum bilanțul dorit de către autorități vă pune pe gânduri. 

FECIOARĂ

Azi, aveţi parte de ușoare animozități cu partenerul de viață căruia îi reproșaţi că este indiferent și petrece prea puțin timp în familie. Preocupările de acasă se pot manifesta și la locul de muncă, unde veţi deveni irascibili și veţi dori să puneţi lucrurile în mișcare mai repede decât de obicei.

BALANŢĂ

Azi, sunteţi copleşiţi de amintiri legate de un fost partener de viaţă. Seara, decideţi totuşi să-i scrieţi un mesaj acestei persoane, dar din păcate nu veţi primi răspunsul pe care-l aşteptaţi. 

SCORPION

În plan financiar se întrezăresc schimbări benefice, în sensul că pot apărea câștiguri de pe urmă unei colaborări, din partea rudelor sau a partenerului de viață. Totuși, responsabilitățile pe care le aveţi de îndeplinit și care vă aduc bani sunt mari și pe termen lung. 

SĂGETĂTOR

Aveţi multe treburi de rutină de rezolvat astăzi, lucru care vă solicita mult. Pentru voi, începe o nouă etapă profesională, astfel că ar fi bine să vă planificaţi sarcinile de lucru și treburile personale, pentru cel puțin patru săptămâni de acum încolo.

CAPRICORN

Unii se cam joacă azi cu nervii voştri. Ideal ar fi să nu le daţi apă la moară, ci să-i ignoraţi. Nu le arătaţi că vă simţiţi deranjaţi de ei. Mai mult, aţi putea întoarce armele împotriva lor într-o manieră pe care ei nu o vor agrea, astfel încât ironia şi sarcasmul vostru să-i dezarmeze complet. 

VĂRSĂTOR

Azi, sunteţi adevăraţi cuceritori. Veți primi o promovare, și nu pentru nici un merit sau profesionalism, ci doar o șansă. Colegii încep imediat să vă invidieze, dar în curând vor avea un alt motiv de invidie.

PEŞTI

În ultima vreme, aţi trecut printr-o perioadă de confuzie, aţi fost măcinaţi de gânduri și apăsați de griji de natură emoțional-sentimentală. Azi, veţi vedea o ușoară ameliorare a stării. Veţi deveni mult mai activi, vă veţi implica în proiecte și veţi da dovadă de un nivel crescut de energie și bună dispoziție.