Horoscop 31 iulie 2022. Apare tendinţa îngrijorării inutile! E necesar să lupţi împotriva gândurilor negre

Mercur si Saturn fac opozitie, ceea ce pot deprima putin starea de spirit. E nevoie sa evaluezi perspectivele de viitor, doar ca ai tendinta sa fii mai pesimist decat este cazul.

31 iul. 2022, 00:08
Horoscop 31 iulie 2022. Apare tendinţa îngrijorării inutile! E necesar să lupţi împotriva gândurilor negre

Horoscop 31 iulie 2022. Lupta impotriva gandurilor negre si disciplineaza-te. Nu iti face griji inutil!

Horoscop 31 iulie 2022 BERBEC

Azi poate fi una din acele zile mai dificile pentru navigat lin prin ele. Luna este in Leu si te indeamna spre romantism, sex si o stare generala buna. Insa opozitia dintre mentalul Mercur si disciplinatul Saturn face sa fie greu sa iesi din zona capului tau si sa iti arda de altceva. Daca te indrepti spre orice este artistic, vei traversa ziua bine, insa pentru restul domeniilor ia o pauza azi.

Citeste si Horoscop august 2022: 4 zodii atrag fericirea ca un magnet, îşi vor realiza dorinţa spusă în noapte dintre ani

Horoscop 31 iulie 2022 TAUR

Sunt unele subiecte care au nevoie sa te ocupi de ele cu adevarat. Poti sa te deschizi total si sa vorbesti despre ele azi ? Vocalul Mercur creeaza unele frictiuni cu Saturn azi. Cei doi fac sa fie usor sa fii prins in gandire negativa si in nesigurante. In loc sa te implici in acest proces mental, incearca sa te separi total de povestile pe care ti le spui singur. Daca nu e adevarat nimic din ce gandesti ?

Citeste si Horoscop Urania 30 iulie-5 august 2022. Mercur în Fecioară ne dă claritate minţii şi ne ajută să găsim soluţii la probleme care ne macină de multă vreme

Horoscop 31 iulie 2022 GEMENI

A fost critic pentru tine sa gasesti o sursa de distractie si bucurie in viata ta recent. Cerurile azi gazduiesc o opozitie iritabila intre Saturn si activul mental Mercur. Poti avea ganduri mai cetoase din acest motiv si sa te trezesti prins in responsabilitati care nu iti permit bucuria. Fa mai bine pasi mici si productivi spre eforturile tale creative in loc sa te lasi prins in ganduri negative ce sunt provizorii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.