Horoscop Urania 30 iulie-5 august 2022. Mercur în Fecioară ne dă claritate minţii şi ne ajută să găsim soluţii la probleme care ne macină de multă vreme

Principalul eveniment astrologic al săptămânii este intrarea planetei Mercur în zodia Fecioarei. Atunci când Mercur intră în zodia Fecioarei ne putem aştepta ca majoritatea gândurilor să fie folosite cu eficienţă, iar soluţiile să apară mai clare ca niciodată.

29 iul. 2022, 16:42
Horoscop Urania 30 iulie-5 august 2022. Mercur în Fecioară ne dă claritate minţii şi ne ajută să găsim soluţii la probleme care ne macină de multă vreme

Horoscop Urania 30 iulie-5 august 2022. Cu Mercur în Fecioară, rezolvarea problemelor este doar la un pas distanţă. Acest aspect astrologic ne aduce capacitatea de a analiza cu mare precizie tot ce se întâmplă. Este un moment prielnic pentru a pune în aplicare idei, pentru concretizarea unor planuri importante şi pentru cristalizarea proiectelor.

Urania ne spune în ce sectoare de viaţă vor fi afectate zodiile de Mercur în Fecioară.

Horoscop Urania 30 iulie-5 august 2022 BERBEC

Pe 4 august, Mercur va intra în zodia Fecioarei și, până pe 11 octombrie, va tranzita sectorul muncii, introducând o notă utilă, de șansă în dialogurile menite să reașeze, pe baza altor principii și înțelegeri, un contract de muncă sau orice altă activitate retribuită constant sau ocazional.

Atenție la tot ceea ce se întâmplă în preajma zilei de 1 august în legătură cu banii câștigați din muncă.

Citeste si Evenimente astrologice AUGUST 2022. Se atinge punctul culminant!

Horoscop Urania 30 iulie-5 august 2022 TAUR

Pe 4 august, Mercur va intra în zodia Fecioarei și, până pe 11 octombrie, va tranzita sectorul relațiilor afective, tăind romantismul și capacitatea nativilor de a visa („readucere cu picioarele pe pământ”).

Atenție la ceea ce se va întâmpla în preajma zilei de 1 august, pentru că va avea legătură cu tot ceea ce „mocnește” în casa relațiilor parteneriale, prezentând un potențial conflict în dezvoltare care ar putea să dureze până în aprilie 2023.

Horoscop Urania 30 iulie-5 august 2022 GEMENI

Pe 4 august, Mercur va intra în zodia Fecioarei și, până pe 11 octombrie, va tranzita sectorul relațiilor de familie și al treburilor domestice, favorizând activitățile administrative și organizatorice.

Între 4 august, după ora 14:47′ și 5 august, axa celor două case ale sănătății va sta sub semnul celor șase opoziții delicate care privesc sistemul endocrin, fiziologia glandei tiroide și a glandelor paratiroide și, din punct de vedere psihic, ancorarea în realitate și în prezent a nativilor care va fi destabilizată de factorii de stres din viața reală; atenție la ceea ce se va întâmpla, în acest sector, în preajma zilei de 1 august.

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro

Citeste si Horoscop Mariana Cojocaru august 2022. O zodie împacă şi capra, şi varza. Se anunţă schimbări de macaz pe destin