Horoscop 31 mai 2023. Vine vara, toate zodiile fac planuri de vacanţă. Grijă mare la oferte!

Horoscopul zilei de 31 mai 2023: Aduce vești bune pentru nativii din zodia Leului. Aceștia se simt norocoși, iar instinctul nu i-a trădat niciodată. Astrele le rezervă multe surprize plăcute. Cele mai multe zodii sunt influențate de energia planetei Jupiter.Nativii din zodiac au în față o zi cu multe reușite. Sunt energici și pregătiți pentru o schimbare. Cei mai mulți nativi vor deschide un nou capitol în viața lor. Sunt momente plăcute pentru nativii care sunt dispuși să iasă puțin din zona de confort pentru a se afirma.

30 mai 2023, 08:22
Horoscop 31 mai 2023. Vine vara, toate zodiile fac planuri de vacanţă. Grijă mare la oferte!

Horoscop 31 mai 2023 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Aştepţi de undeva scânteia care să-ţi dea impulsul să porneşti o acţiune nouă, de la care ai mari speranţe. Doar de atât mai ai nevoie: de start, pentru a construi apoi totul cu succes, etapă cu etapă. Vestea poate sosi chiar acum, după care lucrurile vor evolua ca la carte, cu şansa de a ajunge la roadele visate mult mai repede decât ai fi sperat, semn că prinzi un vânt bun la pupa care te propulsează direct la ţinta finală. Uneori ai nevoie de atât de puţin pentru a schimba macazul! De o idee, ca atare aici trebuie să depui cele mai mari eforturi: în găsirea soluţiei cele mai bune pentru tine.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Uneori, cele mai bruşte soluţii sunt şi cele mai bune, fără să ai timp suficient să analizezi problema pe toate feţele. Azi primeşti o veste neaşteptată pe care o poţi pune imediat în practică. Nu te mai gândi ce-ar fi fost dacă încercai şi altă variantă, ci profită imediat de această situaţie. Dacă ai începe să cauţi la bani mărunţi, ai descoperi tot felul de puncte slabe, dar dacă o iei ca atare, aşa cum apare la prima vedere, ai avea mai multe de câştigat. Cu cât ai mai puţin timp la dispoziţie, cu atât şansele să iasă bine sunt mai mari, deci hai, acum e momentul!

Horoscop 31 mai 2023 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Eşti măcinat de o problemă din trecut şi o tot readuci în atenţie după atâta timp. Ar fi trebuit s-o uiţi demult, pentru că nu mai are nici un rost pentru tine, dar faci ce faci şi iar vorbeşti despre vechile tale motive de suferinţă. Lasă-te condus spre viitor, lasă trecutul trist în urmă, pentru că a trece mereu on revistă acele fleacuri nu face decât să-ţi răscolească sufletul şi să te doară inutil. Există sigur o soluţie de a închide acest sipet de amintiri neplăcute, dar e o chestiune de voinţă personală: să vrei să faci tu acest lucru cu mai mult curaj. Spune adio acum!

Horoscop iunie 2023. Cristina Demetrescu anunţă că plouă cu bani pentru o zodie

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Se deschide o perspectivă foarte entuziasmantă în faţa ta şi cu asemenea motivaţie, prinzi curaj să ajungi cât mai repede la scopul final. Totul merge excelent, eşti stimulat atât de cei care participă şi ei la acest succes, cât şi de propriile rezultate bune de pe parcurs. Succesul este foarte aproape şi îţi investeşti toate resursele în acest sens, sigur pe tine şi pe ceea ce visezi să găseşti la capăt. Reuşitele trec din una în alta, deoarece un succes de acum îl naşte pe următorul, şi aşa mai departe până ce îţi vezi visul împlinit în totalitate.

Horoscop 31 mai 2023 Leu (23 iulie – 22 august)

Ai şansa de a reintra într-un grup din care ai făcut cândva parte, dar, din diverse motive, te-ai retras pentru că nu te mai simţeai bine. Atmosfera se stricase şi nu mai aveai nicio plăcere să te vezi cu acei oameni, dar azi ceva te cheamă înapoi, dornic să ierţi ceea ce a generat cândva suferinţe şi decepţii. Se pare că şi ei doreau acelaşi lucru la fel de mult, dar niciunul nu-şi lua inima în dinţi ca să redeschidă calea spre dialog şi împăcare. Poţi fi tu acela, pentru că eşti mai îngăduitor, capabil să ierţi, deci adună cumva grupul şi propune împăcarea. S-ar putea ca toţi să fi aşteptat acest moment cu speranţă şi iată, chiar sunt şanse să se întâmple!

Horoscop 31 mai 2023 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Reuşeşti să creezi o punte de legătură fantastică între lucrurile înălţătoare, spirituale, şi cele strict materiale, fără să lezezi nici unul din aceste planuri. Te conectezi extrem de uşor la tot ce vine de sus, din astral, din ceruri, de la divinitate, şi foloseşti această minunată inspiraţie în viaţa ta de zi cu zi. Asta da conexiune cu cerul, pentru că tu demonstrezi, acum, acea vorbă precum în cer aşa şi pe pământ. Norocul tău vine de sus iar bunătatea ta se reflectă înapoi spre ceruri, creând cea mai puternică legătură cu ceea ce numai inima ta ştie că se află deasupra. În ce crezi tu mai mult se poate acum materializa palpabil!

Horoscop Alina Bădic: 3 zodii binecuvântate de astre în luna iunie. Ce zodii vor avea parte de ape tulburi

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

E o zi în care să nu faci nimic complicat sau obositor, ci să te apleci mai mult asupra nevoilor tale profunde. E un moment bun să te opreşti din orice efort fizic sau mental şi să asculţi ce îţi transmite vocea ta interioară. Probabil, prins în iureşul atâtor evenimente cotidiene, nu s-a mai făcut auzită demult, şi ai acum uimirea să descoperi câte lucruri ai trecut pe linie secundară, deşi vocea aceea interioară ţi-a vorbit întruna. Dar cum s-o auzi în asemenea stres de zi cu zi? Acum ai starea potrivită pentru a sta de vorbă cu tine însuţi şi ce poate fi mai potrivit decât să te relaxezi ascultând muzică, meditând, scriind sau citind, pentru că aşa îţi auzi cel mai bine gândurile.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Primeşti o veste ce îţi strică toate planurile. E ca un refuz final ce îţi taie tot elanul şi nu mai poţi merge mai departe pe acelaşi drum ca înainte. Poate fi ziua unei alegeri definitive ce va avea efecte de durată în cariera ta, dar pe moment eşti un pic debusolat, neştiind încotro trebuie să mergi de acum înainte. Eşti nevoit să iei nişte măsuri rapide de schimbare totală a direcţiei şi e normal să nu fii foarte sigur pe tine în faţa unei alegeri atât de drastice. De mâine lucrurile vor sta complet diferit.

Horoscop 31 mai 2023 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Dacă unele lucruri nu au ieşit bine în viaţa ta, nu trebuie să te cramponezi de ele şi să le tot treci în revistă. Eşecurile au şi ele rostul lor: extragi din ele concluzii utile pentru ca, data viitoare, să nu mai greşeşti şi să-ţi iasă toate ca la carte. Ai să vezi că visul care tocmai s-a destrămat are un rol în viitoarele tale succese. Nu îţi era dat să primeşti acel lucru sau nu era aşa de bun pentru ce va urma de acum înainte, ca atare aşteaptă cu încredere ce are de oferit viaţa în schimbul acelui lucru pe care nu ai putut pune mâna. Poate fi mai bun deoarece legea compensaţiei lucrează!

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Dacă o anumită relaţie lasă de dorit şi nu mai găseşti căi de a te apropia de acel om care îţi creează neplăceri, ar fi bine să te gândeşti încă o dată dacă merită efortul de a lupta pentru ea. Cu siguranţă, din altă direcţie, ai primi mult mai mult şi ai fi mult mai fericit, dar dacă tu te cramponezi neapărat de cineva, nimeni nu te poate opri să-ţi oferi singur motive de dezamăgire. Ai văzut de atâtea ori că acea persoană de care te ţii cu dinţii nu merită nici pe departe dragostea sau încrederea ta! Rupe-te de ea şi caută în jurul tău alţi oameni care ar avea mai multe de oferit şi mult mai plăcute inimii tale! Fii pregătit să spui cuiva adio pentru a spune bun venit… altei persoane!

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

E o plăcere să stai de vorbă cu lumea, chiar şi cu oameni complet necunoscuţi, pentru că din discuţiile pe care le porţi cu ceilalţi primeşti azi cele mai inteligente soluţii, cele mai practice idei, cele mai bune sfaturi. Şi tu ai multe de transmis celor cu care intri în contact iar dialogul se va dovedi a fi extrem de util de ambele părţi. Ai şansa de a face o cunoştinţă nouă în persoana unui om care poate juca un rol cheie de acum înainte în treburile tale cele mai importante. Ascultă cu atenţie orice informaţie!

Horoscop 31 mai 2023 Pești (19 februarie – 20 martie)

Ceva îţi spune să nu duci mai departe ce ai început, pentru că au apărut motive de suspiciune cu privire la şansele de succes ale acestei acţiuni. Mai bine o amâni, o laşi pe altădată, deoarece acum nu sunt întrunite toate condiţiile necesare unui succes deplin. Ceva te trage de mânecă, îţi spune să fii prudent, să nu te bagi mai mult decât e cazul, deocamdată, deci ai face mult mai bine dacă ţi-ai asculta vocea interioară care spune: stai pe loc. Vei vedea că aşa e mai bine, pentru că în câteva zile lucrurile vor evolua din nou foarte bine, după ce hopul care apare acum în cale se va ridica de la sine. Nu depinde de tine să dai deoparte piedica, ţine de alţii, tot ce poţi face e să te opreşti şi să aştepţi.